Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Szerencsehozó Lencsével köszöntötte 2017-et Székesfehérvár Nyomtatás E-mail
Írta: Samu Miklós   
2017. január 02.
Ismét szerencsehozó lencsével indították az újesztendőt Székesfehérváron. A város Önkormányzata – közreműködő partnerei segítségével – ötödik alkalommal szervezte meg a népszerű akciót, melynek keretében január első napján bőséget és egészséget hozó lencsefőzelékkel vártak és kínáltak mindenkit a Plaza előtt.
Tovább...
 
Mit használjunk cukor helyett? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2017. január 02.
Mivel édesítsünk, ha nem akarunk cukrot használni? Vajon jó – egészséges – megoldást jelent az eritritol, a stevia, és a különböző szirupok? És mi a helyzet a mesterséges édesítőkkel? Áldjuk vagy szidjuk őket? Vagy maradjunk a méznél, amiről mindenki tudja, hogy természetes édesítő – viszont nem túl diétás? – Vegyük sorra őket!
Tovább...
 
Új év, új hó, kemény hideg Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. január 02.
ImageAhogy tavaly, úgy 2017 első hete is hideg, időnként csapadékos, havat, havas esőt hozó napokat tartogat. Már újév napján is voltak olyan területek, ahol a késő délutáni, esti órákban egy picit szállingózott a hó, de említésre méltó mennyiség sehol sem hullott, s jelentős csapadék a következő napokban sem várható.
Tovább...
 
Emléktűzgyújtás a Don-kanyar Emlékkápolnánál Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. január 02.
Az Urivi áttörés 74. évfordulóján, január 12-én 18 órakor emléktűzgyújtás lesz a pákozdi Mészeg-hegyen, az emlékkápolnában. Az ünnepségen a történelmi egyházak helyi vezetői, köztük Spányi Antal megyés püspök emlékeznek a hősi halált halt katonákra. A tűzgyújtással egyben a Don-kanyar emlékkápolna felépítésének 24. évfordulójára is emlékeznek.
Tovább...
 
Háromsávosra bővítik Budapest és Balatonvilágos között az M7-est Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2017. január 02.
ImageA Magyar Közlönyben megjelent kormányhatározat az M1 autópálya Budapest-Győr, valamint az M7 autópálya Budapest-Balatonvilágos közötti szakaszának kapacitásbővítő fejlesztéseiről rendelkezik. Ennek értelmében az említett útszakaszokat legkésőbb 2023. március 15-ig menetirányonként háromsávosra kell bővíteni.
Tovább...
 
Középiskolai problémamegoldó verseny Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. január 02.
2017. január 22-ig regisztrálhatnak a diákok az Országos Középiskolai Problémamegoldó Versenyre. A történelmi témákat feldolgozó stratégiai versenyt immár negyedik alkalommal szervezi meg a Mathias Corvinus Collegium és a Case Solvers csapata 2017 első negyedévében. A versenyre jelentkezni az OKPV oldalán található online sablon kitöltésével lehet. A regionális döntő február 11-én lesz Székesfehérváron.
Tovább...
 
Elindult az Óbudai Egyetem I LOVE OE mobil alkalmazása Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. január 02.
ImageA jelenlegi és a leendő hallgatók informálására szolgáló mobil applikációt indított az Óbudai Egyetem és az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat. Az alkalmazást az egyetem hallgatói fejlesztették, s jelenleg beta verzióban üzemel, elérhető Android rendszeren és hamarosan iOS-en is. A tervek szerint a használat közben felmerülő igényeket figyelembe véve fejlesztik majd tovább az I Love OE néven futó alkalmazást.
Tovább...
 
Idén sem emelkednek a parkolódíjak Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2017. január 02.
ImageJanuár 31-ig érvényesek az éves parkolóbérletek Fehérváron, melyek cseréjét - a parkolási övezetek bővülése miatt - már novembertől elkezdték a Városgondnokság parkolási csoportjának ügyfélszolgálatán. A Szent Vendel utca 17/a alatt található parkolási csoport hétfőn, kedden és csütörtökön 8.00 és 15.30 között, szerdán 8.00 és 18.00 között, pénteken pedig 8.00 és 13.00 között várja az ügyfeleket.
Tovább...
 
Ismét szerencsehozó lencsével köszönti a város az új évet Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. december 28.
ImageLegyen szerencsénk 2017-ben is! - kívánja minden polgárának Székesfehérvár városa. Ennek reményében ismét szerencsehozó lencsefőzelék közös elfogyasztására várják a városlakókat az új esztendő első napján, az Alba Plaza előtti téren.
Tovább...
 
Töltse a Szilvesztert a Belvárosban! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. december 28.
ImageSzínes zenei kínálat, szilveszteri finomságok és meglepetések várják azokat, akik a Belvárosban búcsúztatják az óévet Székesfehérváron. 21 órakor kezdődik a szilveszteri műsor a Zichy színpadon: fellép a J.A.M Showband zenekar, a OneDay, az est sztárvendége pedig Takács Nikolas lesz. A Városi Szilveszterre mindenkit szeretettel várnak!
Tovább...
 
Önkéntes munkára hívja a diákokat a Művészetek Háza Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2016. december 28.
ImageA Művészetek Háza és a M-ART Kulturális Egyesület felhívással fordul a középiskolás diákokhoz: 2017-ben is iskolai közösségi szolgálatra várják a tanulókat. Az intézmény különböző programjai közül a szakmai és családi rendezvényeken, kiállításokon vagy akár a Fejér Megyei Diáknapokon is közreműködhetnek segítőként a tanulók.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1121 1122 1123 1124 1125 1126 1127 1128 1129 1130 Következő > Utolsó >>

Eredmények 12398 - 12408 / 20337