Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Mammográfiás szűrési menetrend 24-25. hét Nyomtatás E-mail
Írta: Szakonyi Balázs   
2017. június 20.
ImageA kamionos kihelyezett vizsgálati lehetőség mellett a mammográfiás szűrőállomás a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház Radiológiai szakrendelésén a Hunyadi utcában működik.
Tovább...
 
A fiatalok a képességalapú álláskeresést szeretik Nyomtatás E-mail
Írta: Sajtóanyag   
2017. június 20.
ImageKiemelkedően pozitívan fogadta a piac az új online szolgáltatást. A munkaadói és munkavállalói oldalról felmerülő igények alapján fejlesztett második generációs állásportál, az allas.hu szinte az indulása pillanatában átlépte a napi 60 ezres egyedi látogatószámot, amivel azonnal megszerezte a második helyet a piacon.
Tovább...
 
Június közepéig jelentkezhetnek a tehetséges diákok Nyomtatás E-mail
Írta: Lendvai Eszter   
2017. június 20.
ImageFelső tagozatos, középiskolás és leendő egyetemista diákok jelentkezését várja az ország egyik legismertebb tehetséggondozó intézménye, a Mathias Corvinus Collegium (MCC). Az iskolaidőn túli ingyenes, lexikális tudást átadó és készségfejlesztő képzésekre, korosztálytól függően június közepéig jelentkezhetnek az ambiciózus fiatalok.
Tovább...
 
Székesfehérvári delegáció járt a Pozsonyi Koronázási Napokon Nyomtatás E-mail
Írta: Samu Miklós   
2017. június 19.
Az egy héten át tartó rendezvény keretében egyebek mellett történelmi városnéző séták, kiállítások, koncertek, valamint hagyományőrző bemutatók szórakoztatták a népes közönséget. A főváros rendezvényén Mária Terézia “újrakoronázását” játszották el.
Tovább...
 
Finn muzsikusok köszöntése a Városházán Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. június 19.
ImageA Városháza Dísztermében köszöntötte vasárnap Róth Péter alpolgármester a Székesfehérváron vendégeskedő finn Meri-Lappi vonósnégyest. A lappföldi együttes programja hétfőn este a Szent István Király Múzeum Díszudvarán rendezett különleges, zenés irodalmi esttel folytatódik, melyre szeretettel várnak minden érdeklődőt!
Tovább...
 
Eötvös József-emlékplakettet kapott Székesfehérvár Nyomtatás E-mail
Írta: Kész-Varga Mónika   
2017. június 19.
ImageSzékesfehérvár nevelési–oktatási intézményeinek színvonalas fenntartásáért, eredményes működéséért, valamint a pedagógusok és közalkalmazottak élet- és munkakörülményeinek helyi többletforrásokkal történő javításának elismeréseként kapott Eötvös József-emlékplakett kitüntetést a Pedagógusok Szakszervezetétől. A díjat a közgyűlésen adta Galló Istvánné elnök dr. Cser-Palkovics András polgármesternek.
Tovább...
 
Alba Innovár Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Alba Innovár Digitális Élményközpont, Kész-Varga Mónika   
2017. június 19.
ImageDr. Cser-Palkovics András polgármester és Laufer Tamás központvezető, a Székesfehérvár Fejlődéséért Alapítvány kuratóriumi elnöke sajtóbejáráson adott tájékoztatást az Alba Innovár digitális élményközpontról, mely szeptembertől a fehérvári diákok rendelkezésére áll, hogy világszínvonalú, csúcstechnológiájú digitális eszközöket és rendszereket ismerhessenek meg.
Tovább...
 
Pácienseinek szervezett szűrőnapot egy Sarló utcai háziorvos Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. június 19.
ImageSaját páciensei körében szervezett egészségügyi szűrőnapot a Sarló utcai rendelőintézet egyik háziorvosa. Dr. Patik Ferenc rendelőjében 25-27 ellátottat vártak három speciális vizsgálatra, melyekre a rutin háziorvosi ellátás keretében nincs lehetőség. A szűrőnap a Humán Szolgáltató Intézet közreműködésével valósult meg.
Tovább...
 
Aba-Novák sétával indul a Múzeumok Éjszakája Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2017. június 19.
A mester fehérvári alkotásainak helyszínein végigvezető sétával, majd a Csók Képtárbeli kiállítás megnyitásával indul Székesfehérváron a Múzeumok Éjszakája. Az idei évben Aba-Novák Vilmos emlékének szentelik a június 24-i programot, hiszen nagyon sokat köszönhet a város az alkotónak. Éppen ezért kezdeményezte az Önkormányzat az életművéből válogatást adó tárlatot is, amely a Szent István Király Múzeum szakmai közreműködésével az elkövetkező hónapokban lesz látható a Csók István Képtárban.
Tovább...
 
Illatolj levendulát! Nyomtatás E-mail
Írta: Fazekas Krisztina   
2017. június 16.
Tudtad, hogy volt, mikor még a provance-i levendulamezőket is magunk mögé utasítottuk..? Bizony! Dr. Bittera Gyula –korának neves gyógynövényszakértője- az 1920-as években startup-olt egyet: Franciaországból hozott levendula szaporítóanyagot, földet bérelt a Tihanyi Apátságtól, beledugványozta amit bele kellett, és várt.
Tovább...
 
Közösen többre megyünk! Nyomtatás E-mail
Írta: Új Nemzedék Székesfehérvári Közösségi Tér, Kész-Varga Mónika   
2017. június 16.
ImageKeresd és szeresd a teret! szlogennel indítanak országos akciót az Új Nemzedék Központ Közösségi Terei. A kezdeményezés célja a minél élhetőbb városi környezet kialakítása. Székesfehérváron a Béke térre várják június 17-én, szombaton a szervezők az önkénteseket a városszépítés jegyében.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1061 1062 1063 1064 1065 1066 1067 1068 1069 1070 Következő > Utolsó >>

Eredmények 11716 - 11726 / 20274