Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
7 dolog, ami károsítja az immunrendszert Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin   
2018. április 27.
ImageAz immunrendszer a szervezet védekező mechanizmusa, a fertőzések elleni védekezésben részt vevő sejtek, szövetek és szervek együttese. Prof. Balázs Csaba immunológus, endokrinológus segítségével megtudhatjuk, hogy melyek azok a körülmények, vagy szokásaink, amelyekkel gátoljuk az egészséges működését.
Tovább...
 
Érzékenység vagy allergia? Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfi Erzsébet és Polonkai Kata / PatikaMagazin   
2018. április 27.
ImageAllergia, coeliakia vagy emésztési zavar? Tudta, hogy ezek a kifejezések különböző betegségeket takarnak, így különböző kezelést is igényelnek?
Tovább...
 
Neked mit jelent egy kutya? Tárgy vagy társ? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. április 27.
Image„Aki képes egy állatot kínozni, az az embertársaival sem viselkedik másképp!” - véli Májer Diana, aki pár nappal ezelőtt találkozót szervezett a fehérvári kutyásoknak. A fiatal hölgy úgy gondolja, hogy Magyarországon, így Fejér megyében is még elég gyerekcipőben jár a kulturált állattartás, és a kutyabarát emberek elfogadása. Ezen szeretne ő, s társai változtatni.
Tovább...
 
Tura mutat utat szelektálásban az országnak Nyomtatás E-mail
Írta: Tölgyi Krisztina   
2018. április 27.
ImageAz elmúlt évben Tura lakói gyűjtötték a leghatékonyabban szelektíven a tejes és gyümölcsleves italos kartondobozokat, ami jól mutatja a környezetvédelmi edukáció szemléletformáló hatását. A Galga-völgyi kisváros lakossága olyan nagy városok lakosainál is eredményesebben szelektálta ezt a 95%-ban újrahasznosítható értékes hulladékot, mint Pécs, Paks, Veszprém és Debrecen.
Tovább...
 
Az internet mindenkinek jár Nyomtatás E-mail
Írta: Vannet   
2018. április 27.
ImageJótékonysági akciót indít a Vannet. Egy éven keresztül ingyenes szélessávú internetet biztosítanak egy tehetséges, de rászoruló dél-dunántúli fiatalnak. A pályázatra május 15-ig lehet jelentkezni.
Tovább...
 
Tanfolyamindító tavaszi kutyás fesztivál lesz szombaton Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. április 27.
ImageVégérvényesen beköszöntött az igazi kutyás időszak, melyre a Szedres dűlőn található kutyaiskolában is nagyon készülnek. Április 28-án, szombaton tanfolyamindító kutyás fesztivál lesz, melyet sokféle program és kurzus követ Nyakas Gábor kutyaviselkedés-szakértő vezetésével.
Tovább...
 
Indul a grillszezon- így készíts egészséges grillételeket Nyomtatás E-mail
Írta: Suhajda Bettina   
2018. április 26.
A jó idő beköszöntével hivatalosan kezdetét vette a grillszezon. A szabadtéri sütögetés tökéletes hétvégi program a barátok vagy a család összehozására. Sőt, még az alakunknak is jót tehetünk az ínycsiklandozó grillételekkel, ha figyelembe vesszük a Carbona séfjének tippjeit.
Tovább...
 
Hűségesek a vásárlók a magyar Praktikerhez Nyomtatás E-mail
Írta: Kufár Róbert   
2018. április 26.
Többszázezer törzsvásárlója van a Praktikernek, éves forgalmának közel ötödét adják a visszatérő és hűséges vásárlók, akik 50 százalékkal többet költenek, mint az átlagos vevők. Többezer mesterember jár rendszeresen a Praktikerbe. A magyar barkácsláncnál az egyik legkorszerűbb üzleti intelligencia rendszer támogatja a hűségprogramot.
Tovább...
 
Jó dolog a medvehagyma, csak a gyöngyvirággal ne keverjük össze! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. április 26.
ImageA medvehagyma iránti nagy érdeklődés hátterében az áll, hogy ezt az évelő növényt, amely a nedves, árnyas erdőkben, savas talajon érzi jól magát, nemcsak a barna medvék fogyasztják előszeretettel (még a föld alól is képesek kiásni - ahogyan a vaddisznók is, oly’ nagyon vágynak utána), hanem az emberek is lelkesen gyűjtögetik, hogy aztán finom ételeket készítsenek belőle.
Tovább...
 
Tudtad, hogy áprilistól a legaktívabb a kullancs? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. április 26.
ImageAgyvelőgyulladás és Lyme-kór – a kullancsok által terjesztett betegségek két fajtája, amelyektől joggal félünk, ám apró praktikákkal (és védőoltással) megelőzhetjük a fertőzést, s az abból fakadó súlyos következményeket.
Tovább...
 
Hogyan enyhíthetők az allergiás szem panaszai? Nyomtatás E-mail
Írta: Dr. Budai Lívia PhD szakgyógyszerész / Patika Magazin   
2018. április 26.
ImageAz allergiás kötőhártya-gyulladás a szem viszkető érzésével, kivörösödésével, vizes váladékozásával és a kötőhártya duzzanatával jár együtt.
Tovább...
 
<< Első < Előző 951 952 953 954 955 956 957 958 959 960 Következő > Utolsó >>

Eredmények 10517 - 10527 / 20330