Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Az SZDSZ segíti hatalomban maradni a "csődkormányt" Nyomtatás E-mail
Írta: Szijjártó Péter, a Fidesz szóvivője   
2009. március 09.
ImageHa egy évvel ezelőtt az emberek összefogása nem állította volna meg az MSZP-SZDSZ-kormány ámokfutását, akkor a kormány által tőzsdére vinni szándékozott egészségügyi rendszer mára a válság következtében összeomlott volna. Az SZDSZ - az emberek és Magyarország érdekeivel ellentétes módon - azóta is segít hatalomban tartani azt a csődkormányt, amely az akadályát jelenti Magyarország megújulásának.
 
Rendkívüli ülés  holnap! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. március 09.
ImageSzékesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlése tanácsnokainak, bizottságai tisztségviselőinek és tagjainak visszahívására, tanácsnokok, bizottsági tisztségviselők és tagok megválasztására tesz javaslatot holnap dr. Cser-Palkovics András, az Ügyrendi-, Igazgatási és Jogi Bizottság elnöke. Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlése 8 órakor kezdi meg rendkívüli ülését a Városháza Nagytermében, s a képviselők csak ezt az egy napirendi pontot tárgyalják meg – zárt ülés keretében.
 
Az áldemonstrációk elterelik az igazi problémákról a figyelmet Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. március 08.
Image„Aggodalommal töltenek el bennünket az utóbbi időben hazánkban elharapódzott erőszakos cselekmények. Ezúton fejezzük ki együttérzésünket az áldozatoknak és hozzátartozóiknak. Ugyancsak aggasztó az ezek kapcsán jelentkező provokáció-sorozat, amely a magyarságot rasszista színben igyekszik feltüntetni. Ennek érdekében egyesek nem riadnak vissza társadalmi támogatottsággal nem rendelkező, szélsőséges jelképeket használó áldemonstrációk szervezésétől sem. Meggyőződésünk, hogy ezek az igazi problémákról terelik el a figyelmet.” – áll az MKPK közleményében.
Tovább...
 
A zöld jövőért Nyomtatás E-mail
Írta: fejer.hu   
2009. március 08.
ImageAz energiahatékonyság világnapján tartoitt sajtótájékoztatót Tiborcz Péter, a Fejér Megyei Közgyűlés alelnöke. Ismertette a megyei önkormányzat úgynevezett zöld programját, amelynek megvalósításához pályázati úton is szeretnének forrásokat szerezni. Hangsúlyozta, a környezetvédelem nem csak a jövőnek fontos, hanem már ma is elsődleges jelentőséggel bír.
Tovább...
 
"Bababörze" Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. március 08.
ImageBabaruhákat, gyermekjátékokat, babakocsikat, fürdetőkádakat és egyéb kiegészítőket lehet alig-használt állapotban - és olcsón - beszerezni március 8-án (ma) a Németh László Általános Iskolában és a Vízivárosi Általános Iskolában. A börze 8 órakor kezdődött, s 12 óráig tart.
 
Juhász László: "Kettős játszma jellemzi a városvezetést" Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. március 08.
Image„Olyan heves, és helyenként már durva, személyeskedő vita jellemezte a Városházát tegnap, amelyet eddig még soha sem tapasztaltam.” – nyilatkozta a sajtónak Juhász László önkormányzati képviselő, a Válasz elnöke. Kijelentése a Polgári Frakció által visszavont alpolgármester-jelölésre vonatkozott, s az azzal kapcsolatosan észlelt városvezetési „kettős játszmára”.
Tovább...
 
"Területi követeléseink vannak" Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2009. március 07.
Image"Azt hittem, a képtelenségeket már nem lehet tovább fokozni" - kezdte Orbán Viktor országértékelő beszédét. A Fidesz elnöke így reagált arra, hogy az elmúlt napokban a szocialisták szinte "feladták a rendelést", miről kéne pénteken beszélnie. A Fidesz elnöke szerint "idegesítő, hogy egyesek elfelejtik, húsz éve rendszerváltás volt, és már nincs egypártrendszer, amely megmondja, ki miről beszéljen.
Tovább...
 
"Területi követeléseink vannak" Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2009. március 06.
Image "Vissza akarjuk kapni a hazánkat, a saját országunkat azoktól, akik magánvállalatukként kezelték és csődbe vitték" - jelentette ki Orbán Viktor országértékelő beszédében. - Ma tartotta hagyományos országértékelő beszédét Orbán Viktor, aki 1999 óta most tizenegyedik alkalommal elemezte az előző év eseményeit és az ország helyzetét. A budai Millenáris Parkban délután négy órakor kezdődött a rendezvény.
Tovább...
 
III. Fidelitas Jótékonysági Bál - Orbán Viktor levele Nyomtatás E-mail
Írta: Fidelitas   
2009. március 06.
ImageNagy sikerrel zárult az idei Jótékonysági Fidelitas Bál! A szervezők és a meghívott előadók családias, közvetlen légkört teremtettek a Móricz Zsigmond Gimnázium aulájában, ami megtelt a közel 200 bálozóval. A bál házigazdái, Eszményi Anett és Sárfalvi Péter köszöntötték a résztvevőket, majd következett a nyitótánc...
Tovább...
 
Vércukormérő monitorokat kapott ajándékba a Kórház Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. március 06.
ImageFolyamatos vércukormérő monitorokat adományozott a Fejér Megyei Szent György Kórház diabetológiai centrumának a BASF – kaptuk a hírt Gál Judit sajtóreferenstől, aki elmondta: a ma elérhető legfejlettebb technológiájú műszereket Dr. Karádi Zsuzsanna és Dr. József Ildikó főorvosok vették át néhány nappal ezelőtt Székesfehérváron.
Tovább...
 
Elfogadták a Polgári Frakció költségvetés-módosító javaslatát Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. március 06.
Image„Több ok miatt is nehéz helyzetben van az önkormányzat.” – vezette elő az utolsó, a költségvetésről szóló napirendi pontot dr. Cser-Palkovics András – „Értendő ez egyrészt politikailag, másrészt pénzügyileg.” A politikai oldalt talán nem kell magyarázni – látva az elmúlt hetek MSZP-SZDSZ szócsatáit -, ahogy a pénzügyi terület is világossá vált már február 19-én, amelyet a polgármester által beterjesztett költségvetési vitában többen is kifejtettek.
Tovább...
 
<< Első < Előző 911 912 913 914 915 916 917 918 919 920 Következő > Utolsó >>

Eredmények 10033 - 10043 / 10923