Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Székesfehérvárra látogatott Litvánia magyarországi nagykövete Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. május 04.
ImageSzékesfehérváron tett látogatást Litvánia magyarországi nagykövete. Őexcellenciája Rasa Kairiene ismerkedett a helyi NATO egység, az NFIU HUN működésével, a történelmi Belváros nevezetességeivel, majd egyeztetéseket folytatott a város vezetőivel a Városházán. Mint fogalmazott, régi vágya volt, hogy eljusson Fehérvárra.
Tovább...
 
Szülők Akadémiája a Corvinus Székesfehérvári Campusán Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. május 04.
Új előadásokkal és megújult névvel folytatódik az Alba Mater – Szülők Akadémiája a Budapesti Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campusán. Az első alkalomra május 10-én, csütörtökön 16.30-kor kerül sor. Dr. Aczél Petra nyelvész, kommunikációkutató Siker, boldogság, kommunikáció – tények és titkok a jövő készségeiről címmel tart előadást.
Tovább...
 
Egészségfejlesztési Iroda nyílik Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. május 04.
ImageEgy országos hálózat részeként Egészségfejlesztési Iroda nyílik Székesfehérváron, a Jancsár utca 1. szám alatti orvosi rendelőben. Az iroda kialakítására és működtetésére a Humán Szolgáltató Intézet 90 millió forintos, nyertes EFOP-pályázata és Székesfehérvár Önkormányzatának támogatása ad lehetőséget.
Tovább...
 
Polgármesteri köszönet a gyors nyomozói munkáért Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2018. május 04.
ImageA Városházán mondott köszönetet Székesfehérvár polgármestere a városi rendőrkapitányság nyomozóinak. A gyors és hatékony munkának köszönhetően három nap alatt azonosították a Budai úti lövöldözőt, és el is fogták.
Tovább...
 
Legyél te is mesehős! - A Szívünk rajta pályázata kisiskolásoknak Nyomtatás E-mail
Írta: Jávor Zsófia   
2018. május 04.
ImageA Szívünk rajta gyerekkönyvajánló program pályázatot hirdet Legyél te is mesehős! címmel kisiskolások részére. A nyertesek egy 50 könyvből álló olvasósarkot nyerhetnek, kiemelkedő gyerekkönyvekkel, polccal és babzsákokkal, hogy az iskolában is legyen hol és mit olvasni.
Tovább...
 
Tavaszi pollenharc - Kerülj ki belőle győztesen! Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin   
2018. május 03.
ImageA tavaszi virágbontás az allergiásoknak nem okoz feltétlen örömet, hisz a levegő megtelik pollenekkel, magukkal hozva a tavaszi allergia kellemetlen tüneteit. Egy kis odafigyeléssel azonban a tavasz nem csak orrfújásból fog állni.
Tovább...
 
100 fát ültetnek az E.ON támogatásával Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. május 03.
ImageKörnyezetvédelmi és a város arculatának javítása céljából 100 fát ültetnek el Székesfehérváron az E.ON támogatásával. Az energiavállalat a várossal együttműködésben valósítja meg a „Fát fáért” gondolatot, amelynek keretében a Családok ligetében, a Halász utcában és a Millenniumi emlékműnél végzett fásítási munkákat április-májusban a Városgondnokság.
Tovább...
 
Gyöngyvirág: mérgező és gyógynövény is! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. május 03.
ImageHófehér, parányi, csilingelő harangok és mámorító illatfelhő. Mintha egy mesebeli tündérkertben repdesnénk Csingiling kezét fogva. Ilyen az, amikor felfedezünk az erdő mélyén egy gyönyvirágokkal beborított kis zugot.
Tovább...
 
Zarándokhely lett a kilátó Velencén Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. május 02.
A cím aligha túlzó, főképp azok igazolhatják ezt, akik az elmúlt hetekben jártak Velencén, a március 20-án átadott Bence-hegyi kilátónál. Ha esik, ha fúj, rengetegen érkeznek minden nap a varázslatos panorámát biztosító építményhez, amely egyébként - nem mellesleg - Magyarország legnagyobb köztéri szobra is egyben.
Tovább...
 
Varró ezüstje a Vidék OB-n! Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. május 02.
ImageA hódmezővásárhelyi uszoda problémái miatt némileg furcsa módon a fővárosban, a Duna Arénában rendezték meg az úszók országos vidékbajnoki küzdelmeit, amelyen remek sikert ért el a Delfin SE.
Tovább...
 
Allergia darázs- és méhcsípéstől Nyomtatás E-mail
Írta: Dr. Sebők Szilvia Semmelweis Egyetem, Egyetemi Gyógyszertár Gyógyszerügyi Szervezési Intézet - Patik   
2018. május 02.
ImageTavasz közepétől az őszi hidegek beálltáig gyakoriak a különböző rovarcsípések. Ezek közül súlyosságuk miatt kiemelkednek a darazsak és méhek csípései, amelyeket számos esetben követhet allergiás reakció.
Tovább...
 
<< Első < Előző 951 952 953 954 955 956 957 958 959 960 Következő > Utolsó >>

Eredmények 10462 - 10472 / 20297