Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Jázminpakóca: édesebb és egészségesebb a cukornál Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2017. január 03.
Az új esztendőbe átlépve sokan tesznek fogadalmakat arra vonatkozóan, hogy mit fognak másként csinálni 2017-ben? A legtöbben szívre tett kézzel mondogatják, hogy több sportot iktatnak majd az életükbe, és több figyelmet szentelnek az egészséges táplálkozásnak. Ennek jegyében mellőzik majd a cukrot, és ennek égisze alatt előtérbe kerül a stevia is.
Tovább...
 
Egyházmegyei Ki Mit Tud? Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. január 03.
Az Istentől kapott tehetség kibontakoztatása a célja az Egyházmegyei Ki Mit Tud?-nak, melyet ötödik alkalommal hirdetett meg a Szent István Hitoktatási és Művelődési Ház. Hétféle művészeti ágban, korosztályi bontás szerint négy kategóriában várják a jelentkezéseket január 31-ig.
Tovább...
 
Díjmentes Nordic Walking foglalkozások Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. január 03.
Az Öreghegyen is díjmentes Nordic Walking túrákon tölthetik igazán aktívan az elkövetkezendő hónapokat az érdeklődők. Az Öreghegyen december 18-ig, minden hétfőn indulnak csoportok az Öreghegyi Közösségi Ház (Fiskális út 93.) főbejáratától, Horváth István Nordic Walking instruktor vezetésével.
Tovább...
 
Idén is a kukák mellől szállítja el a szolgáltató a fenyőfákat Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. január 03.
ImageA fenyőfák elszállítása 2017. január 2. és 2017. január 15. közötti történik a kommunális hulladék gyűjtési napján mind a lakótelepeken, mind pedig a családi házas övezetekben. A szolgáltató kéri, hogy mindenki a gyűjtőedények mellé helyezze ki a fákat úgy, hogy az sem a gyalogos, sem pedig a jármű forgalmat ne zavarja. A kidobásra ítélt karácsonyfákról le kell szedni minden díszt, hogy felhasználható legyen a zöldhulladékként.
 
Szerencsehozó Lencsével köszöntötte 2017-et Székesfehérvár Nyomtatás E-mail
Írta: Samu Miklós   
2017. január 02.
Ismét szerencsehozó lencsével indították az újesztendőt Székesfehérváron. A város Önkormányzata – közreműködő partnerei segítségével – ötödik alkalommal szervezte meg a népszerű akciót, melynek keretében január első napján bőséget és egészséget hozó lencsefőzelékkel vártak és kínáltak mindenkit a Plaza előtt.
Tovább...
 
Mit használjunk cukor helyett? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2017. január 02.
Mivel édesítsünk, ha nem akarunk cukrot használni? Vajon jó – egészséges – megoldást jelent az eritritol, a stevia, és a különböző szirupok? És mi a helyzet a mesterséges édesítőkkel? Áldjuk vagy szidjuk őket? Vagy maradjunk a méznél, amiről mindenki tudja, hogy természetes édesítő – viszont nem túl diétás? – Vegyük sorra őket!
Tovább...
 
Új év, új hó, kemény hideg Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. január 02.
ImageAhogy tavaly, úgy 2017 első hete is hideg, időnként csapadékos, havat, havas esőt hozó napokat tartogat. Már újév napján is voltak olyan területek, ahol a késő délutáni, esti órákban egy picit szállingózott a hó, de említésre méltó mennyiség sehol sem hullott, s jelentős csapadék a következő napokban sem várható.
Tovább...
 
Emléktűzgyújtás a Don-kanyar Emlékkápolnánál Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. január 02.
Az Urivi áttörés 74. évfordulóján, január 12-én 18 órakor emléktűzgyújtás lesz a pákozdi Mészeg-hegyen, az emlékkápolnában. Az ünnepségen a történelmi egyházak helyi vezetői, köztük Spányi Antal megyés püspök emlékeznek a hősi halált halt katonákra. A tűzgyújtással egyben a Don-kanyar emlékkápolna felépítésének 24. évfordulójára is emlékeznek.
Tovább...
 
Háromsávosra bővítik Budapest és Balatonvilágos között az M7-est Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2017. január 02.
ImageA Magyar Közlönyben megjelent kormányhatározat az M1 autópálya Budapest-Győr, valamint az M7 autópálya Budapest-Balatonvilágos közötti szakaszának kapacitásbővítő fejlesztéseiről rendelkezik. Ennek értelmében az említett útszakaszokat legkésőbb 2023. március 15-ig menetirányonként háromsávosra kell bővíteni.
Tovább...
 
Középiskolai problémamegoldó verseny Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. január 02.
2017. január 22-ig regisztrálhatnak a diákok az Országos Középiskolai Problémamegoldó Versenyre. A történelmi témákat feldolgozó stratégiai versenyt immár negyedik alkalommal szervezi meg a Mathias Corvinus Collegium és a Case Solvers csapata 2017 első negyedévében. A versenyre jelentkezni az OKPV oldalán található online sablon kitöltésével lehet. A regionális döntő február 11-én lesz Székesfehérváron.
Tovább...
 
Elindult az Óbudai Egyetem I LOVE OE mobil alkalmazása Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. január 02.
ImageA jelenlegi és a leendő hallgatók informálására szolgáló mobil applikációt indított az Óbudai Egyetem és az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat. Az alkalmazást az egyetem hallgatói fejlesztették, s jelenleg beta verzióban üzemel, elérhető Android rendszeren és hamarosan iOS-en is. A tervek szerint a használat közben felmerülő igényeket figyelembe véve fejlesztik majd tovább az I Love OE néven futó alkalmazást.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1121 1122 1123 1124 1125 1126 1127 1128 1129 1130 Következő > Utolsó >>

Eredmények 12354 - 12364 / 20297