Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Péntekig várják a tanszeradományokat az Európa Klubban Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. június 22.
ImageAlkotni jó! címmel nyílt kiállítás gyermekrajzokból az Európa Klubban, az Igazgyöngy Alapítvány fiataljainak alkotásaiból. A kiállítás apropóján jótékonysági programot hirdettek: lecserélésre kerülő, de még jó minőségű taneszközöket gyűjtenek rászoruló tanulóknak, a felajánlásokat péntekig várják. A tárlatot jövő csütörtöktől a VMK Budai úti Tagkönyvtárában lehet megtekinteni, ahol szintén fogadják a tanszeradományokat.
Tovább...
 
Ettél már igazán jó hamburgert? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2017. június 21.
Ha igazán jó hamburgerre vágysz, tudunk neked egy remek helyet ajánlani! 7-24-ig nyitva van, ingyenesen parkolhatsz közvetlenül az üzlet előtt (és mindig van hely), a kiszolgálás szuper, az étel pedig tényleg nem fullaszt- és nem kevés. Elfelejtheted a száraz zsemlét és ízetlen húst!
Tovább...
 
A cseresznyének a húsa, a magja és a szára is felhasználható Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2017. június 21.
Fekszünk a fűben. Arcunkon helyfoglalóst játszik a fény és az árnyék, ahogy a cseresznyefa levelei közé be-benyúlkál a nap tüzelő karjaival, mintha csak ki akarna kapdosni valamit a faáglengető szél miatt el-eltűnő nyílásokból. – S közben szánkba hull az édes, piros cseresznye, amely hatalmas és lédús, és arra késztet, hogy heverjünk csak tovább, és élvezzük a pillanatot hosszan-hosszan…
Tovább...
 
Megújult parkolókat adtak át a Palotavárosban Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. június 20.
A Palotaváros két pontján is nagy számban megújultak a parkolók, melyek műszaki átadását hétfőn délelőtt tartották. A lakosság életminőségét jelentősen javító, Horog és Kodolányi utcai beruházások nettó összértéke meghaladja a 30 millió forintot.
Tovább...
 
Egy rendhagyó, polgárpukkasztó irodalmi est Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. június 20.
Pozsonyi Ádám író, képzőművész, zenész másodszor lesz vendége a Hétvezér Estek rendezvénysorozatának. A 373. HVE esten a szerző kiadásában megjelent „Harcra fel” címet viselő kötetét mutatja be.
Tovább...
 
Költözik a Székesfehérvári Járási Hivatal Nyomtatás E-mail
Írta: Szakonyi Balázs   
2017. június 20.
A Székesfehérvári Járási Hivatal Székesfehérvár, Honvéd u. 8. számú épülete is bekerült a Kormányhivatal KEHOP épület energetikai felújítási projektjébe. A munkálatok mielőbbi megkezdése érdekében 2017. július elejére ki kell üríteni az épületet.
Tovább...
 
Itt a nyári szünet: 3+1 tipp az okos időbeosztáshoz Nyomtatás E-mail
Írta: Suhajda Bettina   
2017. június 20.
ImageKezdődik a 11 hetes nyári iskolai szünidő: a gyerekek örülnek, a szülőknek viszont sok fejtörést okoz, hogy milyen programokkal töltsék ki a tanévkezdésig hátralévő időszakot. Az alábbiakban gyermekanimátor segít okosan megtervezni a vakációt.
Tovább...
 
Családbarát hely díjban részesült Székesfehérvár Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. június 20.
ImageA SZÉNA Egyesület együttműködést kötött a Prof. Dr. Kopp Mária által alapított Három Királyfi, Három Királylány Mozgalommal, melynek köszönhetően „Családbarát hely” díjat vehetett át Molnár Tamás, Ifjúsági és Civilügyekkel foglalkozó tanácsnok, a város képviseletében.
Tovább...
 
Mammográfiás szűrési menetrend 24-25. hét Nyomtatás E-mail
Írta: Szakonyi Balázs   
2017. június 20.
ImageA kamionos kihelyezett vizsgálati lehetőség mellett a mammográfiás szűrőállomás a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház Radiológiai szakrendelésén a Hunyadi utcában működik.
Tovább...
 
A fiatalok a képességalapú álláskeresést szeretik Nyomtatás E-mail
Írta: Sajtóanyag   
2017. június 20.
ImageKiemelkedően pozitívan fogadta a piac az új online szolgáltatást. A munkaadói és munkavállalói oldalról felmerülő igények alapján fejlesztett második generációs állásportál, az allas.hu szinte az indulása pillanatában átlépte a napi 60 ezres egyedi látogatószámot, amivel azonnal megszerezte a második helyet a piacon.
Tovább...
 
Június közepéig jelentkezhetnek a tehetséges diákok Nyomtatás E-mail
Írta: Lendvai Eszter   
2017. június 20.
ImageFelső tagozatos, középiskolás és leendő egyetemista diákok jelentkezését várja az ország egyik legismertebb tehetséggondozó intézménye, a Mathias Corvinus Collegium (MCC). Az iskolaidőn túli ingyenes, lexikális tudást átadó és készségfejlesztő képzésekre, korosztálytól függően június közepéig jelentkezhetnek az ambiciózus fiatalok.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1071 1072 1073 1074 1075 1076 1077 1078 1079 1080 Következő > Utolsó >>

Eredmények 11771 - 11781 / 20337