Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Csütörtökig befejeződik a Kaszap István utca felújítása Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. március 28.
Kevesebb, mint egy hét alatt újítják fel a forgalmas Kaszap István utca burkolatát. A már folyamatban lévő munkálatok ideje alatt lehet használni a Prohászka templom parkolóját, a lakók pedig a Prohászka út felöl hajthatnak be az utcába. – hangsúlyozta helyszíni sajtótájékoztatóján Molnár Tamás önkormányzati képviselő.
Tovább...
 
Készítsünk húsvéti díszeket! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. március 28.
ImageHa húsvét, akkor nyúl. Ha pedig szabadidő, akkor kézműveskedés. Fonjuk össze a kettőt így nagyszombat felé közeledve, a feltámadást ünnepelve, s készítsünk nyuszis díszeket!
Tovább...
 
Az ibolya lila virága mindenkit megihlet Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. március 28.
ImageJohann Wolfgang Goethe kedvenc virága az ibolya volt. Azt szerette volna, ha mindenhol ez a törékeny kis virág illatozna, ezért Weimar körüli sétáira mindig vitt magával ibolyamagot, s elszórta azokat ott, ahol nem látta tündökölni ezt a lila szépséget.
Tovább...
 
Jankovics Marcell tart előadást a Városházán Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. március 28.
Jankovics Marcell Kossuth-díjas rajzfilmrendező, grafikus, kultúrtörténész tart előadást a Városházán szerdán délután. Az „Akik császárok is lehettek volna” című program a látszólag két nagyon különböző sorsú Árpád-házi III. Béla és Hunyadi Mátyás életpályájának párhuzamait idézi fel – egy keleti és egy nyugati császári korona lehetőségeinek történetével.
Tovább...
 
Fessen tojást és locsolkodjon Ópusztaszeren! Nyomtatás E-mail
Írta: Kodácz Csengele   
2018. március 28.
ImageAz ópusztaszeri skanzenben rügyfakasztó vasárnap és vízbevető hétfőn életre kelnek a húsvéti hagyományok. Korhű ruhákba öltözött menyecskék, legények elevenítik meg az ünnepi szokásokat. Ételszentelés, tojásfestés, régimódi lovaskocsis locsolás, muzsikaszó, néptánc, népzene, meglepetések és nyeremények várják mindazokat, akik a természethez közel szeretnék ünnepelni a feltámadást.
Tovább...
 
Mezei futás a Palotavárosi tavaknál Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. március 28.
ImageTegnap délután a Palotavárosi tavaknál rendezték meg a tanév Városi Atlétika Mezei Futás Diákolimpia döntőjét – idén is több száz gyerek részvételével. A versenyen három korcsoportban indulhattak a fiúk és a lányok, akik közül a legjobbak a megyei döntőben, április 5-én állhatnak rajthoz.
Tovább...
 
Új belgyógyászati épület, korszerű műszerek, 400 parkolóhely Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2018. március 28.
A Modern Városok Program kórházat érintő fejlesztéseiről, valamint a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház folyamatban lévő, a jövőben megvalósuló uniós fejlesztéseiről tartott sajtótájékoztatót dr. Ónodi-Szűcs Zoltán egészségügyért felelős államtitkár, Vargha Tamás, Székesfehérvár országgyűlési képviselője, államtitkár, dr. Cser-Palkovics András polgármester és Dr. Csernavölgyi István főigazgató.
Tovább...
 
Változások a kormányhivatali ügyfélfogadásban Nyomtatás E-mail
Írta: Szakonyi Balázs   
2018. március 27.
A Székesfehérvári Járási Hivatal két osztályának költözése miatt a Fejér Megyei Kormányhivatal az alábbiakra hívja fel ügyfelei figyelmét.
Tovább...
 
Influenza ellen - gránátalma! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. március 27.
ImageA gránátalma alacsony kalóriatartalmú gyümölcs, viszont igen gazdag rostokban, így méregtelenítéskor és diétában is fogyasztható. C-vitaminban gazdag, gyorsítja a sebek gyógyulását, segíti a szövetek regenerációját.
Tovább...
 
Korszerűbbek lettek a Járási Hivatal épületei Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó, Csathó Barna   
2018. március 27.
ImageÁtadták a Székesfehérvári Járási Hivatal három – Honvéd utcai, József Attila utcai és Mátyás király körúti – energia-racionalizálással felújított épületét.
Tovább...
 
Mit használjunk cukor helyett? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. március 27.
ImageMivel édesítsünk, ha nem akarunk cukrot használni? Vajon jó – egészséges – megoldást jelent az eritritol, a stevia, és a különböző szirupok? És mi a helyzet a mesterséges édesítőkkel? Áldjuk vagy szidjuk őket? Vagy maradjunk a méznél, amiről mindenki tudja, hogy természetes édesítő – viszont nem túl diétás? – Vegyük sorra őket!
Tovább...
 
<< Első < Előző 971 972 973 974 975 976 977 978 979 980 Következő > Utolsó >>

Eredmények 10671 - 10681 / 20337