Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Pohárkrém, ital, mártás és saláta - mindez gránátalmából! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. május 07.
ImageA szerelem, a termékenység és a bőség jelképe is a gránátalma. Az ókori sírokat is sokszor gránátalma-elemekkel díszítették, s még a Bibliában is olvashatunk e gyümölcs tápértékéről és szépségéről. Aphrodité „szent gyümölcse” tápanyagokban gazdag, kalóriatartalma pedig alacsony. Bátran fogyaszthatjuk hát!
Tovább...
 
Városi Ballagás 2018 Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2018. május 07.
ImageKözel 1500 végzős középiskolást köszöntöttek a Városi Ballagáson. A város mind az 59 érettségiző osztálya részt vett a közös ünneplésen, amelyen dr. Cser-Palkovics András polgármester ünnepi gondolatokkal búcsúzott Székesfehérvár nevében a ballagó diákoktól.
Tovább...
 
145 éves a fehérvári tűzoltóság Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. május 07.
ImageA székesfehérvári tűzoltóság 145 éves fennállása és Szent Flórián, a tűzoltók védőszentjének ünnepe alkalmából szombaton délelőtt családi,- majd délután nyílt napra várta az érdeklődőket a Székesfehérvári Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság és a Fehérvári Tűzoltó Egyesület a Bregyó-közi Sportcentrumban.
Tovább...
 
A néptánc maga az élet Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2018. május 07.
ImageHatodik alkalommal rendezték meg a „Húzd keresztül...” Gyermek- és Ifjúsági Néptáncegyüttesek Fesztiválját szombaton Székesfehérváron. A Művészetek Házában tizenegy megyei és megyén túli együttes lépett színpadra. A Fejér Megyei Művelődési Központ, a Fejér Megyei Népzenei Műhely Egyesület és az Alba Regia Táncegyesület összefogásában megvalósuló rendezvénnyel A Táncház Napja országos rendezvényhez is csatlakozott városunk.
Tovább...
 
Macarena és Snapchat Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2018. május 07.
ImageA Széchenyi 12. G osztálya nyerte a 100.000 Ft-os fődíjat a városi Bolondballagáson, de a többiek sem maradtak nyeremény nélkül. Z-generáció, színpadon alvás, hascsapkodás ütemre - fél nyolctól ismét a végzősöké volt a Belváros, hogy a hivatalos ballagás és az érettségi előtt lazább körülmények között is elbúcsúzhassanak egymástól és Székesfehérvártól.
Tovább...
 
EGYEDÜLÁLLÓ  KÉT Agyféltekés Rajztanfolyam Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. május 05.
ImageKivételes alkalom nyílik Székesfehérváron is azok számára, akik szeretnek rajzolni: Huszár Antal (Tonchi) egyedülálló módszertanával ismerkedhetnek meg az érdeklődők, amely a jobb- és a bal agyféltekék szinkronizálására épül; mindkét agyféltekét fejleszti és szinkronban használja rajzolás közben. Teljesen eltér a másolást oktató, úgynevezett jobb agyféltekés, amerikai iskoláétól; az ezzel a metódussal tanulók emlékezetből is, önállóan tudnak portrékat alkotni.
Tovább...
 
Székesfehérvári siker nemzetközi kórusfesztiválon Nyomtatás E-mail
Írta: Dr. Raisits Tivadar, Fraller Ildikó   
2018. május 04.
Belgiumban rendezték meg a rangos neerpelti nemzetközi kórusfesztivált, amelyen a Kodály Zoltán Lánykar második helyezést ért el Feke Mariann karnagy vezetésével. Az énekegyüttes repertoárjában népdalcsokor, két Kodály-mű és Kocsár Miklós Salve regina című műve is szerepelt.
Tovább...
 
Testbeszéd a párkapcsolatban és a mindennapokban Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. május 04.
ImageJövő hétfőn rendhagyó könyvtári estre hívja a felnőtteket Sohonyai Edit író. A Tolnai utcai Tagkönyvtár rendezvényén a párkapcsolatokban és a mindennapokban működő testbeszédről lesz szó, illetve ezek ösztönösségéről, tanulhatóságáról.
Tovább...
 
Székesfehérvárra látogatott Litvánia magyarországi nagykövete Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. május 04.
ImageSzékesfehérváron tett látogatást Litvánia magyarországi nagykövete. Őexcellenciája Rasa Kairiene ismerkedett a helyi NATO egység, az NFIU HUN működésével, a történelmi Belváros nevezetességeivel, majd egyeztetéseket folytatott a város vezetőivel a Városházán. Mint fogalmazott, régi vágya volt, hogy eljusson Fehérvárra.
Tovább...
 
Szülők Akadémiája a Corvinus Székesfehérvári Campusán Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. május 04.
Új előadásokkal és megújult névvel folytatódik az Alba Mater – Szülők Akadémiája a Budapesti Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campusán. Az első alkalomra május 10-én, csütörtökön 16.30-kor kerül sor. Dr. Aczél Petra nyelvész, kommunikációkutató Siker, boldogság, kommunikáció – tények és titkok a jövő készségeiről címmel tart előadást.
Tovább...
 
Egészségfejlesztési Iroda nyílik Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. május 04.
ImageEgy országos hálózat részeként Egészségfejlesztési Iroda nyílik Székesfehérváron, a Jancsár utca 1. szám alatti orvosi rendelőben. Az iroda kialakítására és működtetésére a Humán Szolgáltató Intézet 90 millió forintos, nyertes EFOP-pályázata és Székesfehérvár Önkormányzatának támogatása ad lehetőséget.
Tovább...
 
<< Első < Előző 951 952 953 954 955 956 957 958 959 960 Következő > Utolsó >>

Eredmények 10495 - 10505 / 20338