Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Orvosi rendelő felújítási program indul Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. április 05.
ImageEgymilliárd forintot meghaladó értékű, átfogó orvosi rendelő felújítási programot indít Székesfehérvár Önkormányzata. A 2017-2021 közötti időszakban tizenkét, az alapellátáshoz tartozó rendelőintézetet korszerűsítenek, érintve a háziorvosi, a gyermekorvosi, a fogászati és iskolafogászati ellátást, illetve a védőnői szolgálatot.
Tovább...
 
Fiatalok nélkül egy város nem lehet város Nyomtatás E-mail
Írta: Kész-Varga Mónika   
2017. április 05.
ImageÖt hónapos városi támogatásban részesült 28 diák az Alba Regia Középiskolai Ösztöndíj és az Alba Regia Felsőoktatási Ösztöndíj pályázat révén. A támogatást elnyert fiatalokat dr. Cser-Palkovics András polgármester és Fűrész István, az Ösztöndíj Munkacsoport vezetője a Városházán köszöntötte.
Tovább...
 
Elkezdődött a Humán Hét a Hétvezérben Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. április 05.
A művészeti tantárgyak összefogásával szervezik a Hétvezérben a Humán Hetet, amely tegnap délelőtt kezdődött el Györök Borbála képzőművész és divattervező kiállításának megnyitójával. A különböző versenyek, múzeumlátogatások és kincsvadászat mellett nyílt programok is lesznek: csütörtökön színházi estre, jövő kedden pedig jubileumi gálaműsorra várják az érdeklődőket.
Tovább...
 
Jogerős a multicsarnok építési engedélye Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. április 05.
ImageA Kormányhivatal tájékoztatása alapján megvan az Alba Aréna jogerős építési engedélye. Újabb fontos lépéséhez érkezett ezzel a multifunkcionális jég- és rendezvénycsarnok megvalósítása. A mostani döntésnek köszönhetően az elkövetkezendő időszakban sor kerülhet kiviteli tervek elkészítésére, majd a szükséges közbeszerzési eljárások keretében a kivitelezők kiválasztására is.
Tovább...
 
Vállalkozz digitálisan!  tájékoztató rendezvény Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. április 05.
ImageA Modern Vállalkozások Program regionális rendezvényt tartott Székesfehérváron a Hotel Magyar Királyban. A projekt célja a kkv-k informatikai képességeinek fejlesztése és ezáltal a versenyképességük javítása, ezzel kapcsolatban hangzottak el előadások, valamint a fejlesztésekhez kapcsolódó kiállítást szerveztek.
Tovább...
 
Francia diákok látogatása a Városházán Nyomtatás E-mail
Írta: Samu Miklós   
2017. április 05.
ImageA Ciszterci Szent István Gimnázium és a francia Collège de la Madeleine között fennálló diákcsereprogram keretében kilenc francia diák és két kísérőtanár egyhetes tanulmányi úton vesz részt Székesfehérváron. Az Angersből érkező tizenegy fős delegáció a város nevezetességei mellett a Ciszterci Szent István Gimnáziumban folyó francia oktatásba is bepillantást nyerhet.
Tovább...
 
Harminc éves a Bodajki Nyugdíjas Klub Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. április 04.
ImageMegalakulásának harmincadik évfordulóját ünnepelte a Bodajki Nyugdíjas Klub. A születésnapi rendezvényre meghívást kapott több egyesület, s a helyi polgármester is.
Tovább...
 
Mától lehet égetni Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2017. április 03.
ImageSzékesfehérvár Megyei Jogú Város közigazgatási területén – a helyi jelentőségű védett természeti terület kivételével – az avar és növényi hulladék nyílttéri égetése 2017. április 3-tól 10-ig 08.00 és 20.00 között engedélyezett, vasárnap azonban tilos az égetés! Továbbra is tilos tüzet gyújtani az erdőkben, az erdők és fásítások határától számított 200 m-en beül, valamint a kijelölt tűzrakó helyeken, és a közút és vasút menti fásításokban.
Tovább...
 
Átalakulnak a Korzó kiszáradt fái Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. április 03.
ImageMotoros fűrész zajától volt hangos hétvégén a Velence Korzó. Ez korántsem áprilisi tréfa, ugyanis a helyi önkéntes tűzoltóknak ki kellett vágniuk hat darab, veszélyessé váló, kiszáradt fát.
Tovább...
 
Fennállásának 30. évfordulóját ünnepelte az István Király Általános Iskola Nyomtatás E-mail
Írta: Samu Miklós   
2017. április 03.
Az István Király Általános Iskola harminc éve szélesíti és színesíti Székesfehérvár oktatási intézményeinek palettáját. 1986 óta működik és tölti be hivatását, ami köszönhető a múlt személyiségeinek, akik munkájukkal, törődésükkel mindig továbbvitték az iskola ügyét, s minden jelenlegi pedagógusnak, akik szívvel-lélekkel végzik munkájukat. Most színházi gálaműsorral ünnepelte évfordulóját az István Király Általános Iskola.
Tovább...
 
Ifjú kutatók kétnapos konferenciája Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. április 03.
ImageCsaknem kétszáz magyarországi és határon túli diák részvételével zajlott a Tudományos Diákkörök XVII. Kárpát-medencei Konferenciája Székesfehérváron. A Városházán rendezett megnyitót követően a fiatalok saját tudományos kutatásaikról tartottak előadásokat a legkülönfélébb témákban.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1091 1092 1093 1094 1095 1096 1097 1098 1099 1100 Következő > Utolsó >>

Eredmények 12057 - 12067 / 20330