Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Tanácskozás a Fenntartható Városi Mobilitásért Nyomtatás E-mail
Írta: Samu Miklós   
2016. március 02.
Image A Fenntartható Városi Mobilitási Tervekről (SUMP) értekeztek a székesfehérvári önkormányzat és a portugáliai Setubal közlekedési szakemberei. A találkozó a Boosting Urban Mobility Plans (BUMP) elnevezésű program keretében valósult meg.
Tovább...
 
Drog-prevenció mindenekelőtt Nyomtatás E-mail
Írta: Kész Mónika   
2016. március 02.

Image

Idei első ülését tartotta a Székesfehérvári Kábítószerügyi Egyeztető Fórum. A szakmai tanácskozáson Östör Annamária alelnök beszámolt a tavalyi évi tevékenységükről, valamint bemutatkozott a református misszió által Ráckeresztúron működtetett Fiatalkorúak Drogterápiás Otthona.
Tovább...
 
Folytatódnak a beiskolázást segítő programok Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. március 02.
Image Folytatódnak a beiskolázást segítő programok a következő napokban több helyszínen Székesfehérváron.
Tovább...
 
Stratégiai partnerség a Hungrana Kft. és az Óbudai Egyetem között Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea, Veres Richárd   
2016. március 02.

Image

Stratégiai partnerségi együttműködési megállapodást kötött a szabadegyházi székhelyű Hungrana Kft. a Székesfehérváron működő Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Karával.
Tovább...
 
Javaslatokat várnak a Schmidl Ferenc építészeti díjra Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. március 02.
Székesfehérvári Megyei Jogú Város Önkormányzata felhívást tesz közzé a „Schmidl Ferenc Építészeti Díj” kitüntetettjére történő javaslattételre. A benyújtás határideje: május 31. A díj átadására az Építészet Világnapja alkalmából rendezett ünnepségen kerül sor, októberben.
Tovább...
 
A természetességre törekedve - hiper realisztikus szemöldök-tetoválás Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. március 01.

Image

Ki ne szeretne olyan szemöldököt, amely kiemeli a szemét, amely karakteresebbé teszi az arcvonásait, anélkül hogy festett, illetve, hogy tetovált lenne? Mindenki a valódi hatást keresi, hiszen a természetesség a legfontosabb szempont. A hiper realisztikus szemöldök most már elérhető Magyarországon is a japán (microblading) eljárásnak köszönhetően a Betty Szépségszalonban!
Tovább...
 
Székely jelek a Szent Koronán? Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. március 01.
A 310. Hétvezér Est vendége ismét Varga Géza írástörténész lesz, aki egy hónappal ezelőtt már bepillantást adott négy évtizedes munkásságába, amely a magyar írásbeliség gyökereit kutatja.
Tovább...
 
Casting jövő szerdán a Táska Rádióban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. március 01.
ImageCastingot tart a Táska Rádió március 9-én, szerdán délután. A műsorvezetéshez kedvet érző 7-11. osztályos diákokat várják a Budai út 43. alatt. Akik szívesen csatlakoznának a diákszerkesztőséghez, azok a www.taskaradio.com/casting oldalon regisztrálhatnak. A jövő szerda délután 16.00 órakor kezdődő programra sok szeretettel várnak minden érdeklődőt.
Tovább...
 
Ének-zenei meghallgatást tartanak a Kodályban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. március 01.
ImageÉnek-zenei meghallgatást tartanak a leendő ének-zenei tagozatos első osztályos tanulóknak a Kodály Zoltán Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskolában. Március 7-én és 8-án, hétfőn és kedden várják nagy szeretettel az énekelni, táncolni szerető nagycsoportos óvodásokat!
Tovább...
 
Böde Péter vándor meseíró az Iskolában Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2016. március 01.
ImageBöde Péter vándor meseíró vendégeskedett  a Székesfehérvári István Király Általános Iskolában. Az esemény kapcsán vers- és mesemondó versenyt is rendeztek a nagycsoportos óvodásoknak és az intézmény alsó tagozatosainak.
Tovább...
 
Tavaszköszöntő programok a Koronás Parkban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2016. március 01.
ImageFolyamatosan bővülő új és megújuló programokkal várja vendégeit a Koronás Park, amely az egykori koronázó város, Székesfehérvár történelmi örökségének méltó bemutatását szolgálja. Márciustól nem csak a kicsik, de a felnőtt korosztály is megtalálhatja kínálatukban az érdeklődésének megfelelő elfoglaltságot.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1201 1202 1203 1204 1205 1206 1207 1208 1209 1210 Következő > Utolsó >>

Eredmények 13234 - 13244 / 20288