Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
IDÉN MÉG SPORTOSABB LESZ AZ EFOTT! Nyomtatás E-mail
Írta: Kiss Zsuzska   
2018. június 28.
Nem véletlen, hogy az EFOTT-ot tartják a legsportosabb nyári fesztiválnak, hiszen a táncon és a csápoláson túl – Jessie J, John Newman, Lost Frequencies, Dub FX, a Volbeat és a legnagyobb magyar együttesek koncertjei mellett – nappal számos mozgalmas tevékenységet lehet űzni, vagy éppen az új sportőrületeket kipróbálni. Itt a reggelek ébresztő tornával indulnak!
Tovább...
 
Ugye te se vered le a fecskefészket? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. június 28.
ImageBár gyerekkoromban sok háziasszony seprűnyéllel igyekezett megszabadulni az eresz alá fészkelő fecskéktől, mert zavarta a fészek miatti plusz takarítanivaló, mára már mindez a múlté (szerencsére). A fészkeket ugyanis tilos leverni – kivéve, ha hivatalos engedélyt kapunk rá. S itt van egy új megoldás a madárpiszok ellen: a fecskepelenka!
Tovább...
 
Mit kezdj a frissen szedett levendulával? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. június 27.
ImageElőször is élvezd az illatát! Csukd le a szemed, fordítsd fejed a Nap felé, hagyd, hogy a meleg sugarak simogassák arcodat, s közben szívd mélyre a csodás illatot! Ha pedig már teljesen átjárta testedet a mámor, akkor maradj egy picit ebben az állapotban, lazulj el, ragadd meg a boldog pillanatot, majd olvass tovább…
Tovább...
 
Csütörtökön szúnyogirtás Velencén Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. június 27.
ImageCsütörtökön szúnyogirtás lesz Velencén és a tó felett.
Tovább...
 
Mobilitási alkotótábor kezdődött Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. június 26.
Mobilitási alkotótábor indult tegnap egyetemi hallgatók részvételével: 11 fiatal szakember keres kreatív és innovatív megoldásokat a középiskolai campus mobilitási kihívásaira, illetve a Rózsaliget, a Csónakázó-tó, a malom campus-ba való integrálására.
Tovább...
 
Polgármesteri látogatás Pozsonyban, a Koronázási Játékokon Nyomtatás E-mail
Írta: Töll Konrád   
2018. június 26.
Dr. Cser-Palkovics András polgármester Pozsonyban, a szintén történelmi koronázóvárosba látogatott. A Székesfehérvári Királyi Napok rendezvényhez hasonló ünnepségen városunkat háromszoros „vivát!” kiáltással üdvözölték a pozsonyiak.
Tovább...
 
Levendula: Kend magadra, fürödj benne, s idd meg! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. június 26.
ImagePersze, nem egymás után, s nem is ugyanarról a folyadékról / olajról van szó, de a cím kiemeli a lényeget, amiről a mai blogbejegyzés szól. Elárulom például, hogy hogyan készül a legnyugtatóbb levendulás fürdő, milyen a legbársonyosabb levendulás kézkrém, s mi a legfinomabb levendulás tea titka.
Tovább...
 
Két évtizede tartó szoros barátság Nyomtatás E-mail
Írta: Samu Miklós   
2018. június 26.
ImageSzékesfehérvári küldöttség látogatott olasz testvérvárosunkba, Centoba. A találkozás során a két város húsz éve fennálló testvérvárosi kapcsolata alkalmából szerveztek ünnepséget. A Kormányzó Palotában tartott ceremónia keretében egy Székesfehérvárt bemutató tablókiállítás is megnyílt, mely a koronázóváros legfontosabb értékeit mutatja be a centoi közösségnek.
Tovább...
 
Szombaton rendezik az 5. Vízivárosi Kölyök Juniálist Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. június 26.
ImageÖtödik alkalommal rendezik meg június 30-án, szombaton Víziváros nyári gyerekprogramját, a Vízivárosi Kölyök Juniálist. Az érdeklődőket 9.00 órától hagyományosan a Budai úti OBI áruház parkolójába várják, ahol lesz bábelőadás, ovis ötpróba, Pitypang koncert, légvár, különféle sporteszközök, illetve játékosan bemutatkoznak a közszolgáltatásokat végző városi cégek és a rendvédelmi szervek is.
Tovább...
 
Elkezdődött a megújult strand használatbavételi eljárása Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina, Bácskai Gergely   
2018. június 26.
ImageA Strand fejlesztése és felújítása tavaly ősszel kezdődött, melynek során a burkolatok jelentős része, a közmű és zöldfelület egésze megújult. A két legnagyobb munka, a háromcsúszdás medence és a pezsgőfürdős, sodrófolyosós új élménymedence megépítése volt.
Tovább...
 
A 90 esztendős Káldi Antalt köszöntötték otthonában Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2018. június 25.
A 90 esztendős Káldi Antalt köszöntötte dr. Dienesné Fluck Györgyi önkormányzati képviselő. A szépkorú férfi sokáig az iszkaszentgyörgyi bányában, majd kertészként dolgozott, jelenleg is aktív életet él otthonában.
Tovább...
 
<< Első < Előző 931 932 933 934 935 936 937 938 939 940 Következő > Utolsó >>

Eredmények 10231 - 10241 / 20319