Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
A történelmi Magyarország legszebb tájai és emlékei Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. február 24.
A szerzőpáros legújabb albuma ismét csodálatos utazásra hívja az olvasókat: égig érő hegyek, kristálytiszta patakok, ódon templomok és lenyűgöző várak felé visz az út, olyan helyekre, amelyek valaha fontos szerepet játszottak a magyar történelemben. A tájak és épületek letűnt korokról mesélnek, háborúkról, vándorlásról, kitartó munkáról és az örökös újrakezdésről.
Tovább...
 
Ingyenes család- és gyermekvédelmi tanácsadás Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. február 24.
ImageAz Alba Regia Ifjúsági és Szabadidős Egyesület, valamint a Székesfehérvári Álláskeresők Egyesülete ingyenes jogi tanácsadást hirdet család- és gyermekvédelmi témakörben az álláskeresők Tolnai utcai székhelyén. A következő ilyen alkalom február 24-én, pénteken lesz.
Tovább...
 
Egyre kevesebb az influenzások száma Nyomtatás E-mail
Írta: Szakonyi Balázs   
2017. február 24.
ImageAz influenzaszerű megbetegedésekkel orvoshoz forduló betegek aránya mindhárom járási népegészségügyi osztály illetékességi területén csökkent, az elmúlt héthez viszonyítva az orvosnál influenzaszerű tünetekkel megjelent betegek között azonban nőtt a fiatal felnőttek aránya.
Tovább...
 
Ülésezett a Székesfehérvár Jövőjéért Egyesület Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. február 24.
ImageA Városháza Dísztermében tartotta soros ülését a Székesfehérvár Jövőjéért Egyesület dr. Cser-Palkovics András polgármester, az egyesület elnöke és Égi Tamás alpolgármester részvételével. A tagok tájékoztatót hallgattak meg a város 2017. évi költségvetéséről és a fejlesztésekről. Az ülést követen a résztvevők megnézték A DÖNTÉS kiállítást a Csók István Képtárban.
Tovább...
 
Esti beszélgetések A DÖNTÉS kiállításon Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2017. február 23.
„Fény és árnyék” címmel rendezik a következő, a Csók István Képtárban látható A Döntés című kiállításhoz kapcsolódó esti beszélgetést.
Tovább...
 
Velence példátlan előrelépése Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. február 23.
ImageNemzetközi viszonylatban is minden bizonnyal párját ritkító ugrással, több mint a duplájával, 114,6 százalékkal emelkedett a kereskedelmi szálláshelyeken regisztrált vendégéjszakák mennyisége Velencén 2015-höz képest 2016-ban.
Tovább...
 
Két ütemben nagyfelújítás kezdődik a Szivárvány Óvodában Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2017. február 23.
A Szivárvány Óvodába járó gyermekek mindennapjai válnak komfortosabbá azokkal a tervezett fejlesztésekkel, amelyekről ma egyeztetett Székesfehérvár polgármestere az óvodaigazgatóval. A Zombori úton működő intézményben idén 45 millió forintos felújítás indul, a jövő évben tervezett beruházással pedig megoldódik a legnagyobb gondot jelentő csapadékvíz-elvezetés is az óvodában. A Zombori út felújításának tervezése és engedélyezése 2017-ben megtörténik, a felújítására pedig 2018-ban kerülhet sor.
Tovább...
 
Gulág emléktábla avatás Nyomtatás E-mail
Írta: Kész-Varga Mónika   
2017. február 22.
Székesfehérvár Önkormányzata a Gulág Emlékévhez kapcsolódva, emléktáblákat állít a Szovjetunióba elhurcolt politikai foglyok és áldozatok előtt tisztelegve két olyan fehérvári épületen, melyek a második világháború idején hadifogolytáborként működtek.
Tovább...
 
Siklósi Gyula emlékfal és bibliográfia Nyomtatás E-mail
Írta: Kész-Varga Mónika   
2017. február 22.
Összeállították dr. Siklósi Gyula régészprofesszor bibliográfiáját, és kiállítást hoztak létre az általa írt könyvekből a Vörösmarty Mihály Könyvtárban. Az egy hete eltávozott székesfehérvári díszpolgár előtt így fejezi ki nagyrabecsülését az intézmény.
Tovább...
 
Ma kezdődik az ablakcsere a Városháza épületén Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2017. február 22.
ImageA Városház tér egyik meghatározó, műemléki épülete a Városház tér 1. szám alatti ingatlan. Régi terve volt már az Önkormányzatnak, hogy megkezdődhessen a felújítás, amely ma a homlokzati nyílászárók cseréjével indul és tervek szerint jövőre a homlokzat és a tető megújulásával folytatódik.
Tovább...
 
Ünnepséget tartottak a Magyar Ápolók Napja alkalmából Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. február 22.
ImageÜnnepséget tartottak a Magyar Ápolók Napja alkalmából, Kossuth Zsuzsanna születésének 200. évfordulóján. Hazánk első főápolójára emlékezve átadták a Magyar Ápolási Egyesület Elismerő Díszokleveleit, valamint az emlékév tiszteletére kibocsátott emlékérmeket.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1091 1092 1093 1094 1095 1096 1097 1098 1099 1100 Következő > Utolsó >>

Eredmények 12035 - 12045 / 20159