Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
ingyenes jogi tanácsadás Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. január 06.
Image2017-ben is várja Székesfehérváron az érdeklődőket a Közép-Dunántúli Jogpontok ingyenes jogsegélyszolgálat. Minden hónap első négy hétfőjén (16.15 óra és 19.15 óra között), valamint minden hónap első négy csütörtökjén (07.30 óra és 12.00 óra között) ingyenes jogi tanácsadással várják az érdeklődőket a Széchenyi u. 19. szám alatt.
Tovább...
 
Teendők rendkívüli hideg idején Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. január 06.
ImageAz Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint a hétvégén rendkívül hideg idő várható, ami számos veszélyt rejt magában. A balesetek és tűzesetek megelőzése érdekében a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az alábbi megelőző óvintézkedések megtételét javasolja a lakosságnak.
Tovább...
 
Kilencedszer adják át a Székesfehérvár Zenei Nevelésért díjat Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. január 05.
ImageA Mihályi Gyuláné Eszti néni emlékére létrehozott Zenei Nevelésért Közhasznú Alapítvány díjat alapított a Székesfehérvár város zenei életében kiemelkedő teljesítményt nyújtó személyek, közösségek elismerésére. Idén immár kilencedik alkalommal kerül sor az átadásra, a díjazottak személyére 2017. február 15-ig lehet javaslatot tenni.
Tovább...
 
Még mindig alacsony az influenza aktivitás Nyomtatás E-mail
Írta: Szakonyi Balázs   
2017. január 05.
ImageAz év utolsó hetében kevesebben mentek el háziorvosukhoz influenza gyanús tünetekkel mint korábban. Ezúttal mindez Fejér megye egész területére igaznak mondható.
Tovább...
 
Új év, új karrier? Karriertervezési tippek szakértőtől Nyomtatás E-mail
Írta: Zsigmond Zsófia   
2017. január 05.
ImageAz év eleje jó alkalom arra, hogy átgondoljuk, miként alakult karrierünk az elmúlt esztendőben, és megtervezzük, idén mit teszünk a szakmai fejlődés érdekében. Az alábbiakban oktatási szakértő segít abban, milyen lépéseket tegyünk a karriertervezés során.
Tovább...
 
Önkéntes munkára hívja a diákokat a Művészetek Háza Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. január 05.
ImageA Művészetek Háza és a M-ART Kulturális Egyesület felhívással fordul a középiskolás diákokhoz: 2017-ben is iskolai közösségi szolgálatra várják a tanulókat. Az intézmény különböző programjai közül a szakmai és családi rendezvényeken, kiállításokon vagy akár a Fejér Megyei Diáknapokon is közreműködhetnek segítőként a tanulók.
Tovább...
 
Nyílt nap és próbaérettségi a Corvinus székesfehérvári campusában Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. január 05.
Ingyenes próbaérettségit tart Fehérváron a Budapesti Corvinus Egyetem hivatalos érettségi-előkészítője, a Studium Generale. Február 18-án a Budai út 43. szám alatti Campus épületben négy tantárgyból - matematikából, történelemből, elméleti és üzleti közgazdaságtanból - kínálkozik lehetőség a próbaérettségi megírására, közép- és emelt szinten egyaránt.
Tovább...
 
A tehergépkocsikat érintő útdíjváltozások léptek érvénybe Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. január 04.
Image2017. január 1-jétől a 3,5 tonna feletti össztömegű tehergépjárművek számára díjkötelessé vált a 7-es és 8-as főutat összekötő új elkerülő szakasz és a 801-es út egy szakasza – a díjfizetés a megtett úttal arányos. Ez a változás nem érinti a személygépjárműveket, amelyek a használati díjas e-matricás rendszerbe tartoznak.
Tovább...
 
Újszülött fehérvári babákat köszöntöttek Nyomtatás E-mail
Írta: Kész-Varga Mónika   
2017. január 04.
2017 első újszülöttjét rugdalózóval és babakötvénnyel köszöntötte a város polgármestere, aki az önkormányzati képviselőkkel közösen valamennyi idén született székesfehérvári csecsemőt is meglátogatott a kórházban, hogy szüleiknek átadják a „Székesfehérvári Születési Támogatási Program” ajándékait: a város címerével ellátott kis takarót, egy húszezer forint értékű ajándékutalványt, valamint egy oklevelet – jelképesen is székesfehérvári polgárrá fogadva őket.
Tovább...
 
Díszes madarak és óriásnyulak kiállítása Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. január 04.
ImageDíszes madarak, galambok, baromfik és óriásnyulak összesen csaknem 900 példányát tekinthetik meg az érdeklődők hétvégén a Börgöndi úti Volán Sportcsarnokban. A V-061 Alba Regia Galamb- és Kisállattenyésztő Egyesületet hagyományos kiállítására szombaton és vasárnap is várják a látogatókat, pénteken pedig iskolai csoportokat fogadnak előzetes bejelentkezést követően. A részletekről sajtótájékoztatón számoltak be a szervezők és a kapcsolódó fajtaklubok képviselői.
Tovább...
 
ünnepi vecsernye és tűzgyújtás a Rác utcában Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. január 04.
ImageA Székesfehérvári Szerb Nemzetiségi Önkormányzat és a Szerb Ortodox Egyházközség 2017. január 6-án este 16.30 órakor tartja az Ortodox Karácsony esti ünnepi Vecsernyét és az ilyenkor hagyományos tűzgyújtást. Az ortodox karácsonyi szent liturgia pedig január 8-án délelőtt 10.00 órakor lesz ugyancsak a Rác utcai Szerb Ortodox Templomban.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1121 1122 1123 1124 1125 1126 1127 1128 1129 1130 Következő > Utolsó >>

Eredmények 12343 - 12353 / 20297