Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Nemzetközi elismerő oklevelet kapott a Kooperatív Akadémia Nyomtatás E-mail
Írta: Simon Rika   
2017. június 01.
ImageAz Európai Minőségügyi Szervezet (EOQ) elismerő oklevelet adományozott az Echo Nonprofit Network és a Kodolányi János Főiskola partnerségében kifejlesztett Kooperatív Akadémia (Cadet modell) nevű innovatív képzési modellnek.
Tovább...
 
Lengyelországban mutatkozott be Székesfehérvár és Fejér megye Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2017. május 31.
Nemzetközi turisztikai vásáron mutatkozott be Székesfehérvár és Fejér megye az alapításának 800. évfordulóját ünneplő lengyel testvérvárosunkban, Opolében. A szakmai találkozón a fehérvári Tourinform Iroda és a fehérvárcsurgói Károlyi-kastély munkatársai képviselték városunkat és megyénket.
Tovább...
 
Neked MUNKA, nekem ÁLOM!  karitászakció a fogyatékkal élőkért Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. május 31.
ImageA fogyatékkal élők és a munkáltatók kötetlen találkozására ad lehetőséget a Neked MUNKA, nekem ÁLOM! országos kampány, melyhez Székesfehérvár is csatlakozott.
Tovább...
 
Német diákok jártak a Városházán Nyomtatás E-mail
Írta: Kész-Varga Mónika   
2017. május 31.
ImageHohenmölseni diákokat lát vendégül a héten a Tóvárosi Általános Iskola. A német fiatalok látogatást tettek a Városházán, ahol Mészáros Attila alpolgármester fogadta őket a Díszteremben.
Tovább...
 
Legyetek bátrak, merjetek cselekedni! Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. május 31.
ImageLátványos flashmob keretében gyakorolta együtt több mint száz fiatal az újraélesztést a Belvárosban. A diákok Klupács Péter mentő-technikus lelkesítő szavaira mutatták be az életmentő technikát labdák segítségével. A népszerűsítő program célja, hogy minél többen tudjanak cselekedni a mentők megérkeztéig, és merjenek is közbelépni szükség esetén.
Tovább...
 
Nagyszabású fejlesztések kezdődnek a Cisztereknél Nyomtatás E-mail
Írta: Kész-Varga Mónika   
2017. május 31.
ImageA Magyar Kormány döntése alapján olyan komoly összegű anyagi támogatást kap a Zirci Ciszterci Apátság, melynek révén hat nagyszabású beruházási projektjük valósulhat meg, közülük kettő Székesfehérváron: a Ciszterci Szent István Gimnázium új tornacsarnokkal bővül, mely a gimnázium egykori tanulója, Kaszap István nevét fogja viselni, míg a Ciszterci templom belső felújítása befejeződhet.
Tovább...
 
Az Arany János Szakiskola diákjai Spanyolországban jártak Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. május 31.
ImageAz Arany János Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola és EGYMI öt diákja a Városházán vehette át az Erasmus+ Program tanúsítványát, ami a Spanyolországban szerzett szakmai tapasztalatokat igazolja. A három virágkötő és két asztalosipari szerelő fiatalt Mészáros Attila alpolgármester köszöntötte.
Tovább...
 
Sakkpalota - óvodásoknak Nyomtatás E-mail
Írta: Bőhm Kornél   
2017. május 30.
Bemutatták az iskolák alsó tagozataiban már sikerrel alkalmazott Sakkpalota program új, óvodások számára kidolgozott elemeit. A Sakkjátszótér komplex képességfejlesztő program beépítésével már ötéves kortól készíthetik fel a gyerekeket az iskolai életre és a digitális kor kihívásaira a szülők és a pedagógusok.
Tovább...
 
Apostolus et Praeceptor Hungariae" Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. május 30.
„Apostolus et Praeceptor Hungariae – Magyarország apostola és tanítómestere” – ez áll Prohászka Ottokár egykori székesfehérvári püspök sírján. Prof. Dr. Rosta István emeritus, tudománytörténész, egyetemi tanár első ízben lesz vendége a Hétvezér Estek rendezvénysorozatának, amely immár a 370. állomásához érkezik, az elkövetkező kedd estén.
Tovább...
 
Most akkor eper vagy szamóca? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2017. május 30.
Bár a nagyáruházakban már régóta kapható, nálunk még csak most piroslik az eper. A saját kertben termesztett epernek nincsen párja zamatban és élményszinten sem, hiszen nincs is jobb annál, mint frissen leszakítani, és mosás nélkül, úgy porosan, földesen megízlelni édes levét, miközben nem törődünk a fogunk alatt csikorgó homokkal. (Mert ki is bírja kivárni, míg a kerti csaphoz ér? Én általában nem.)
Tovább...
 
Érdemes lenne felkeresni orvosát, mert lehet, hogy súlyos problémával küzd! Nyomtatás E-mail
Írta: Webbeteg   
2017. május 30.
ImageSzámos olyan betegség létezik, ami lappangva, szinte tünetmentesen hatalmasodik el szervezetünkön. Ezek a rafinált kórképek a magyar emberek mentalitásával kiegészülve („Nem kell orvoshoz menni, hisz nem fáj semmim.”) könnyedén életveszélyes párost alkothatnak. A WEBBeteg.hu összegyűjtötte azokat a leggyakrabban előforduló, rejtőzködő betegségeket, amik sok esetben láthatatlanul pusztítják szervezetünket.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1071 1072 1073 1074 1075 1076 1077 1078 1079 1080 Következő > Utolsó >>

Eredmények 11848 - 11858 / 20337