Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Megújult járdát és kerékpárutat adtak át a Széchenyi úton Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. augusztus 24.
ImageÚjabb elkészült beruházás segíti a komfortos és biztonságos közlekedést a Széchenyi úton. A 33-51. számú lépcsőházak előtt felújították az utat, a járdát és a kerékpárutat, illetve parkolókat is kialakítottak. A műszaki átadást a napokban tartották Mészáros Attila önkormányzati képviselő részvételével. A beruházás bruttó 76 millió forintból valósult meg.
Tovább...
 
Hétvégi vigasság Kisfaludon Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. augusztus 24.
ImageSzombaton 10 órától rendezik meg a IV. Kisfalud Novaj-pusztai Vigasságot Kisfaludon. A bemutatókat, családi programokat és a hagyományos főzőversenyt követően kora délutántól színpadi műsor várja az érdeklődőket, este a Balkan Fanatik ad koncertet.
Tovább...
 
„Amikor először masszíroztam az édesanyámat, megláttam benne az Embert” Nyomtatás E-mail
Írta: Somogyi Eszter   
2018. augusztus 24.
ImageAz áramlás maga az élet – szokták mondani. A tudósok az elmúlt években pedig bebizonyították, hogy ez messze több, mint egy elvont, jól csengő szólás. Győrfi Zsófi a hazai MA-URI Centrum egyik alapítója ezúttal egy olyan új-zélandi rendszerről mesél, ami az áramláson alapul, és az elmúlt 15 évben több száz embert szabadított meg testi, lelki bajaitól.
Tovább...
 
Indul az évad a Barátság moziban Nyomtatás E-mail
Írta: Lőrincz Miklós   
2018. augusztus 23.
ImageRövid nyári szünet után augusztus 23-tól ismét várja a nézőket a Barátság mozi: vígjátékok, romantikus alkotások, családi animációs filmek és új művészfilmek egyaránt szerepelnek az augusztus végi, szeptember eleji kínálatban.
Tovább...
 
A Székesfehérvár-ért Nemzetközi Művészkör szeptemberi programja Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. augusztus 23.
ImageA Székesfehérvár-ért Nemzetközi Művészkör művészeinek és meghívott vendégeinek szeptemberi programja alább tekinthető meg.
Tovább...
 
Indul a STRAND és a B.my.Lake Fesztivál! Nyomtatás E-mail
Írta: Nagyon Balaton   
2018. augusztus 22.
ImageMától négy napon át a Zamárdi STRAND Fesztiválon lép színpadra többek között a Thirty Seconds to Mars, Robin Schulz, Rag'n'Bone Man, Fritz Kalkbrenner, a SNAP! és száznál több hazai zenekar. Szombat este a Halott Pénz koncertje zárja a STRAND Fesztivált.
Tovább...
 
Másodfokú hőségriasztás lépett életbe Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. augusztus 22.
ImageMásodfokú hőségriasztást rendelt el az Országos Tisztifőorvosi feladatokat ellátó Főosztályvezető augusztus 23-án, csütörtökön 24 óráig. Székesfehérváron vízosztással, ivókutak és klimatizált, illetve hűvös helyek megnyitásával segítik a polgárokat. Székesfehérvár polgármestere mindenkit arra kér, hogy figyeljünk egymásra, kiemelten a környezetünkben élő idős emberekre. A részletes tájékoztató az alábbiakban olvasható.
Tovább...
 
Pécsi kollégiumi férőhelyekre lehet pályázni Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. augusztus 22.
Három fehérvári fiatal elhelyezését biztosítja Székesfehérvár Önkormányzata Pécsen. A férőhelyekre pályázhatnak azok a fehérvári lakosok, akik valamely pécsi felsőoktatási intézmény nappali tagozatos hallgatói, és kollégiumi felvételi kérelmüket elutasították.
Tovább...
 
Így vegyük fel a harcot a pollenek ellen! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. augusztus 22.
ImageTüsszögünk, könnyezünk, fújjuk az orrunkat és nehézlégzéssel küzdünk. Mindez csalhatatlan jele annak, hogy virágzik a parlagfű. Hazánkban mintegy másfél millió allergiás és 350-400.000 asztmás beteg él. Köztük akár élsportolók is, hiszen ezzel a betegséggel is lehet aktívan élni! Dr. Vidák Zsolt tüdőgyógyász segítségével arra keressük a választ, hogyan tudjuk hatékonyan enyhíteni a tüneteket.
Tovább...
 
Módosított útvonalon közlekedik több helyi járatos busz Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2018. augusztus 22.
ImageAugusztus 22-én, szerdától augusztus 25-én, szombaton üzemzárásig a Sport Nagyhét és Sprint Triatlon Európa-kupa miatt több helyi járatos busz terelőútvonalon közlekedik.
Tovább...
 
Polgármesteri köszönet a Királyi Napokon dolgozóknak Nyomtatás E-mail
Írta: Töll Konrád   
2018. augusztus 22.
ImageSzékesfehérvár polgármestere Facebook-oldalán köszönte meg a 2018-as Királyi Napokon dolgozóknak az idei ünnepségsorozaton tanúsított helytállásukat, amellyel hozzájárultak ahhoz, hogy idén is felejthetetlen élményekkel zárult a látogatók számára a programsorozat.
Tovább...
 
<< Első < Előző 911 912 913 914 915 916 917 918 919 920 Következő > Utolsó >>

Eredmények 10033 - 10043 / 20302