Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Tavaszköszöntő ünnep Gorsiumban Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó, Lőrincz Miklós   
2017. április 21.
Székesfehérvár és Tác közös nagy büszkesége, az újjáépült Gorsium Régészeti Park idén is Floraliának ad helyet április 29-én és 30-án.
Tovább...
 
Lego-különlegességek a Hiemer-házban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. április 21.
A Balaton-Bakony Kocka Klub tagjainak Lego gyűjteményeiből láthatnak az érdeklődők kiállítást április 23-ig a Hiemer-házban. Játszósarokkal is készülnek a szervezők a gyermekeknek a tárlaton, amely reggel 09.00 órától este 18.00 óráig tart nyitva.
Tovább...
 
Végzős diákok ünnepi hete Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Programszervező Kft., Kész-Varga Mónika   
2017. április 21.
ImageOsztályfőnökök köszöntése, bolondballagás, városi ballagás – ez a ballagó diákok májusi első hetének programja, mellyel a város szeretné emlékezetessé tenni számukra ezt az időszakot. A részletekről Mészáros Attila alpolgármester, Juhász Zsófia, a Fehérvári Programszervező Kft. ügyvezető igazgatója, valamint Nagy Boglárka, a Székesfehérvári Diáktanács elnöke számoltak be.
Tovább...
 
Szakmák Éjszakája 2017 Székesfehérváron is Nyomtatás E-mail
Írta: Székesfehérvári Szakképzési Centrum - Közlemény   
2017. április 21.
ImageSokféle éjszaka van, múzeumok, kutatók éjszakája, miben különbözik ettől a Szakmák Éjszakája? Sokban: mert mi nem csak színes és szórakoztató programokat, hanem ennél sokkal többet: a jövődet, lehetséges életutakat kínálunk.
Tovább...
 
Ásványok és ékszerek nemzetközi börzéje Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. április 20.
Természetes kövek, ásványok, ékszerek sokaságával, rendkívül izgalmas gyermek- és felnőtt programokkal várják az érdeklődőket a XXIX. Alba Regia Nemzetközi Ásványbörzén és Ékszervásáron.
Tovább...
 
Párnával a gyerekekért május 1-jén Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. április 20.
ImageIsmét lesz Majális Velencén, a Kastélyparkban, ahol kicsiket és nagyokat egyaránt kiváló programokkal várnak a szervező Hauszmann Alajos Egységes Közművelődési Intézményközpont és Könyvtár munkatársai május elsején.
Tovább...
 
Naponta 9 ezer új vírust készítenek Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. április 20.
ImageA múlt héten az első alkalommal történt meg, hogy a világon többen interneteztek androidos telefonokról, mint windowsos számítógépekről. A kártékony kódokat készítő bűnözők ezért belehúztak: naponta kilencezer új vírust készítenek.
Tovább...
 
Római Birodalom - Péntekig lehet pályázni! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. április 20.
ImageAz ókori Római Birodalom és Pannonia címmel meghirdetett pályázatra április 21-ig, péntekig várják az alkotásokat – általános és középiskolásoktól, valamint amatőr festőktől. A beérkezett festményeket és grafikákat a Floralián állítja ki a Szent István Király Múzeum.
Tovább...
 
Rendőr és Tűzoltó Nap Fejérben Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. április 20.
ImageMegyei Rendőr és Tűzoltó Nap lesz április 21-én, pénteken 10-től 18.00 óráig Dunaújvárosban a Városháza téren. A minden korosztálynak ajánlható programok között lesz rendőrségi taktikai bemutató, "füst sátor" - katasztrófavédelmi bemutató, a Rendőrségi Történeti Múzeum kiállításának megnyitója, kutyás bemutató, a Dunaferr Középiskola rendészeti hallgatóinak bemutatója, önvédelmi- és küzdősport bemutató, valamint a Police Big Band Zenekar műsora.
Tovább...
 
NAV: behajthatatlan? Újravizsgálva! Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. április 20.
ImageAz elmúlt évben az adótartozások behajtására 538 227 esetben indított végrehajtást a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV). A hatalmas szám ellenére 35 százalékkal kevesebb esetben, mint 2015-ben, amikor 826 619 alkalommal nyúlt az adóhatóság ehhez az eszközhöz.
Tovább...
 
Visszatolás a selmeci hagyományok útján Nyomtatás E-mail
Írta: Samu Miklós   
2017. április 19.
A Selmeci diákhagyományokat ápoló intézmények, karok, szakok kapcsolata több évtizedes, évszázados múltra nyúlik vissza. Az idei esztendőben kerül sor a „Visszatolás 2017” elnevezésű hallgatói kezdeményezésre, melyben az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Kar GEO Intézetének huszonkét hallgatója vesz részt.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1071 1072 1073 1074 1075 1076 1077 1078 1079 1080 Következő > Utolsó >>

Eredmények 11826 - 11836 / 20159