Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Újabb véradásra várják az önkénteseket Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. július 25.
ImageFolytatódnak a véradó akciók a Fehér Palotában. Legközelebb július 27-én, szerdán délután várják az önkénteseket az üzletközpont emeletén.
Tovább...
 
Ismét ingyenes nyílt nap lesz az Új Csóri úti kutyaiskolában Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. július 25.
ImageIsmét ingyenes nyílt napot szerveznek az Új Csóri úti kutyaiskolában július 26-án, kedden. Nyakas Gábor kutyaviselkedés szakértő tanácsadást tart a nyár végi problémákról, kiemelten a szeptemberi iskolakezdésről, amely megnehezíti a kutyás családok életét. Az eseményre sok szeretettel várják azokat is, akik információt szeretnének kapni a kutyatartásról.
Tovább...
 
Jogpontok - újra ingyenes jogi tanácsadások Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. július 25.
ImageÚjra várja Székesfehérváron az érdeklődőket a Közép-Dunántúli Jogpontok ingyenes jogsegélyszolgálat. Minden hónap első négy hétfőjén (16.15 óra és 19.15 óra között), valamint minden hónap első négy csütörtökjén (07.30 óra és 12.00 óra között) ingyenes jogi tanácsadással várják az érdeklődőket a Széchenyi u. 19. szám alatt.
Tovább...
 
A jövő héten megkezdődik a parlagfüves területek légi felderítése Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Megyei Kormányhivatal   
2016. július 24.
ImageA Fejér Megyei Kormányhivatal munkatársai a jövő héten megkezdik a parlagfüves területek helikopteres felderítését, amelynek folytatására augusztus végén kerül sor. A légi felderítés során a megye mezőgazdasági területeinek túlnyomó többségét ellenőrzik a szakemberek.
Tovább...
 
Karbantartás miatt szünetel a melegvíz szolgáltatás Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. július 24.
ImageVasárnap estével kezdődően éves karbantartás miatt leállás lesz a királysori fűtőerőműben, aminek következtében a város egy részén szünetel majd a melegvíz-szolgáltatás. A leállás tervezett ideje július 24-e 22 órától július 26-a 20 óráig. Az érintett rész a József utca, Rákóczi utca, Királysor, Budai út által határolt terület, valamint az Almássy telepen, a Deák utcában, a Lövölde utcában, a Gyümölcs utcában, az Erzsébet úton és a Károly János utcában található épületek.
Tovább...
 
Hangzó textilek, pompás főúri étkészlet és titokzatos fűszervilág Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2016. július 22.
Fantasztikus tárlatok látogathatóak a hétvégén utoljára a Szent István Király Múzeumban. Biró Anna interaktív pop up kiállítása szombaton még megtekinthető a Pelikán Galériában: a művész jelenlétében kézzel hurkolt és szőtt textileket láthatunk és hallhatunk.
Tovább...
 
Velencei-tó: erdélyiek kerestetnek Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. július 22.
Image2016 augusztus 27.-én a Dinnyési Hagyományőrző Központban kerül megrendezésre a Velencei-tó körül élő Erdélyből elszármazottak, erdélyi kötődésűek találkozója.
Tovább...
 
Főzőverseny, bemutatók, utcabál Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. július 22.
ImageJúlius 23-án, szombaton második alkalommal kerül megrendezésre a Kisfalud Novaj-pusztai Vigasság. A program 10 órakor ünnepélyes megnyitóval veszi kezdetét, majd különböző szórakoztató versenyekkel és bemutatókkal folytatódik, miközben pörköltfőző verseny zajlik. A rendezvény késő este utcabállal zárul. A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak!
Tovább...
 
Napközis tábor a Fehérvári Állatotthonban Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2016. július 22.
ImageA HEROSZ Fehérvári Állatotthon napközis táborában a gyerekek játékos formában tanulják az állattartáshoz kapcsolódó ismereteket, miközben felelős szemléletet sajátítanak el. A színes és sok témát felölelő előadások mellett fontos a játék és mindenekelőtt a kutyákkal, macskákkal való foglalatosság. A napközis tábort Krepsz Gyöngyi zoológus, az Állatotthon telepvezetője vezeti.
Tovább...
 
Eladó önkormányzati lakások a történelmi belvárosban Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2016. július 22.
ImageSzékesfehérvár Önkormányzata nyilvános pályázatot hirdet a tulajdonában álló, Fehérvár történelmi belvárosában található társasházi lakások értékesítésére. Többek között a Bástya utcában, az Oskola utcában, az Arany János utcában és a Kossuth utcában is hirdetnek ingatlanokat.
Tovább...
 
Napközis tábor a Szúnyog utcában Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2016. július 21.
A Helyőrségi Múzeumban interaktív foglalkozásokkal és délutáni kézműveskedéssel telt a napjuk azoknak az iskolásoknak szerdán, akik a SZÉNA Egyesület és a Smart Grant Alapítvány családias hangulatú napközis táborában töltik a hetet a Szent Imre Iskolaházban. A tábor utolsó turnusa július 25-én kezdődik, a mindennapokról Bálesné Elekes Rita, az Egyesület elnöke és a táborvezetők, Báles Rita és Straubingerné Utasi Éva meséltek.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1171 1172 1173 1174 1175 1176 1177 1178 1179 1180 Következő > Utolsó >>

Eredmények 12904 - 12914 / 20319