Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Örökségünk: a múlt és a jövő találkozása Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. március 06.
ImageA hely, ahol élünk – ezzel a címmel rendeztek országos helyismereti szakmai konferenciát a Vörösmarty Mihály Könyvtárban. A 125 éves jubileumát ünneplő intézmény történetével kapcsolatban Kégli Ferenc nyugdíjas könyvtáros, bibliográfus, majd Szőnyegi Hajnalka helyismereti könyvtáros előadásaival kezdődött a szimpózium.
Tovább...
 
Evezés, ismerkedés és érzékenyítés Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2018. március 06.
ImageKora délutánig tartó programmal várta a diákokat az immár hagyományos szakmai napjára a Diáktanács hétfőn. A Hiemer-ház báltermében cserediák programokról, Atalanti-óceán átevezésről és az Országos Diák Tanács munkájáról is hallhattak a résztvevők, de fejleszthették prezentációs készségüket, megismerkedhettek a Székesfehérvári Érzékenyítő Programmal, valamit a másik nemmel, igenekkel is.
Tovább...
 
Nőgyógyászati szűrőnap volt a CSNK-ban Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. március 05.
ImageAz Egészséges Fehérvár program jegyében nyílt nőgyógyászati szűrőnapot tartottak szombaton délelőtt a Család- és Nővédelmi Központban, elsősorban azokat a 25-55 év közötti hölgyeket megszólítva, akik nem vesznek részt rendszeresen vizsgálatokon.
Tovább...
 
Megtekinthető a tervmódosítás dokumentációja Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. március 05.
ImageAz Önkormányzat tájékoztatja az érintetteket, hogy módosítja a város külterületének, valamint egyes belterületi területrészeinek helyi építési szabályzatát és szabályozási tervét – a Budai út, Nagyszombati út és a 14311 hrsz-ú gyűjtőút csomópontjára és környezetére vonatkozóan. A partnerségi egyeztetés és a környezeti vizsgálattal kapcsolatos dokumentáció a város honlapján és a Főépítészi Iroda hirdetőtábláján is megtekinthető.
Tovább...
 
Megújul az Adonyi út zsákutcás szakasza Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. március 05.
ImageA munkaterület átadása már megtörtént, és amint az időjárás lehetővé teszi, megkezdődhet az Adonyi út zsákutcás szakaszának útburkolat-cseréje és a járdaépítés. Székesfehérvár valamennyi városrésze érintett az út-, járda-és parkolók megújításában, építésében – hangzott el az Adonyi úton tartott sajtótájékoztatón.
Tovább...
 
Állásajánlat Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. március 05.
ImageBérszámfejtőket keres a székesfehérvári székhelyű PatikaPlus cégcsoport!
Tovább...
 
EsélyKör fórum a foglalkoztatás új kihívásairól Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. március 04.
„A foglalkoztatás új kihívásai – megváltozott munkaképességű munkavállalók a XXI. században” címmel szakmai napot szervez az EsélyKör (fogyatékosügyi szervezetek hálózata) március 6-án, hétfőn a Viktória Rehabilitációs Központban. Az érzékenyítéssel egybekötött eseményről sajtótájékoztatót tartottak a Hiemer-házban.
Tovább...
 
Angol nyelvű disputa versenyt szervezett a Vasvári Gimnázium Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. március 04.
ImageFejér megyében elsőként a Vasvári Pál Gimnázium szervezett angol nyelvű disputa versenyt Székesfehérvár középiskolásai számára. Az első, online fordulót követően megtartották a szóbeli elődöntőt, melyből három vasváris és egy tópartis csapat jutott be az április 4-i döntőbe.
Tovább...
 
Gyalogolj a vízért! Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. március 04.
Image"Gyalogolj a vízért!" szlogennel hirdet pályázatot a Duna Múzeum. A kezdeményezés lényege 6 km-es gyalogtúrák szervezése egy közkúthoz, hogy felhívja a figyelmet az ivóvíz fontosságára. Kisebb közösségek jelentkezését várják március 6-ig, a díjátadó ünnepség Székesfehérváron lesz március 21-én.
Tovább...
 
14 diák mehet a Zrínyi matematikaverseny országos döntőjébe Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. március 04.
ImagePénteken rendezték a Zrínyi Ilona Matematikaverseny Fejér megyei fordulójának ünnepélyes eredményhirdetését a Hétvezér Általános Iskolában. A megyében a több mint 1700 résztvevő 5 város 9 iskolájában birkózott meg a feladatokkal.
Tovább...
 
Kutass naspolya után a hó alatt! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. március 02.
ImageA naspolyának nagyon magas a C-vitamin-, B- és E-vitamin-, vas-, kalcium-, kálium-, mangán- és cinktartalma, s mellette rengeteg pektint tartalmaz, ami a koleszterint szinten tartja. Sőt, még a magját is fel tudjuk használni: főzetét vesekő hajtására vehetjük elő. Ezen kívül számtalan finomság készülhet a gyümölcsből – csupán az élvezet kedvéért.
Tovább...
 
<< Első < Előző 971 972 973 974 975 976 977 978 979 980 Következő > Utolsó >>

Eredmények 10759 - 10769 / 20319