Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Ifjú tervezőket díjaznak Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2016. december 22.
Az Európai Mobilitási Héthez kapcsolódó „buszkifestő” pályázat nyertesei december 23-án a Városház téri Adventi színpadon 18.00 órakor vehetik át ünnepélyes eredményhirdetés keretében ajándékaikat.
Tovább...
 
Szerencsehozó lencsével indul 2017 Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. december 22.
A hagyományokhoz híven idén is szerencsehozó lencsefőzelékkel várják a fehérváriakat az újesztendő első napján. A város még a Szent István Emlékévben indította el hagyományteremtő szándékkal a szerencsehozó lencse kínálását. Közel 1000 adag lencsefőzelék fő majd 2017. január 1-jén a Magyar Honvédség gulyáságyúiban.
Tovább...
 
Ismét ünnepi VelencE-busz Velencén Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. december 22.
Ismét kivilágított, ünnepi VelencE-busz közlekedik 2016. december közepétől és 2017. január 1. között Velencén. A környezetbarát elektromos kisbusz hétköznap: 14:00-18:00 óra között, hétvégén 14:00-20:00 óra között szállítja ingyenesen az utasokat.
Tovább...
 
Óévbúcsúztató túra Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. december 22.
Immár 9. alkalommal kerül megrendezésre a vadváltókon vezető szilveszteri séta, mely 1,5-2 órás – így mindenki még időben hazaér a saját bulijára. Belépő fejenként 1-1 alma és répa, valamint mécses egy üvegben. Előzetes bejelentkezés: Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges
Tovább...
 
Takács Nikolas is fellép az idei Városi Szilveszteren Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. december 22.
ImageSzínvonalas óév búcsúztató programot ígér december 31-én 21 órától hajnali háromig a Városi Szilveszter a Magyar Király Szálló előtt felállított színpadon. Az idei szilveszter sztárvendége az X-Faktorban feltűnt Takács Nikolas lesz, aki 23.30-tól énekel a Zichy színpadon. Az éjféli Himnusz és tűzijáték után utcabállal indul a 2017-es év Székesfehérváron.
Tovább...
 
A vízmérők elfagyására figyelmeztet a Fejérvíz Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2016. december 22.
ImageTélen a vízmérők, sőt a használaton kívüli házi vízvezetékek is elfagyhatnak. Az ilyenkor elfolyó víz díját a jogszabályok szerint a felhasználónak kell megfizetnie. Ennek elkerülésére a Fejérvíz Zrt. kéri, hogy a vízmérőaknákat hőszigetelés szempontjából ellenőrizzük, a rosszul záródó, sérült, szabálytalan aknafedlapot cseréljük ki, vagy gondoskodjunk megjavításukról. Két ünnep között december 30-án pénteken fogadják az ügyfeleket.
Tovább...
 
Továbbra is alacsony az influenza aktivitás Fejér megyében Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. december 22.
ImageAz előző hétnél többen mentek orvoshoz Fejér megyében, de még mindig alacsonynak mondható az influenza aktivitás. Van olyan járás a megyében, ahol duplájára emelkedett az influenzaszerű tünetekkel orvoshoz forduló lakosok száma. A megbetegedési arány megközelítette a járványos küszöbértéket.
Tovább...
 
Új tűzoltóautó Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Tűzoltóság   
2016. december 22.
ImageGépjárműfecskendőket, magasból mentőt, a katasztrófavédelmi műveleti szolgálatokat kiszolgáló terepjárókat, illetve egy felújított gépjárműfecskendőt adott át a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára. Az összességében több mint 1,7 milliárd forintot érő eszközök tizenegy tűzoltóságra, hat megyei igazgatóságra, a Katasztrófavédelmi Oktatási Központhoz, illetve a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságra kerültek. Az egyik új tűzoltóautó a Székesfehérvári Hivatásos Tűzoltó-parancsnokságon fog szolgálatot teljesíteni.
Tovább...
 
Karácsony- és újévváró játszóházak a Koronás Parkban Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2016. december 21.
A téli szünetben is nyitva áll a látogatók előtt a Koronás Park. Ezen a héten karácsonyi ajándékkészítésre, a két ünnep között pedig újévi kézműves műhelybe várják az érdeklődőket.
Tovább...
 
Koncertek és kézműves foglalkozások a várakozás utolsó napjaiban Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2016. december 21.
A karácsony előtti várakozás utolsó napjaiban koncertekkel, verses-zenés beszélgetéssel, kézműves foglalkozásokkal tehetjük még teljesebbé a készülődést. Szerdán a Hiemer-házban jótékonysági estet szervez a Székesfehérvári Diáktanács a Tüzér utcai gyermekotthont támogatására. A programokra mindenkit szeretettel várnak!
Tovább...
 
Fa Nándor már a 9. helyen halad Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2016. december 21.
Pontosan a versenytáv felét teljesítve a 9. helyen halad a világ legnehezebb és legrangosabb egyéni földkerülő vitorlásversenyén, a Vendée Globe-on Fa Nándor.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1121 1122 1123 1124 1125 1126 1127 1128 1129 1130 Következő > Utolsó >>

Eredmények 12409 - 12419 / 20330