Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Ismét járható a Gaja-híd Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. augusztus 15.
Tegnap délután, az előre tervezett határidőnek megfelelően megnyitották a Gaja-hídat a gépjárműforgalom előtt. A híd felújítása még nem ért véget, azonban a további munkákhoz már nem szükséges az útzár.
Tovább...
 
Több mint száz új parkolóhely a Palotai úton Nyomtatás E-mail
Írta: Kész-Varga Mónika   
2017. augusztus 15.
Dr. Cser-Palkovics András polgármester és Bozai István városgondnok közösen számoltak be a Palotai út 9. szám alatt elkészült több mint 100 parkolóhelyről, amelyet a Székesfehérvári Királyi Napokra érkezők már használhatnak. A parkoló díjfizetési kötelezettség nélkül vehető igénybe.
Tovább...
 
Lapozható Nagykönyv érkezett az evangélikus templom mellé Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. augusztus 15.
ImageHétfőn ünnepélyes keretek között adták át a közönségnek a Nagykönyvet az evangélikus templom mellett: a köztéri installáció 12 oldalban mutatja be a reformáció történetét az emlékév tiszteletére.
Tovább...
 
2,6 milliárd forintos támogatással újul meg a Ciszterci Szent István Gimnázium Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó, Gáspár Péter   
2017. augusztus 15.
ImageA Kormány döntésének köszönhetően 2,6 milliárd forintos támogatással újul meg a Ciszterci Szent István Gimnázium, a Ciszterci templom felújítása pedig 170 millió forintból valósulhat meg.
Tovább...
 
A Székesfehérvári Királyi Napok programjai augusztus 15-én Nyomtatás E-mail
Írta: Kész-Varga Mónika   
2017. augusztus 15.
ImageSzent István óta parancsolt ünnep hazánkban augusztus 15-e, Nagyboldogasszony napja, mely első királyunk halálának évfordulója is egyben. Az ünnepi szentmisét 18 órakor Spányi Antal megyés püspök celebrálja. A Nemzetközi Néptáncfesztivál a hagyományos programokkal folytatódik, míg este a Fény utca várja az érdeklődőket.
Tovább...
 
Új parkolók a Jancsár utcában - ősszel kisebb erdőt telepítenek mellé Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2017. augusztus 14.
Elkészült a Jancsár utca 1-5. mögött az a 73 férőhelyes parkoló, mellyel megtörtént egy régi murvás terület rendezetté tétele is. A parkoló körül ősszel fásítás és parkosítás kezdődik, mellyel egy kis erdős területet alakítanak ki, továbbá a Cserepes köz mellett új játszótér is épül.
Tovább...
 
Balsay István 70 esztendős Nyomtatás E-mail
Írta: Dominkó Anita, Stettler Zsuzsanna   
2017. augusztus 14.
Image70. születésnapját ünnepli Balsay István. Székesfehérvár volt polgármesterét, a Fejér Megyei Közgyűlés volt alelnökéta megye és a város vezetői köszöntötték fel. Meglepetésnek szánták a Megyeházán szervezett ünnepséget, ezen a kerek születési évfordulón is megköszönve Balsay István évtizedek óta végzett munkáját. Az ismert közéleti személyiség Fejér megye és Székesfehérvár Díszpolgára, és tapasztalataival mind a mai napig segíti a térséget a településfejlesztési feladatok kiteljesedésében.
Tovább...
 
Értesítés őszi káposztarepce vetéséről Nyomtatás E-mail
Írta: Kész-Varga Mónika   
2017. augusztus 14.
Image„Cruiser OSR 322 FS” és „Ellado” csávázószerek kerülnek felhasználásra az őszi káposztarepce vetéseknél augusztus végén és szeptember elején. Kérik, erre legyenek figyelemmel a méhészek a kitelepüléseiknél!
Tovább...
 
Ifjú karatékák jártak a Városházán Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. augusztus 14.
ImageDr. Cser-Palkovics András polgármester a Városházán fogadta a Fehérvári Karate Akadémia négy ifjú sportolóját és edzőiket. A karatékák a Romániában rendezett világ- és a berlini Európa-bajnokságon eredményesen képviselték Magyarországot és Székesfehérvárt.
Tovább...
 
Mulatság szüreti felvonulással Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. augusztus 14.
ImageNéhány év kihagyás után 2016-ban "újratöltötték" a korábban népszerű Szüreti mulatságot Velencén. A visszatérés sikeres volt, így idén, szeptember 9-én ismét sor kerül a vidám szüreti felvonulással, kirakodóvásárral és számos más programmal tarkított eseménysorozatra a Szabolcsi úton a Legenda sörözőnél.
Tovább...
 
A gyermekeké is a Székesfehérvári Királyi Napok Nyomtatás E-mail
Írta: Kész-Varga Mónika   
2017. augusztus 14.
ImageTöbb, mint száz gyermek részvételével rendezték meg a Belvárosban a Székesfehérvári Királyi Napok rendezvénysorozat Népművészeti Fesztiválján belül a Fehérvári Gyermek Néptáncgálát.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1051 1052 1053 1054 1055 1056 1057 1058 1059 1060 Következő > Utolsó >>

Eredmények 11595 - 11605 / 20337