Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Emlőszűrés Fehérváron és a szűrőkamionban Nyomtatás E-mail
Írta: Csathó Barna   
2018. április 19.
ImageA székesfehérvári szakrendelésre várják mammográfiai vizsgálatra a Pákozdon, majd a Sukorón élő, szűrésre hívott hölgyeket. A mobil szűrőkamion Rácalmáson és Dunaújvárosban várja a meghívóval rendelkezőket.
Tovább...
 
Musical.ly  az új őrület Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. április 19.
ImageBiztosan láttál már olyan fiatal lányt az utcán, aki ritmusosan lóbálva a fejét hangtalanul tátogott, miközben az egyik kezével lelkesen mutogatott, a másikkal pedig próbálta felvenni e produkciót a telefonjával. - Ez kérem egy új őrület megnyilvánulása, amely egy applikációhoz kötődik.
Tovább...
 
Százezer forint a tét Nyomtatás E-mail
Írta: Paulik Anna   
2018. április 19.
Image Májushoz közeledve a végzősök már az érettségi lázában égnek, de azért a tanév utolsó hetében a Bolondballagáson idén is mókázhatnak még egy jót a Belvárosban. Május 4-én, pénteken reggel fél 8-kor indul majd a maskarás menet az Alba Plaza elől a Fő utcán át a Zichy színpadig. A tét nem kevesebb, mint százezer forint, ennyit nyer a jelmezversenyen első helyezést elérő osztály az érettségi bankettjének költségeire.
Tovább...
 
Negyven új parkolóhely épült Palotavárosban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2018. április 19.
ImageÖsszesen negyven új parkolóhely épült Palotavárosban: a Hübner András utca - Kodolányi János utca csomópontban, a Rác utca 11. és a Kelemen Béla utca 7. mellett. A fejlesztések a Városgondnokság ÚT 2017-19. programjának keretében történtek, bruttó 26,7 forintos beruházással.
Tovább...
 
LÜK-bajnokság a Felsővárosi suliban Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2018. április 19.
ImageA Felsővárosi Általános Iskolában tartották a LÜK-bajnokság kistérségi fordulóját. A LÜK fejlesztőjátékra épülő tanulmányi versenyen logikai, magyar nyelvi és matematikai feladatokat kellett megoldaniuk a kisiskolásoknak.
Tovább...
 
20 méter magasban drótkötélen a cirkuszok világnapján! Nyomtatás E-mail
Írta: Kámán Ildikó   
2018. április 18.
A nemrégiben Arany Bohóc-díjjal méltatott Magyar Nemzeti Cirkusz extrém produkciókkal ünnepli meg április 21-én a cirkuszok világnapját. 20 méter magasan a sátor felett kifeszített drótkötélen, kibiztosítás nélkül mutatnak be produkciókat, valamint Ifj. Richter József cirkuszigazgató sógora Ifj. René Casselly elefánthátról dobbantva kosarazik.
Tovább...
 
Újra lecsapott a velencei "KGB" Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. április 18.
Ismét remek sikert aratott a velencei illetőségű Katka Gergő Barbecue (KGB) csapata. A fehérvári kötődéssel is rendelkező egység (Turanitz Gergely, Turanitz Katalin, Lencsés Zoltán, Loncsár Endre) a felső-ausztriai Welsben megnyerte a 2. Meat Smoke and Beer BBQ Competition nemzetközi viadalt.
Tovább...
 
Kutyafestés az új őrület és egyre jobban terjed Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. április 18.
ImageSokáig úgy tudtam, hogy csak az emberek festik be a hajukat – és egyéb szőrzetüket (igen, vannak olyanok…) -. ha elkezdődött az őszülés folyamata, vagy ha erőteljes külső változtatásra vágynak. Aztán az utóbbi években kezdtem egyre több piros és zöld kutyust felfedezni az utcán, és lassacskán rájöttem arra, hogy a Milka csoki lila tehene és gyerekkorom kedvenc rózsaszín párduca igenis létezik/létezhet.
Tovább...
 
A Bakony utcai fűtőerőmű belülről Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. április 18.
ImageA Bakony utcai fűtőerőmű-bejárással indult az idei Távhőszolgáltatás napjához kapcsolódó programsorozat Székesfehérváron. A tegnapii és csütörtöki túrák után pénteken megismerhetik az ovisok, kisiskolások hulladékból készített alkotásait, a nagyobb gyerekek pedig izgalmas, városjáró vetélkedőn vehetnek részt.
Tovább...
 
Bentlakásos és napközis programokra nyertek jelentős támogatást Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. április 18.
ImageA nyári szünetekben megvalósuló, bentlakásos és napközis jellegű, iskolai közösségi programok szervezésére nyert el összesen 210 millió forintos támogatást konzorciumi partnereivel együtt a Székesfehérvári Tankerületi Központ. A program két nyertes projekt által valósul meg, közülük is a 60 milliós négy székesfehérvári iskolát, míg a 150 milliós projekt 13 település iskoláit érinti.
Tovább...
 
Gyermekrajzok az egészséges életmód jegyében Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2018. április 18.
ImageRajzpályázatot hirdetett a PatikaPlus Gyógyszertárak, az Alba Fehérvár kosárlabda csapata és vezetősége, valamint az Alba Fehérvár KC női kézilabda csapata. A téma az egészséges életmód volt, a díjkiosztóra pedig tegnap került sor.
Tovább...
 
<< Első < Előző 951 952 953 954 955 956 957 958 959 960 Következő > Utolsó >>

Eredmények 10550 - 10560 / 20319