Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Kezeld gyógytornával a fejfájást, légúti betegségeket és a stroke-ot! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2017. szeptember 20.
ImageHa azt mondjuk, hogy gyógytorna, akkor szinte mindenki a fizikai test mozgásproblémák orvoslására asszociál. Tény, hogy ezzel a tornával elsősorban mozgásszervi panaszok csökkentését, megszüntetését szoktuk megcélozni. Azt viszont már kevesebben tudják, hogy ennél sokkal szélesebb spektrumon mozog a hatékonysági mutató: a gyógytorna megoldás lehet a fejfájásra, a légúti megbetegedésekre, szív- és érrendszeri problémákra is.
Tovább...
 
Átadták az elismerő okleveleket Nyomtatás E-mail
Írta: Simon Rita, Havasi Timea   
2017. szeptember 20.
ImageElismerő oklevelet adományozott három, a közszolgáltatásban dolgozó személynek az Alapítvány a Székesfehérvári Fogyasztóvédelemért a Fehérvári Civil Központban. Az oklevelet a székesfehérvári civil szervezetek és a helyi közösség munkájának önzetlen segítéséért, fejlődésük támogatása elismeréseként kapta Szauter Ákos, Tisztl Henrik és Ulcz Miklós.
Tovább...
 
Megújult a haemodinamika részleg a kórházban Nyomtatás E-mail
Írta: Leffelholcz Marietta, Fraller Ildikó   
2017. szeptember 20.
ImageSzívkatéterezésre és pacemakerbeültetésre az úgynevezett haemodinamikai laborokban van lehetőség, amelyek már az ország több pontján működnek, így Székesfehérváron a Szent György Egyetemi Oktató Kórházban is. A régió egyik legnagyobb és legkorszerűbb intézményében évente 3000 ilyen vizsgálatot, beavatkozást hajtanak végre.
Tovább...
 
A közlekedés problémái és a biztonságos kerékpározás Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. szeptember 20.
ImageKözös út, közös jövő címmel szerveztek konferenciát a zöld diák-önkormányzati képviselőknek és tanáraiknak a Mobilitási Hét programsorozatában. A fenntartható fejlődésről és a biztonságos kerékpározásról tartottak előadást Mészáros Imre, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium osztályvezetője, illetve Májer László rendőr százados.
Tovább...
 
Térkövezéssel, padok és növények telepítésével folytatódik a felújítás Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. szeptember 20.
ImageA második és a harmadik ütemmel folytatódik a Salétrom utca felújítása a következő hetekben. A bruttó csaknem 60,5 milliós beruházás a tegnapi munkaterület átadással elkezdődött, a vállalkozónak 75 napot biztosítottak a kivitelezésre.
Tovább...
 
66 év után találkoztak újra Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. szeptember 20.
ImageNemrégiben beszámoltunk egy 50 éves velencei osztálytalálkozóról, most pedig egy egészen ritkaságszámba menő, 66 évvel ezelőtt, 1951-ben végzett tóparti osztály egykori tanulóinak randevújáról adhatunk hírt.
Tovább...
 
Entz: jól halad az emeletráépítés Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. szeptember 20.
ImageA terveknek megfelelő ütemben haladnak Velencén a Dr. Entz Ferenc Mezőgazdasági Szakképző Iskola kollégiumi szárnyán az emeletráépítés munkálatai.
Tovább...
 
Szűrővizsgálatokkal és tanácsadással az egészségért Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. szeptember 19.
ImageEgészségnapot rendeznek szombat délelőtt az Öreghegyi Közösségi Házban. A szűrővizsgálatok mellett életmód-tanácsadással, tornákkal és kóstolókkal várnak minden korosztályt, hogy minél több megközelítésből hívják fel a figyelmet az egészséges életmód fontosságára.
Tovább...
 
Kecskeméti birtok lett a legszebb Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. szeptember 19.
ImageVelencén rendezték meg első alkalommal a Magyarország Legszebb Birtoka díjátadó gálaestet. A hagyományteremtő eseményen összesen 6 kategóriában 50 jelölés érkezett, közülük választotta ki a szakmai zsűri azt a 18-at, akik a kategóriánkénti "dobogót" alkották. Közöttük több Fejér megyei (tókörnyéki, móri, dégi, seregélyesi) vállalkozás is akadt.
Tovább...
 
II. Ezerjó Szépe a Bice-Bócákért Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. szeptember 19.
ImageA móri bázisú szépségverseny 2015 után megújulva tér vissza, hogy ismét megkoronázza Ezerjó Szépét. A megmérettetésre ezúttal megkötés nélkül, az ország bármely pontjáról lehetett nevezni, ami meg is mutatkozott a jelentkező hölgyek aktivitásán, így nem csak Mórról és környékéről, hanem - többek között - Tatabányáról, Szántódról, Budapestről, Békéscsabáról, Tiszaújvárosból és Tiszaszentmártonból, összesen 27 településről mintegy 50 csinos lány jelezte részvételi szándékát a megadott határidőig.
Tovább...
 
Milyen baktériumokat rejtenek mindennapi használati tárgyaink? Nyomtatás E-mail
Írta: Cser Zsófia   
2017. szeptember 19.
ImageSokunknak ismerős az az érzés, amikor egy-egy tömegközlekedésen töltött utazás után rohanunk a mosdó felé, hogy megtisztítsuk kezünket, vagy amikor a homokozóban önfeledten játszó gyermekünket egészen hazáig kénytelenek vagyunk piszkosan magunkkal vinni. Elképzelésünk nagyjából van arról, hogy hány fajta és milyen baktérium található meg azokon a tárgyakon és eszközökön, amiket nap mint nap használunk akár otthon, akár útközben, de vajon melyek azok a tárgyak, amiken a legtöbb baktérium található?
Tovább...
 
<< Első < Előző 1041 1042 1043 1044 1045 1046 1047 1048 1049 1050 Következő > Utolsó >>

Eredmények 11452 - 11462 / 20337