Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Spanyol-magyar horgász csereprogram Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. április 07.
A Videoton Horgászegyesület kezdeményezésére spanyol-magyar horgász csereprogram megvalósítását tervezik azzal a céllal, hogy az ifi horgászok a közös foglalkozásokon megismerjék a másik nemzet kultúráját és horgászmódszereit. Az együttműködésről már meg is állapodtak a felek.
Tovább...
 
A székesfehérvári fiatalok helyzete  2016 Nyomtatás E-mail
Írta: Kész-Varga Mónika   
2017. április 07.
ImageDr. Cser-Palkovics András polgármester és Mészáros Attila alpolgármester számolt be arról az 5022 főt megszólított reprezentatív kutatásról, amit a Magyar Városkutató Intézet végzett Székesfehérváron 2016 őszén.
Tovább...
 
Holtverseny született a WorldSkills 17 regionális döntőjében Nyomtatás E-mail
Írta: Samu Miklós   
2017. április 07.
ImageAz országban elsőként az Árpád Szakgimnáziumban került sor az akkreditált KNX regionális központ avatására. A jelentős fejlesztésnek köszönhetően az iskola diákjai a legmodernebb eszközök segítségével sajátíthatják el a villanyszerelői szakmát.
Tovább...
 
A sakkoktatást sikeresen teljesítő pedagógusokat köszöntötték Nyomtatás E-mail
Írta: Samu Miklós   
2017. április 07.
ImageDíjmentes sakkoktatói alapképzést indított február elején a Polgármesteri Hivatal Civil, Ifjúsági és Sportirodája. A 20 órás oktatásnak a Németh László Általános Iskola adott otthont, melynek célja a székesfehérvári gyermek és ifjúsági sakkoktatás szakmai fejlesztése volt. Tegnap délután azoknak a pedagógusoknak adták át oklevelet, akik sikeresen elvégezték a 20 órás sakkoktatói alapképzést.
Tovább...
 
In memoriam Román Károly Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2017. április 07.
ImageCsütörtökön éjszaka nagy veszteség érte Székesfehérvár közösségét: elhunyt Román Károly tanár, Székesfehérvár Díszpolgára. A város közismert és köztiszteletben álló irodalmára sajnos már nem érhette meg májusi születésnapját, 83 évet élt.
Tovább...
 
Kezdődik a fűnyírási szezon Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskay Gergely, Samu Miklós   
2017. április 06.
ImageA tulajdonos, azaz az Önkormányzat elvárása, hogy az idei évtől az eddigi kaszálások ütemét felgyorsítva további két kaszálást iktasson be az ütemtervbe a Városgondnokság.
Tovább...
 
Május első hetében lesznek az óvodai beiratkozások Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. április 06.
ImageMájus első hetében lesz az óvodai beiratkozás a következő nevelési évre. Azokat a kisgyermekeket lehet beíratni, akik 2017. augusztus 31-ig betöltik a harmadik életévüket. A törvény szerint minden három évesnél idősebb kisgyermeknek legalább napi négy órában óvodába kell járnia. A felvételnél elsősorban a lakóhelyet, illetve a szülő munkahelyét veszik figyelembe.
Tovább...
 
Ezek a legrosszabb mobiltelefonok Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. április 06.
ImageAz iOS eszközök gyakrabban hibásodnak meg, mint az Android eszközök, a leggyakrabban pedig a Facebook, az Instagram vagy a Yahoo Mail alkalmazások fagynak le. A Blancco 2015 óta minden negyedévben átfogó elemzést készít a mobiltelefonok technológiai állapotáról. A cég legfrissebb jelentése az iOS és Android operációs eszközöket hasonlítja össze.
Tovább...
 
Bohókás jelmezek a belvárosban Nyomtatás E-mail
Írta: Paulik Anna   
2017. április 06.
ImageIdén is mókáznak még egy jót az érettségi vizsga előtt a végzősök a Belvárosban: a Bolondballagást május 5-én, pénteken rendezik 2017-ben. A jelmezverseny tétje nem kevés: az első helyezett osztály százezer forintot nyer érettségi bankettjének költségeihez!
Tovább...
 
Süssünk, főzzünk medvehagymával! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2017. április 05.
Medvehagymás pogácsát majszolgatok – úgy „diétásan” persze, mert a tavaszi nagytakarítás nemcsak a lakásban/házban szükséges, hanem a belsőnkben is testi/lelki vonatkozásban -, s hogy más is részesüljön ebben az élményben, hát jöjjenek a medvehagymás finomság-receptek!
Tovább...
 
Április közepéig lehet még rajzolni Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. április 05.
ImageMint arról korábban hírt adtunk, a tavalyi siker után az idén is kiírásra kerül az Alba Fehérvár KC kézilabda csapatának és az Alba Fehérvár kosárlabda együttesének közös rajzpályázata általános iskolás korú gyerekek számára (6-9 és 10-14 éves korcsoportokban).
Tovább...
 
<< Első < Előző 1091 1092 1093 1094 1095 1096 1097 1098 1099 1100 Következő > Utolsó >>

Eredmények 12013 - 12023 / 20297