Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Elhunyt Győrössy Ferenc altábornagy Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2017. április 13.
Image66 évesen, hosszú betegségben elhunyt Győrössy Ferenc nyugállományú altábornagy, a Magyar Honvédség Szárazföldi Parancsnokságának egykori parancsnoka. Katonai vezetőként meghatározó szerepe volt a NATO-csatlakozás előkészítésében és Magyar Honvédség szerkezeti átalakításában.
Tovább...
 
21. századi felmérési technológiákról tartanak konferenciát Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. április 12.
Felmérési technológiák a 21. században mottóval hirdették meg idén a GISopen konferenciát. A nagy múltú, három napos tudományos rendezvényt az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Kar Geoinformatikai Intézetében tartják, több mint 200 résztvevővel.
Tovább...
 
Erőműtúrák, városjáró vetélkedő és kiállítás Nyomtatás E-mail
Írta: Paulik Anna   
2017. április 12.
Szakvezetéses erőműbejárás a Király soron, városjáró vetélkedő a nagyobb és kreatív alkotó pályázat a kisebb diákoknak – ezeket kínálja a SZÉPHŐ Zrt. 2017-ben a Távhőszolgáltatás Napján az érdeklődőknek. Április 12-én, szerdán 9 órakor kezdődnek a programok a Honvéd utcai székház nagytermében.
Tovább...
 
Társasjátékozz Pierrot-val! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. április 12.
A Hetedhét Játékmúzeumban csütörtökön délután mutatják be Pierrot új társasjátékát, a Répáskertetet, amit hét éves kortól ajánlanak. A családi program játékmestere maga Pierrot lesz, szeretettel várnak kicsiket és nagyokat!
Tovább...
 
100 ÉVE TÖRTÉNT... A HADAK ÚTJÁN, KIS-LENGYELORSZÁGBAN ÉS GALÍCIÁBAN Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. április 12.
Világháborús és egyéb magyar emlékek Lengyelországban és Ukrajnában, tutajozás a Dunajecen, látogatás Krakkóba... - A Csillagösvény Utazási Irodával, a Fehérvári Hírek olvasóinak kedvezményes áron!
Tovább...
 
Negyven család vehetett át tartós élelmiszercsomagot Nyomtatás E-mail
Írta: Samu Miklós   
2017. április 12.
ImageNagyszabású Húsvéti adományosztást szervezett rászoruló családoknak a Szegényeket Támogató Alapítvány (SZETA), Székesfehérvár Önkormányzata, az Alba Fehérvár Puebla Plus kosárlabda csapata, valamint az Alba Fehérvár KC női kézilabda csapata.
Tovább...
 
Jubileumi gálával ünnepelt a 35 éves Hétvezér Általános Iskola Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. április 12.
ImageA Művészetek Házában rendezett nagyszabású jubileumi gálaműsorral zárta Humán Hetét az idén 35 éves fennállását ünneplő Székesfehérvári Hétvezér Általános Iskola.
Tovább...
 
Iustitia és Prudentia szellemében Nyomtatás E-mail
Írta: Kész-Varga Mónika   
2017. április 12.
ImageA Magyar Jogász Egylet Fejér Megyei Szervezete rendezésében a hagyományoknak megfelelően idén is a Városháza Díszterme adott otthont a Jogásznapnak.
Tovább...
 
Hároméves bérmegállapodás jött létre a KNYKK Zrt-nél Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2017. április 12.
ImageÖrömteli tájékoztatást kapott Székesfehérvár polgármestere a KNYKK Zrt. vezérigazgatójától. Németh Tamás arról a hároméves bérmegállapodásról számol be, amely az idei évre 13%-os béremelést jelent a cég munkavállalóinak, a székesfehérvári helyi közösségi közlekedésben dolgozóknak.
Tovább...
 
A lengyel nép egykori tragédiájának emléknapjára készülnek Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. április 11.
Lengyelország magyarországi nagykövete és Székesfehérvár polgármestere mond beszédet azon a megemlékezésen, melyet a Katyń Emlékkeresztnél tartanak április 13-án, csütörtökön 16 órai kezdettel a Katyni Áldozatok Emléknapján.
Tovább...
 
25 éves a magyar BRAVO Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. április 11.
ImageA 80-as években alig volt néhány hely, ahonnan beszerezhettük, előfordult, hogy csak ezért felvonatoztunk Székesfehérvárról Budapestre, majd a rendszerváltás után Bécsbe, hogy a heti legújabb számot megvásárolhassunk.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1091 1092 1093 1094 1095 1096 1097 1098 1099 1100 Következő > Utolsó >>

Eredmények 12024 - 12034 / 20330