Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Koncertek és kézműves foglalkozások a várakozás utolsó napjaiban Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2016. december 21.
A karácsony előtti várakozás utolsó napjaiban koncertekkel, verses-zenés beszélgetéssel, kézműves foglalkozásokkal tehetjük még teljesebbé a készülődést. Szerdán a Hiemer-házban jótékonysági estet szervez a Székesfehérvári Diáktanács a Tüzér utcai gyermekotthont támogatására. A programokra mindenkit szeretettel várnak!
Tovább...
 
Fa Nándor már a 9. helyen halad Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2016. december 21.
Pontosan a versenytáv felét teljesítve a 9. helyen halad a világ legnehezebb és legrangosabb egyéni földkerülő vitorlásversenyén, a Vendée Globe-on Fa Nándor.
Tovább...
 
Megtörtént a Schwäbisch Gmünd út Gellért újsorral való összekötése Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2016. december 21.
A Palotai úti jelzőlámpák összehangolása előtti forgalmi vizsgálatok alapján megszüntették a Palotai útról a Kelemen Béla utca irányába való balra kanyarodási lehetőséget. Palotaváros – Palotai útról történő – megközelítésének megkönnyítése érdekében most összekötésre került a korábban kiépített út és a Schwäbisch Gmünd utca.
Tovább...
 
Befejeződtek a Varga-csatorna fejlesztési munkálatai Nyomtatás E-mail
Írta: Samu Miklós   
2016. december 21.
ImageTegnap sor került a megújult Varga-csatorna hivatalos műszaki átadására. A beruházás keretében megtörtént a meglévő földmeder burkolása, közel 207 folyóméter hosszúságban beton burkolóelemek felhasználásával. A Tobak utcai gyalogos híd helyére keretelemhíd épült összesen 15 méter, amely alkalmas az autóközlekedésre.
Tovább...
 
500 adag meleg étel kerül az ünnepi asztalra Nyomtatás E-mail
Írta: Samu Miklós   
2016. december 21.
ImageA VADEX Zrt., mint Fejér megye egyik meghatározó piaci és közjóléti szereplője elkötelezett a társadalmi felelősségvállalás ügyében. Ennek keretében a cég minél több olyan kezdeményezéshez csatlakozik, melyen keresztül erőforrásaival és termékeivel karitatív célt szolgálhat. A VADEX a Kríziskezelő Központ karácsonyi vacsorájához 500 adag meleg étel elkészítéséhez elegendő vadhúst ajánlott fel idén, melyet a Soponyai Vadfeldolgozó Üzemből szállítottak le hétfőn délután a Kríziskezelő Központ Sörház téri épületéhez.
Tovább...
 
Nagy mennyiségű adomány az Anyaotthonnak Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2016. december 21.
Nagy mennyiségű adományt kapott a Családok Átmeneti Otthona, más néven Anyaotthon karácsony alkalmából. A támogatásokat Deák Lajosné önkormányzati képviselő kezdeményezésére gyűjtötték a Palotai úti intézmény javára, ahol nehéz élethelyzetbe került édesanyáknak és gyermekeiknek nyújtanak biztos menedéket. Az ajándékokat jó szívvel, köszönettel fogadták.
Tovább...
 
Közel félmillió forintos támogatás a Családsegítő Központnak Nyomtatás E-mail
Írta: Kész Mónika   
2016. december 21.
ImageSzinte komplett mobil iroda segítheti a jövőben a székesfehérvári családgondozók munkáját, akik ennek köszönhetően a mozgásukban korlátozott rászorulóknak akár saját otthonukban teljes körű ügyintézői szolgáltatást tudnak majd nyújtani. A közel fél millió forintos támogatás – amiből két multimédiás laptopot és egy hordozható mobil nyomtatót tudott vásárolni a Székesfehérvári Család- és Gyermekjóléti Központ – a Fehérvár Travel Közhasznú Alapítványnak köszönhető.
Tovább...
 
Tíz jel, hogy a házastársad megcsal Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2016. december 20.
Félrelépő partnert rajtakapni nem is olyan egyszerű, mintahogyan azt gondolják, mivel a megcsaló nők 15%-a, házasságtörő férfiak pedig 18% -a bukott le valaha is, egy friss felmérési minta szerint. Ezen kívül csupán 30%-a a megcsaló férfiaknak és nőknek hiszi, hogy partnerük gyanús volt, amikor hazaérkezett egy légyottról a szeretőjétől.
Tovább...
 
2017-re meghosszabbították az ŐsFehérvár Városkártya érvényességét Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2016. december 20.
Meghosszabbították a 2016-os ŐsFehérvár Városkártya érvényességét. A Közgyűlés döntésének értelmében 2016. december 31-e helyett 2017-ben is használhatják a székesfehérváriak a különféle vásárlási kedvezményekre feljogosító kártyát. A programhoz eddig közel 200 elfogadóhely csatlakozott.
Tovább...
 
Európát célozzák a kiberbűnözők Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2016. december 20.
ImageAz autóiparban tevékenykedő ThyssenKrupp lett a kiberbűnözők legutóbbi ismert áldozata. A cég rendszereibe idén februárban férkőztek be a hekkerek. A vállalat biztonsági csapata relatív gyorsan, áprilisban már fel is fedezte a támadást. Közleményük szerint gyárépítéssel kapcsolatos adatok és adatrészletek szivárogtak ki a támadás következtében, melyet egy meg nem nevezett délkelet-ázsiai országból indítottak. A vállalat szakemberei azért vártak több időt a támadás nyilvánosságra hozatalával, hogy legyen idejük a rendszereiket kitakarítani, és egy állandó, 24/7 órás megfigyelő biztonsági csapatot felállítani.
Tovább...
 
Ebben az évben már nem kell fizetni a parkolásért Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. december 20.
Image2017. január 1-ig, vasárnapig díjmentes a parkolás Székesfehérváron. Az ingyenes parkolásról mindenki értesül, aki parkolójegyet szeretne váltani, ebben az időszakban nem működnek majd az új parkolóautomaták a városban. A történelmi belvárosba, ami kiemelt parkolási zóna ezen időszak alatt is csak engedéllyel lehet behajtani.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1121 1122 1123 1124 1125 1126 1127 1128 1129 1130 Következő > Utolsó >>

Eredmények 12376 - 12386 / 20288