Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Speciális tartáskorrekciós képzést szerveznek Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. augusztus 29.
Speciális tartás- és mozgáskorrekciós képzést tartanak a testnevelő pedagógusok számára szeptember 4-én Székesfehérváron. Az előadással és gyakorlati felkészítéssel egybekötött, néhány órás ingyenes oktatás a Jáky Szakgimnázium és Szakközépiskola tornatermében lesz.
Tovább...
 
Dunaújvárosi tűzoltó a legerősebbek között Nyomtatás E-mail
Írta: Szabó-Bisztricz Anett   
2018. augusztus 29.
ImageTűzoltók nemzetközi sportbajnokságának adott otthont a Vas megyei Bükfürdő. A legerősebb és legkitartóbb tűzoltók versenyén, vagyis a TFA-n (Toughest Firefighter Alive) százhetvenen álltak rajthoz – köztük hivatásos, önkormányzati és létesítményi tűzoltók –, hogy minél rövidebb idő alatt teljesítsék a sokszor erőt próbáló feladatokat. A nemzetközi mezőnyben Ambrus László tűzoltó zászlós, a dunaújvárosi hivatásos tűzoltóság szerparancsnoka képviselte Fejér megyét.
Tovább...
 
Áramszünet lesz a Fűtőház utcában! Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2018. augusztus 29.
Az E.ON tájékoztatása szerint az általuk végzett hálózatfejlesztési munkákhoz kapcsolódóan augusztus 30-án, csütörtökön a Fűtőház utca bizonyos szakaszain áramszünet lesz.
Tovább...
 
Lélegezz kevesebbet – élj tovább! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. augusztus 29.
ImageÉrdekel az a módszer, mely alkalmas az asztma, az allergia, a magas vérnyomás, a horkolás, a krónikus fejfájás és a pánikbetegség gyógyítására? Ha igen, akkor olvass tovább!
Tovább...
 
Így hat a meleg idő a vérnyomásra Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin   
2018. augusztus 29.
ImageAz időjárás és annak változásai mindenkire hatással vannak. Bár a jó időnek a legtöbben örülnek, viszont a kánikulának megvannak az árnyoldalai is, hiszen egyes esetekben a nagy meleg fejfájást vagy levertséget eredményez, de ezek mellett a vérnyomás változásával is számolni kell.
Tovább...
 
Egy regénye mindenkinek van Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. augusztus 28.
Szerdán délután előadással egybekötött kötetlen beszélgetést szerveznek az életről a Pedagógiai Szakkönyvtárban Ulicza Henriette pszichológus és Rédli lászló biográfus coach vezetésével. Az Egy regénye mindenkinek van című programon a részvétel ingyenes, mindenkit szeretettel várnak.
Tovább...
 
Nem a műfaj, hanem az egyéniség a lényeg! Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2018. augusztus 28.
Elkezdődött a felkészülés a Fehérvár táncosa elődöntőjére. A csapatok, a párosok és a szólótáncosok augusztus 27-29-ig egy háromnapos táborban vesznek részt, ahol a felkészülésüket mentorok segítik.
Tovább...
 
Kamu vagy igaz, hogy a légkonditól meg is halhatsz? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. augusztus 28.
ImageRövid leszek: Igen! Többfajta bakteriális fertőzést is elkaphatsz a nem megfelelően tisztított, karbantartott légkonditól. Közülük az egyik legionellózis, ami az esetek húsz százalékában halállal végződik.
Tovább...
 
Az önismeret szerepe a párkapcsolatokban Nyomtatás E-mail
Írta: Lőrincz Miklós   
2018. augusztus 28.
ImageFolytatódik a népszerű Csajos estek beszélgetős sorozat a Barátság moziban – a szeptember 19-i, filmvetítéssel egybekötött beszélgetés témája: az önismeret szerepe a párkapcsolatokban, a meghívott vendég Kaló Attila szakpszichológus, tréner.
Tovább...
 
Itt van az ősz, itt van ujra... Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. augusztus 27.
ImageDe csak egy napig, hogy aztán még egy utolsót tomboljon a nyár. Egy biztos; a legmelegebb évszaknak lassan búcsút inthetünk, s bár október közepéig még számos nyárias nap vár ránk, ahogy megyünk majd befelé a szeptemberi hónapba, egyre inkább az őszies jelleg kerül előtérbe.
Tovább...
 
Iskolakezdési problémákról a Szülők Klubjában Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. augusztus 27.
ImageIskola- és óvodakezdéshez nyújt segítséget a Szülők Klubja következő programja ma este az Igézőben. A szorongó, közösségbe tartózkodva induló kisgyermekek és az igényelhető támogatások kérdésköreit járják körbe egy gyermek- és meseterapeuta, valamint egy szociális ellátási szakember segítségével.
Tovább...
 
<< Első < Előző 911 912 913 914 915 916 917 918 919 920 Következő > Utolsó >>

Eredmények 10011 - 10021 / 20297