Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Csiák-előadás Bársony Istvánról Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. november 15.
November 15-én, kedden folytatódik a Hétköznapok Akadémiája Mindenkinek sorozat Székesfehérváron az Európa Klubban (Fő utca 3.). Ezúttal dr. Csiák Gyula orvos, Bársony-kutató tart előadást a természetpróza első hazai mesteréről, Bársony István íróról (35 kötetnyi elbeszélés, rajz, regény és főképpen természetleírás és vadászrajz fűződik a nevéhez), aki megyeszékhelyhez közeli Sárkeresztesen született, ahol a helyi általános iskola és egy alapítvány is a nevét viseli.
Tovább...
 
November 23-án és 24-én adják át a támogatást Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2016. november 15.
ImageSzékesfehérvár jegyzője ezúton is tájékoztat minden érintettet, hogy a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre jogosultak számára – a jogszabályban előírtak szerint – Erzsébet-utalványt biztosít. November 23-án és november 24-án vehetik át az utalványokat az érintettek a Székesfehérvári Család- és Gyermekjóléti Központ hivatalos helyiségeiben.
Tovább...
 
Ülésezett a Fejér Megyei Diákparlament Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2016. november 15.
ImageA Fejér Megyei Diákparlament ülését a Városházán tartották. A fórumon megkezdődtek az előkészületek a 2017 februárjában Székesfehérváron megrendezésre kerülő Országos Diákparlamentre, megválasztották a megyei delegáltakat, valamint az iskolai megbeszélések alapján a tanulási tapasztalatokról és lehetőségekről, a diákönkormányzatok működéséről és az intézményi szinten megjelenő kérdésekről értekeztek a küldöttek.
Tovább...
 
Klubházat avattak a nagycsaládosok Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2016. november 15.
ImageFelavatta új klubházát a Velencei és Velencei-tó Környéki Nagycsaládosok és Rászoruló Családok Klubja, amely elsősorban a város és a tókörnyék érintett családjaiban élő gyermekek számára szervez egész évben programokat, akciókat.
Tovább...
 
Adventi Korzó lesz Velencén Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2016. november 15.
ImageKözeledik a karácsonyvárás, advent időszaka. Velencén az idén is remek programokkal indul az ünnepi hangolódás: november 25 és 27 között kerül sor a Karácsonyi Korzó eseményeire.
Tovább...
 
Közszolgáltatók a civilekért oklevél Nyomtatás E-mail
Írta: Simon Rita   
2016. november 15.
ImageKözszolgáltatók a civilekért” elismerő oklevelet adományoz az Alapítvány a Székesfehérvári Fogyasztóvédelemért 2017-től Székesfehérváron. Az oklevelet olyan magánszemély kaphatja, aki legalább öt éve dolgozik állami, önkormányzati intézménynél, szervezetnél vagy többségi önkormányzati tulajdonú vállalkozásnál a megyeszékhelyen.
Tovább...
 
Fehérvári programok a Fiatal vállalkozók hetén Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. november 14.
ImageIdén kilencedik alkalommal rendezik meg a Fiatal vállalkozók hetét, a november 14. és 18. közötti országos rendezvénysorozaton több előadást is hallhatnak a résztvevők sikeres vállalkozásokról és vállalkozóktól - közölte a szervező Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége (Fivosz) az MTI-vel. Fehérváron az Új Nemzedék Közösségi Tér Kossuth utca 7. szám alatti helyiségében lesznek szerdán a programok.
Tovább...
 
Indulhat az építkezés Sóstón Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2016. november 14.
ImageA pénteki közgyűlés egyik legfontosabb döntése a Sóstói Stadion kivitelezőjének kiválasztása volt. A munkálatok legfeljebb 14 hónapon át zajlanak, az új stadion így a tervezett határidőre, 2017-2018 fordulójára felépülhet. A sportlétesítmény állami forrásból, egy városrészi rehabilitációs program keretében létesül, hiszen párhuzamosan folyik a Sóstó Természetvédelmi Terület fejlesztése és több, a sóstói városrészt érintő beruházás.
Tovább...
 
Gyermekvédelmi Napok Fejér megyében Nyomtatás E-mail
Írta: Samu Miklós   
2016. november 14.
ImageAz idei esztendőben is számos programot szerveznek a Fejér Megyei Gyermekvédelmi Napok keretében. Az ötnapos rendezvénysorozat a Gyermeki Jogok Világnapja előtt is tiszteleg; ilyen jog az egészséges életmód és a szabadidő hasznos eltöltése. A rendezvény célja többek között a gyermekjogok érvényesülésének támogatása, részükre sportprogramok szervezése, tehetségük kibontakoztatásának elősegítése, a szakemberek számára szakmai programok biztosítása, valamint a szakellátást nyújtó intézményrendszer megismertetése.
Tovább...
 
Nyílt napok a város középiskoláiban Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2016. november 14.
ImageA beiskolázási időszak fontos állomásai az oktatási intézményekben szervezett nyílt napok és tájékoztatók, amelyek lehetőséget adnak az általános iskolásoknak és szüleiknek, hogy információkat és benyomásokat szerezzenek az adott középiskola képzéseiről. A következő héttől a város gimnáziumai, szakgimnáziumai és szakközépiskolái közül sok intézmény betekintési lehetőséget biztosít az érdeklődőknek.
Tovább...
 
Márton napi ludasságok a Dinnyési Hagyományőrző Központban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. november 11.
Szeretettel hívnak minden kedves érdeklődőt Márton napi ludasságra a Dinnyési Templomkert és Hagyományőrző Központba.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1121 1122 1123 1124 1125 1126 1127 1128 1129 1130 Következő > Utolsó >>

Eredmények 12387 - 12397 / 20164