Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Süssünk, főzzünk medvehagymával! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. április 20.
ImageMedvehagymás pogácsát majszolgatok – úgy „diétásan” persze, mert a tavaszi nagytakarítás nemcsak a lakásban/házban szükséges, hanem a belsőnkben, testi/lelki vonatkozásban is –, s hogy más is részesüljön ebben az élményben, hát jöjjenek a medvehagymás finomságok receptjei!
Tovább...
 
A Csillagászat Napja A Szabadművelődés Házában Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. április 20.
ImageSzombaton ünnepeljük a Csillagászat Napját. A Terkán Lajos Bemutató Csillagvizsgálóban 19.00 órától különféle ismeretterjesztő előadásokkal és jó idő esetén távcsöves bemutatókkal várják az érdeklődőket.
Tovább...
 
Laptop a tanároknak, tablet az ötödikes diákoknak Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. április 20.
ImageA napokban már birtokba is vehették az EMMI pályázatán elnyert laptopokat a Kodály Zoltán Általános Iskola és Gimnáziumban. Összesen ötven laptopot kaptak a tanárok, az ötödikes diákok pedig tabletek használatával fejleszthetik informatikai tudásukat.
Tovább...
 
A legtöbb esélyt jelentő képzési forma a duális Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. április 20.
ImageA Városházán tartotta Duális Információs Napját az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Kara, azzal a céllal, hogy a duális képzések céges partnerei és a hallgatójelöltek jobban megismerhessék egymást.
Tovább...
 
Baráti látogatásra érkezett Székesfehérvárra Marcin Ociepa Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2018. április 20.
ImageA V4-államok gazdasági miniszteri találkozóját követően Székesfehérvárra látogatott Marcin Ociepa, a Lengyel Vállalkozási és Technológiai Minisztérium miniszterhelyettese és Jerzy Snopek, a Lengyel Köztársaság magyarországi nagykövete, akiket dr. Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere fogadott a Városházán.
Tovább...
 
Donato Renzetti vezényli az Alba Regia Szimfonikus Zenekart Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2018. április 20.
ImageDonato Renzetti, a világ egyik legismertebb és legkiválóbb operakarmestere. Ő vezényli szombaton az Alba Regia Szimfonikus Zenekart a pécsi Kodály Központban rendezett hangversenyen. A maestro már megérkezett, a próbák között csütörtökön délután egy sajtóbeszélgetésen is részt vett. Mesélt pályafutásáról, a magyarok és magyar zenészek-zene iránti szeretetéről, valamint a fehérvári zenekarral közös produkcióról is.
Tovább...
 
Ebben a félévben 59 diákot támogat a város Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. április 20.
ImageA Városháza Dísztermében köszöntötték azokat a középiskolásokat és a felsőoktatásban tanuló hallgatókat, akik elnyerték az Alba Regia tanulmányi ösztöndíjat. Székesfehérvár Önkormányzata ebben a félévben 59 fiatalnak nyújt támogatást, a díjazottak teljesítményét dr. Cser-Palkovics András polgármester méltatta az ünnepségen.
Tovább...
 
A Táncsics iskolába költözött a táboros kiállítás Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. április 19.
Péntektől három héten át a Táncsics Mihály Általános Iskolában látható a városi táborokat bemutató kiállítás. A tárlat tavaly nyáron készült fotókat, kézműves alkotásokat vonultat fel, így az érdeklődők bepillantást nyerhetnek a tavalyi táborok önfeledt, vidám hangulatába.
Tovább...
 
Egy fehérvári sminkes Afrikában Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. április 19.
ImageMit keres egy törékeny fehérvári lány Afrikában? Hogyan lehet kisminkelni egy fekete bőrű nőt? Miért kell más alapanyagokkal dolgozni ott, ahol nagy a forróság? Miért fontos a bőrtípus meghatározása és a megfelelő színválasztás?
Tovább...
 
Tizenkét vers fiataloktól a Városházán Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. április 19.
ImageA IX. Fehérvári Versünnep döntőjét szombaton rendezik a Városházán. A rangos előadói versenyen tizenkét fiatal mond el egy-egy verset – köztük Arany, Kosztolányi, Márai és Szilágyi Domokos költeményével. A tehetségkutató utolsó idei megmérettetésére minden érdeklődőt szeretettel várnak!
Tovább...
 
Emlőszűrés Fehérváron és a szűrőkamionban Nyomtatás E-mail
Írta: Csathó Barna   
2018. április 19.
ImageA székesfehérvári szakrendelésre várják mammográfiai vizsgálatra a Pákozdon, majd a Sukorón élő, szűrésre hívott hölgyeket. A mobil szűrőkamion Rácalmáson és Dunaújvárosban várja a meghívóval rendelkezőket.
Tovább...
 
<< Első < Előző 941 942 943 944 945 946 947 948 949 950 Következő > Utolsó >>

Eredmények 10385 - 10395 / 20164