Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Tavaszköszöntő és nyuszi túra Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. április 01.
ImageÁprilis 8-án, szombaton rendezik meg a hagyományos tavaszköszöntő és nyuszi túrát a Velencei-hegységben. Három távot lehet teljesíteni, a kisgyermekes családoknak a 6 kilométeres sétát ajánlják, a két hosszabb távon indulókat pedig elkalauzolják a térség legszebb és legnevezetesebb pontjaira. A rajt és a cél a Sukorói Általános Iskola lesz.
Tovább...
 
25 éves fennállását ünnepli idén a Kríziskezelő Központ Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. március 31.
ImageA Hiemer-házban rendezett konferencia volt a nyitó állomása annak a programsorozatnak, melyet 25 éves fennállása alkalmából rendez a hajléktalanoknak ellátást biztosító Kríziskezelő Központ.
Tovább...
 
25 éves fennállását ünnepli a Fehérvári Állatotthon Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. március 31.
ImageÁprilistól decemberig tartó, nagyszabású programsorozattal ünnepli fennállásának 25 éves évfordulóját a HEROSZ Fehérvári Állatotthona. Ismét lesznek közösségi, családi programok, szerveznek többféle, gyerekeknek szóló versenyt, novellaíró pályázatot, de lesz kreatív felnőtteknek szóló verseny is az állatvédelem jegyében. A részleteket sajtótájékoztatón ismertették.
Tovább...
 
Várják az adakozók felajánlásait Nyomtatás E-mail
Írta: Kész-Varga Mónika   
2017. március 31.
ImageA hagyományoknak megfelelően Öreghegyen húsvétra tekintettel ismét adománygyűjtést szerveznek. A részletekről Östör Annamária önkormányzati képviselő, Kovalcsik Katalin, a Smart Grant Alapítvány képviselője, valamint Kiss Dorottya, A Szabadművelődés Háza igazgatója számolt be a sajtótájékoztató keretében.
Tovább...
 
Adatlopó vírusok az Instagramon Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. március 30.
ImageNemrégiben 13 új, adatlopási céllal készített alkalmazást fedeztek fel a Google Play áruházban az ESET kutatói, amelyek kifejezetten az Instagram felhasználók belépési adatainak megszerzésére készültek. Az ESET figyelmeztetése után mind a 13 alkalmazást eltávolították Google Play áruházból, addigra viszont összesen 1,5 millió felhasználó töltötte le azokat.
Tovább...
 
A munkáltatók és munkavállalók képviselői üléseztek Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. március 29.
ImageÜlést tartott a Székesfehérvári Érdekegyeztető Fórum Brájer Éva alpolgármester vezetésével. A munkáltatók és munkavállalók tájékoztatást kaptak többek között a köznevelési intézmények működtetői feladatainak átadásáról, a város közösségi közlekedésének átalakításáról, a helyi buszmenetrend változásairól, valamint a 2017. évi költségvetésről és a bérek alakulásáról. Az ülésen részt vett Égi Tamás alpolgármester.
Tovább...
 
Látványos szakaszához érkezett az új Sóstói Stadion építése Nyomtatás E-mail
Írta: Samu Miklós   
2017. március 29.
Az ütemterveknek megfelelően halad az új Sóstói Stadion építése. A kemény téli időszak után látványos szakaszához érkezett a létesítmény rekonstrukciója, hiszen megkezdődhetett az előre gyártott lelátókaréj vasbeton szerkezetének összeszerelése. Most sajtónyilvános bejárást tartottak a megújuló Sóstói Stadionban, ahol a szakemberek arról is tájékoztatást adtak, hogy 2018 januárjára elkészül az impozáns aréna.
Tovább...
 
Folytatja tevékenységét a Fejér Megyei Civil Információs Centrum Nyomtatás E-mail
Írta: Simon Rita   
2017. március 29.
ImageA korábbi évhez hasonlóan az Echo Innovációs Műhely pályázata nyerte el Fejér megyében 2017-ben is az Emberi Erőforrások Minisztériuma által meghirdetett „Civil Információs Centrum" címet, amelyet ezúttal 2019. december 31-ig kapott meg a szervezet.
Tovább...
 
A közösség színháza Nyomtatás E-mail
Írta: Kész-Varga Mónika   
2017. március 29.
ImageA Vörösmarty Színház kávézójában tartott tájékoztatót dr. Cser-Palkovics András polgármester, valamint dr. Szikora János igazgató, akinek újabb öt évre bizalmat szavazott a város közgyűlése.
Tovább...
 
Polgármesteri elismerést kapott Tóth István és Sárvári László Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. március 29.
ImagePolgármesteri Elismerő Emlékéremmel köszönte meg dr. Cser-Palkovics András polgármester a fehérvári és a magyar jégkorongsport fejlődéséért végzett tevékenységet Tóth Istvánnak, az Alba Volán SC társelnökének és Sárvári Lászlónak, a klub ügyvezetőjének.
Tovább...
 
Ősszel jön a Digi mobil Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. március 28.
ImageSzeptembertől megkezdi a mobiltelefonos szolgáltatását a Digi. A cég már most is nyújt telekommunikációs szolgáltatásokat Magyarországon, jelenleg tévé, internet és vezetékes telefon előfizetést kínál ügyfeleinek. A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) honlapján található adatok alapján a szolgáltatás az egész országban elérhető lesz, várhatóan szeptember 13-tól.
 
<< Első < Előző 1091 1092 1093 1094 1095 1096 1097 1098 1099 1100 Következő > Utolsó >>

Eredmények 12079 - 12089 / 20337