Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Forró nyarak halkan zümmögő gyilkosa: a légy Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. augusztus 06.
ImageTudtad, hogy a légy az ókori Egyiptomban a bátorság és a kitartás jelképe volt? Naná, hiszen hiába hessegeted el, csak visszajön, rendíthetetlenül mászik az ételre, a macska piszkára, az arcodra, a friss horzsolásra a kezeden, s mindezt váltogatott sorrendben, hogy kellőképpen elöntsön az undor és a betegségek, amiket terjeszt(het).
Tovább...
 
Hahó, allergiások és asztmások! Kezdődik a parlagfűszezon! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. augusztus 06.
ImageHamarosan kezdődik az asztmások és az allergiások rémálma, a parlagfűszezon. Ez a legagresszívebbnek mondható pollen egészen október közepéig (az első éjszakai fagyokig) kínozza az allergiásokat orrfolyással, tüsszögéssel, szemviszketéssel, az asztmásokat pedig súlyos ingerköhögéssel és nehézlégzéssel sújtja.
Tovább...
 
Hogyan lesz valakiből jó sportfotós? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. augusztus 06.
ImageMurányi Gábor gyerekként autóversenyző akart lenni, és egy rotakapával gyakorolt naphosszat a környék földes útjain. Pár év múlva már az autóversenyek kerekeiről kapargatta le a sarat, majd 16 évesen - életkorát papíron meghamisítva - versenybíró lett a Forma-1-en, később rallyzni kezdett, EB-futamokon is indult, ma pedig a Forma-1 hivatalos fotósaként dolgozik.
Tovább...
 
Ricsi és a Kék villám Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna, Fraller Ildikó   
2018. augusztus 06.
ImageA Halesz ligetben hatalmas örömmel vette birtokba a mozgássérült Ricsi a Kék villám speciális futóbringát, amit dr. Cser-Palkovics András polgármester adott át a kisfiúnak. A sporteszköz a mozgás élménye mellett fontos fejlesztő funkciókkal segíti majd a mindennapokat.
Tovább...
 
Telefont és ajándékcsomagot nyerhetnek a gyerekek Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. augusztus 06.
ImageA nyári vakáció egészséges eltöltésével kapcsolatos rajzpályázatot hirdetett a székesfehérvári székhelyű PatikaPlus Gyógyszertárak csoportja. Az alkotásokat augusztus 31-ig lehet beküldeni, a pályázó gyerekek értékes ajándékokat nyerhetnek.
Tovább...
 
Fényjátékok, hagyományok, történelmi hangulat Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó, Hajnal Csilla   
2018. augusztus 06.
ImageEgzotikus országokból érkezett táncosok, katonazenészek a Fő utcán, a hazai könnyűzenei élet legjobbjai a színpadon, különleges fényjátékok, a Dunántúl népi hagyományai a Belváros terein, középkori hangulat lovagokkal, boszorkányokkal és a királyi óriásbábokkal, Rossini remekműve és II. András koronázása a Nemzeti Emlékhelyen – idén augusztusban is izgalmas, érdekes és látványos programokat kínál minden korosztálynak a Székesfehérvári Királyi Napok gazdag programsorozata.
Tovább...
 
Pályázati felhívás leendő gyógyszerészhallgatók részére Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. augusztus 03.
ImageA PatikaPlus Gyógyszertárak (www.patikaplus.hu) pályázatot hirdet azzal a céllal, hogy támogassa azon leendő gyógyszerészhallgatókat, akik a középiskolai tanulmányaik során kimagasló eredményt értek el, és céljuk a végzettség megszerzését követően közforgalmú gyógyszertárban elhelyezkedni.
Tovább...
 
„170 éves a Magyar Honvédség” Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. augusztus 03.
ImageKétfordulós vetélkedőt hirdet a 170 éves Magyar Honvédség tiszteletére a Honvéd Hagyományőrző Egyesület a magyar hadtörténeti, katonai és honvédelmi hagyományokat ápoló Fejér megyei szervezetek részére.
Tovább...
 
Székesfehérvári Balett Színház Nyomtatás E-mail
Írta: Egerházi Attila   
2018. augusztus 03.
ImageAugusztus elsején hivatalosan is megkezdte működését a város új kulturális intézménye, a Székesfehérvári Balett Színház. A város táncszínházának első évada előtt dr. Cser-Palkovics András polgármester és Egerházi Attila igazgató tartott sajtótájékoztatót a társulat egyik játszóhelyén, a Művészetek Háza színháztermében.
Tovább...
 
Áramszünet lesz több utcában a jövő héten Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2018. augusztus 03.
Az E.ON tájékoztatása szerint az általuk végzett hálózatfejlesztési munkákhoz kapcsolódóan augusztus 8-án, szerdán több utcában áramszünet lesz.
Tovább...
 
Pécsi kollégiumi férőhelyekre lehet pályázni Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. augusztus 03.
Három fehérvári fiatal elhelyezését biztosítja Székesfehérvár Önkormányzata Pécsen. A férőhelyekre pályázhatnak azok a fehérvári lakosok, akik valamely pécsi felsőoktatási intézmény nappali tagozatos hallgatói, és kollégiumi felvételi kérelmüket elutasították.
Tovább...
 
<< Első < Előző 911 912 913 914 915 916 917 918 919 920 Következő > Utolsó >>

Eredmények 10110 - 10120 / 20288