Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Júniustól könnyebben gyűjtünk szelektíven Nyomtatás E-mail
Írta: Polónyi Dóra   
2016. március 22.
ImageKedden délelőtt a „kétkukás” hulladékgyűjtésről tartott sajtótájékoztatót a Depónia Nonprofit Kft. ügyvezetője, Steigerwald Tibor és Szépe Attila műszaki igazgató. Júniustól már mindenki szelektíven gyűjti a hulladékot a háztartásokban, ehhez minden segítséget megkapnak a lakosok. A rendszer bevezetésével a jelenleg hatályos hulladékszállítási díjak nem változnak.
Tovább...
 
Az egészség gazdasági előnyt jelent Nyomtatás E-mail
Írta: Kész Mónika   
2016. március 22.
A MIB ma délután tartotta ülését a Városháza Dísztermében, ahol Östör Annamária tanácsnok adott áttekintést a 2011-ben elfogadott Egészségfejlesztési Tervben foglaltak tavalyi évi megvalósításáról, míg az ehhez kapcsolódó lakossági véleménykutatás eredményeit Girán János, az egészségtudományok doktora, az Egészséges Városok Magyar Nyelvű Szövetségének szakértője ismertette.
Tovább...
 
Terror Brüsszelben: magyar sérültek Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2016. március 22.
A novemberi párizsi merényletek után ma reggel újabb terrorcselekményre került sor, most Brüsszelben: öngyilkos robbantás történt a belga főváros Zaventem nemzetközi repülőterén, majd a metróban is robbantottak. A belga szövetségi ügyészség terrortámadásnak minősítette a történteket.
Tovább...
 
Székesfehérvár, az én városom 2022-ben Nyomtatás E-mail
Írta: Samu Miklós   
2016. március 20.
Image„Székesfehérvár, az én városom 2022-ben” címmel egy új ifjúsági pályázati felhívást hirdetett meg Székesfehérvár Önkormányzata a fehérvári székhellyel működő oktatási intézmények nappali munkarend szerinti képzésében résztvevő 9–14. évfolyamos osztályok számára.
Tovább...
 
Magyar Vöröskereszt 135 Nyomtatás E-mail
Írta: Samu Miklós   
2016. március 20.
ImageA Magyar Vöröskereszt 135., az Ifjúsági Vöröskereszt fennállásának 95. évfordulója alkalmából nagyszabású ünnepi programra várták az érdeklődőket az Alba Pláza murvás parkolójába.
Tovább...
 
Balaton: fókuszban a gyerekek Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2016. március 20.
ImageÚj kampányt indítanak annak érdekében, hogy a családos szülök megtalálják azokat a balatoni éttermeket, szállodákat, múzeumi programokat, amelyek gyerekbarát módon próbálják szolgálni az itt nyaralni vágyók pihenését.
Tovább...
 
A nyuszi a tavaszt is meghozhatja Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2016. március 20.
ImageBár egy hétre előre is elég nagy merészség jóslatokba bocsátkozni, most úgy tűnik, Húsvétra a nyuszi a tojások mellett meghozhatja a tartós tavaszi időt is.
Tovább...
 
Posztumusz Penna Regia díjat kapott Varga Sándor Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2016. március 17.
ImageA Szabad Sajtó Napja alkalmából átadták a Penna Regia díjat, amelyet 2016-ban Varga Sándor újságíró, a Fehérvári Médiacentrum alapító hírigazgatója, a Fehérvári Versünnep elindítója posztumusz kapott.
Tovább...
 
Jubilál a Magyar Vöröskereszt Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. március 17.
ImageA Magyar Vöröskereszt idén ünnepli fennállásának 135., az Ifjúsági Vöröskereszt pedig a 95. évfordulóját. Ebből az alkalomból egész évben régiós programsorozatokat szerveznek a Magyar Vöröskereszt megyei és területi szervezetei.
Tovább...
 
Iszkaszentgyörgyre látogat Észtország külügyminisztere Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2016. március 17.
A Finnugor Kulturális Fővárosba, Iszkaszentgyörgyre látogat ma Marina Kaljurand, Észtország külügyminisztere. Emléktábla-avatás és koszorúzás után rendhagyó történelem órát, szetu és magyar dal- és táncbemutatót tartanak az Amadé-Bajzáth-Pappenheim kastély Művelődési Házában.
Tovább...
 
Trendek, design és Anyacsavar Nyomtatás E-mail
Írta: Kész Mónika   
2016. március 17.
ImageA tavasz jegyében rendezik meg szombaton a Megyeház utcai Múzeum Caféban a soron következő KreAlba vásárt. A szervezők a szokásos designelemeken túl még egy különleges beszélgetésre is invitálják az érdeklődőket Anyacsavar címmel.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1201 1202 1203 1204 1205 1206 1207 1208 1209 1210 Következő > Utolsó >>

Eredmények 13223 - 13233 / 20330