Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Víz világnapi díjátadó ünnepség volt Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. március 22.
ImageA „Gyalogolj a vízért!” szlogennel meghirdetett országos kampány és a „Tervezz vizes közösségi teret!” alkotópályázat és rajzpályázat díjátadó ünnepségét tartották Székesfehérváron a víz világnapján.
Tovább...
 
A Távhőszolgáltatás Napja Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Paulik Anna   
2018. március 22.
ImageA Széphő Zrt. ebben az évben is érdekes programokkal készül a Távhőszolgáltatás Napjára: két helyszínen is erőműbejárásra várják az érdeklődőket, a kisebb gyerekeknek kreatív pályázatot, a nagyobbaknak izgalmas, városjáró vetélkedőt hirdetnek április 20-ára.
Tovább...
 
Fehérvári Fogyasztókért Szakmai Díj Nyomtatás E-mail
Írta: Simon Rita, Echo Nonprofit Network   
2018. március 22.
ImageAz Alapítvány a Székesfehérvári Fogyasztóvédelemért és Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata évről évre Fehérvári Fogyasztókért Szakmai Díjban részesíti azokat a helyi vállalkozásokat, cégeket, amelyek tevékenységük során szem előtt tartják a felelősségteljes etikus piaci magatartást.
Tovább...
 
Tavaly is gyógyultak a tájsebek Fejér megyében Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. március 22.
ImageHagyományosan a Hiemer-házban rendezte meg a Tájsebészet pályázati programjának díjátadóját a Gaja Környezetvédő Egyesület. Az illegális hulladéklerakók felderítését és felszámolását célzó kezdeményezés keretében tavaly 22 megyei szervezet több mint 300 köbméter szemetet gyűjtött össze, és helyezett el legális hulladéklerakón.
Tovább...
 
Ezerrel szórakoznak Nyomtatás E-mail
Írta: Sári Máté   
2018. március 22.
ImageIdén is több mint ezer diák nevezett a Fejér Megyei Diáknapokra: április 13–15. között a megye középiskolásai tizenkét művészeti kategóriában, közel hatszáz produkcióval és alkotással mérik össze tudásukat Dunaújvárosban.
Tovább...
 
Április végén lesznek az óvodai beiratkozások Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. március 22.
ImageÁprilis utolsó hetében lesz az óvodai beiratkozás a következő nevelési évre. Azokat a kisgyermekeket lehet beíratni, akik 2018. augusztus 31-ig betöltik a harmadik életévüket. A törvény szerint minden három évesnél idősebb kisgyermeknek legalább napi négy órában óvodába kell járnia. A felvételnél elsősorban a lakóhelyet, illetve a szülő munkahelyét veszik figyelembe.
Tovább...
 
Magyar-lengyel barátság napja tizenegyedszer Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2018. március 21.
Lengyel zsonglőr tart bemutatót a Tóvárosi Általános Iskolában, az ünnepi programnak a Szent István Művelődési Ház ad otthont és a "Lengyelország Hangja" tehetségkutatón felfedezett testvérpár ad koncertet a Petőfi Kultúrtanszéken - színes programmal készül a március 23-i magyar-lengyel barátság napjára Székesfehérvár és Fejér megye.
Tovább...
 
Az Apple Pie, azaz Ritter Joe döntős Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. március 21.
ImageLehet már szavazni a Telekom Videós Gála döntőjébe jutott versenyzőkre. Tech kategóriában egy fehérvári vlogger, Ritter Joe is döntős – számít a fehérváriak és az Apple Pie-kedvelők szavazataira.
Tovább...
 
Influenza ellen - gránátalma! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. március 21.
ImageA gránátalma alacsony kalóriatartalmú gyümölcs, viszont igen gazdag rostokban, így méregtelenítéskor és diétában is fogyasztható. C-vitaminban gazdag, gyorsítja a sebek gyógyulását, segíti a szövetek regenerációját.
Tovább...
 
Az ibolya lila virága mindenkit megihlet Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. március 21.
ImageJohann Wolfgang Goethe kedvenc virága az ibolya volt. Azt szerette volna, ha mindenhol ez a törékeny kis virág illatozna, ezért Weimar körüli sétáira mindig vitt magával ibolyamagot, s elszórta azokat ott, ahol nem látta tündökölni ezt a lila szépséget.
Tovább...
 
Mit használjunk cukor helyett? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. március 21.
ImageMivel édesítsünk, ha nem akarunk cukrot használni? Vajon jó – egészséges – megoldást jelent az eritritol, a stevia, és a különböző szirupok? És mi a helyzet a mesterséges édesítőkkel? Áldjuk vagy szidjuk őket? Vagy maradjunk a méznél, amiről mindenki tudja, hogy természetes édesítő – viszont nem túl diétás? – Vegyük sorra őket!
Tovább...
 
<< Első < Előző 951 952 953 954 955 956 957 958 959 960 Következő > Utolsó >>

Eredmények 10528 - 10538 / 20164