Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Okosjövő Napja Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2016. október 31.
A Nők a Tudományban Egyesület az elmúlt év tavaszán indította először útjára a „♀tervezem - Okosjövő lányoknak" elnevezésű programsorozatát Székesfehérváron. A sikeres programot idén is a november 5-i Okoskövő Napja tudományfesztivállal ünnepelik, melyre várják a tizenéves diákokat és szüleiket valamint tanáraikat!
Tovább...
 
Jól halad a kilátó építése Velencén Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2016. október 31.
ImageMint arról már többször is beszámoltunk, szép, új kilátótorony épül a velencei Bence-hegyen az egykor nagy népszerűségnek örvendő, 1988-ban életveszélyesnek nyilvánított és robbantással ledöntött, elbontott olajfúró toronyból kialakított kilátótest helyén.
Tovább...
 
ingyenes látás ellenőrzést is biztosítanak Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. október 31.
ImageA Fejér megyei rendőrök az őszi-téli időszakban, a kedvezőtlenebb út- és látási viszonyokra tekintettel, kiemelt figyelmet fordítanak a baleset-megelőzési tevékenységre.
Tovább...
 
Méltón és biztonságban emlékezzünk meg elhunyt szeretteinkről Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Megyei Kormányhivatal   
2016. október 31.
ImageMindenszentek és a Halottak napja alkalmából eltávozott szeretteinkre, barátainkra emlékezünk. Ebben az időszakban sokan útra kelnek annak érdekében, hogy leróják kegyeletüket, és elhelyezzék a megemlékezés és a szeretet virágait.
Tovább...
 
Főhajtás a katonahősök előtt Nyomtatás E-mail
Írta: Kész Mónika   
2016. október 29.
Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata, a Fejér Megyei Önkormányzat, valamint a Magyar Honvédség Összhaderőnemi Parancsnoksága közösen koszorúzta meg a katonasírokat.
Tovább...
 
Az Alba Regia Ösztöndíj pályázatok nyerteseit köszöntötték Nyomtatás E-mail
Írta: Kész Mónika   
2016. október 29.
ImageElbírálták az Alba Regia Középiskolai Ösztöndíj, valamint az Alba Regia Felsőoktatási Ösztöndíj pályázatait. Az öt hónapos városi támogatásban részesülő diákokat Székesfehérvár polgármestere köszöntötte.
Tovább...
 
Szívügyünk Székesfehérvár! Nyomtatás E-mail
Írta: Móricz Diána   
2016. október 29.
ImageEgészségügyi szűrésre várják a lakosságot 2016. november 3-án 15.00 és 19.00 óra között az Alba Regia Sportcsarnokba. A Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata és a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház szervezésében megvalósuló program az egészséges életmódra nevelés, a prevenció és az egészségmegőrzés fontosságát hangsúlyozza.
Tovább...
 
A Városházán rendezték a Senior Orvosok Találkozóját Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2016. október 29.
ImageA Senior Orvosok Találkozóján adták át a Városháza Dísztermében a Prof. Dr. Romhányi György-díj elismerést, amit 2016-ban Dr. Németh Miklós és Dr. Simon Endre vehetett át. Az emlékülésen résztvevőit Dr. Altorjay András köszöntötte, beszédet mondott Dr. Derényi Gábor, a MOK Fejér Megyei Területi Szervezetének elnöke.
Tovább...
 
A város büszkesége lesz a megszépült 56-osok tere Nyomtatás E-mail
Írta: Samu Miklós   
2016. október 29.
Helyszíni sajtótájékoztatón számoltak be arról, milyen felújítás történt az 1956-os forradalom és szabadságharc hatvanadik évfordulójára az ’56-osok terén. Az október 23-i forradalom és szabadságharc hatvanadik évfordulója tiszteletére az 56-osok terén a teljes parkot felújította a Városgondnokság. A fejlesztés keretében a murvás járda térkő burkolatot kapott, míg a köztes területek parkosítása is megtörtént.
Tovább...
 
Három napos időutazásra hívják a gyerekeket Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2016. október 27.
Időutazás a múzeumban címmel három napos tábort szervez a Szent István Király Múzeum az őszi szünetben november 2-án, szerdától. A képzeletbeli időgéppel a gyerekek az ókori rómaiak és a népvándorlás korába csöppenhetnek, egy régi patikushoz is ellátogatnak és egy szalon kényelmét élvezhetik.
Tovább...
 
Tökfesztivál lesz szombaton a Palotavárosban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. október 27.
Szombaton délután rendezik a Palotavárosi Tökfesztivált a Szent Imre Iskolaházban. A SZÉNA Egyesület hétvégi programjára a tökfaragáshoz kedvet érző családokat várják. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött – a szervezők mindenkit szeretettel várnak!
Tovább...
 
<< Első < Előző 1141 1142 1143 1144 1145 1146 1147 1148 1149 1150 Következő > Utolsó >>

Eredmények 12596 - 12606 / 20319