Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Indul a Kégl György Városi Egészségügyi Program Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2017. január 17.
ImageIndul a Kégl György Városi Egészségügyi Program. – jelentette be Székesfehérvár polgármestere a Városházán. A program rendszerbe foglalja a prevenció, az egészségügyi alapellátás és a kórháztámogatás feladatait, azok ütemezését és pénzügyi forrásait. Az idei költségvetés elfogadásával induló program részét képezi a Közgyűlés által tavaly decemberben jóváhagyott és most aláírt megállapodás, melynek értelmében Székesfehérvár Önkormányzata az eddiginél több támogatást biztosít a háziorvosoknak és az ügyeleti ellátásnak.
Tovább...
 
Digitálás táblát vásárolnak a felajánlásból Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. január 17.
ImageA mecenatúra egy újabb jeles példája valósult meg a napokban: Kámán Béla Fejér Megyei Prima-díjas építész a 2016-ban kapott díjából 300 ezer forintot a Kodály Zoltán Általános Iskola, Gimnázium és AMI részére ajánlott fel. A nemes támogatásból az iskola digitális táblát vásárol a gimnázium számára.
Tovább...
 
Folytatódik a Játék Szalon a Hetedhét Játékmúzeumban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. január 17.
A Hetedhét Játékmúzeum 2017-ben is folytatja ismeretterjesztő előadássorozatát Játék Szalon címmel, újra érdekes témákkal, izgalmas előadásokkal és kitűnő szakemberekkel várják a vendégeket. 2017. január 24-én 16.30-tól a Játékmúzeum Réber termében Jánoska Antal, kártyagyűjtővel, kutatóval találkozhatunk, előadásának címe: Kártyázni jó! Barangolás a játékkártyák ezeréves történetében.
Tovább...
 
Harmadszor is együtt báloztak a fehérvári diákok Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2017. január 16.
A fehérvári középiskolások egyik legnépszerűbb közösségi rendezvénye a Városi Diákbál, melyet immár harmadik alkalommal rendeztek meg. A Szent István Hitoktatási és Művelődési Ház Szent István terme ismét méltó helyszínéül szolgált a teltházas programnak, melyre meghívtak egri és kecskeméti vendégdiákokat is. A bált Mészáros Attila alpolgármester és Nagy Boglárka, a Székesfehérvári Diáktanács elnöke nyitották meg.
Tovább...
 
Pál Ferenc atya előadása a Szent István Művelődési Házban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. január 16.
ImageJanuár 16-án hétfőn 19 órakor biztonság és szenvedély a párkapcsolatban címmel tart előadást Pál Ferenc atya a Szent István Művelődési Házban. A belépőjegy elővételben megvásárolható az intézmény portáján. Pál Ferenc katolikus papként is fontosnak tartja, hogy az előadásai mindenkinek szólhassanak: bárki bejöhet, nem kell semmi elvárásnak megfelelni, elég a hallgató nyitottsága.
Tovább...
 
Nyílt nap lesz ma délelőtt a Geoinformatikai Intézetben Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. január 16.
ImageJanuár 16-án lesz nyílt nap az Óbudai Egyetem Alba Regia Karának Geoinformatikai Intézetében. 2017 szeptemberétől az Alba Regia Műszaki Karon mérnök informatikus asszisztens, földmérő és földrendező mérnök, gépészmérnök, informatikus, műszaki menedzser, villamosmérnök, mechatronikai mérnök szakokra jelenkezhetnek a diákok. 2017-ben már több mint 150 duális férőhelye van az egyetemnek, amit a gazdasági partnerekkel együtt kínálnak a diákok számára sikeres felvétel esetén.
Tovább...
 
A Betlehemi jászol fehérvári díjazottjait köszöntötték a Hiemer-házban Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. január 13.
A 23. Betlehemi jászol kiállítás székesfehérvári díjazottjait köszöntötte Brájer Éva alpolgármester a Hiemer-házban. Az eseményen részt vettek a Ciszterci Szent István Gimnázium diákjai felkészítő tanáraikkal, valamint a Fehérvári Kézművesek Egyesületének díjazott képviselői.
Tovább...
 
Még lehet jelentkezni a Bejczy Antal Innovációs Emlékversenyre Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. január 13.
A Bejczy Antal Innovációs Emlékversenyen tizenkét fehérvári középiskola diákjai vehetnek részt. Nekik egy-egy robottal kell különböző feladatokat megoldaniuk, a verseny pedig egy látványos bemutatóval zárul majd májusban. A megmérettetésre még január 15-ig várják a háromfős csapatok jelentkezését a szervezők.
Tovább...
 
A világ leghálásabb munkája: gyógyíts kutyákat masszázzsal Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2017. január 13.
ImageHallottál már a kutyamasszázsról? Nem, nem valami úri divatról van szó!. Bár elsőre nekem is a Dr. Szöszi című "habosbabosamcsifilmben" felvillantott rózsaszín nyakörves fehér cukkerkutya jutott eszembe e kifejezésről, pontosabban, hogy az ő hasát vakargatja valaki jópénzért - és színlelt jópofasággal. Aztán megismertem valakit, aki beteg/lebénult kutyusokat gyógyít ily’ módon, s hamar átfordult a „dúsgazdagkutyasimiző” víziója valami totálisan másba…
Tovább...
 
Ismét lesz véradás a Fehér Palotában Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. január 13.
ImageIsmét véradást szerveznek a Fehér Palota Üzletközpontban. A Palotai úti bevásárlóközpont emeletén pénteken 14.00-18.00 óra között fogadják az önkénteseket.
Tovább...
 
Nyílt napot tartottak a Corvinus Székesfehérvári Campusán Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. január 13.
ImageNyílt napot tartottak a Budapesti Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campusán. A továbbtanulás előtt álló érdeklődő diákoknak a képzésekről szóló szaktájékoztatókat szerveztek a duális partnerekkel, a karok képviselőivel, valamint villámelőadásokat tartottak. A megnyitón a megjelenteket dr. Szántó Zoltán, a BCE oktatási rektorhelyettese, Mészáros Attila alpolgármester és Szentpáli-Tóth Ádám HÖK-elnök köszöntötték.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1121 1122 1123 1124 1125 1126 1127 1128 1129 1130 Következő > Utolsó >>

Eredmények 12321 - 12331 / 20303