Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
A Nagy Háború megelevenítésének sarkalatos pontjai Nyomtatás E-mail
Írta: Kész Mónika   
2016. február 12.
ImageAz első világháború jegyében zajlott a ma délelőtt a Szent István Király Múzeumban. Az érdeklődők „Az Égből dühödt angyal dobolt” – Székesfehérvári ezredek az I. világháborúban című – most is látogatható – kiállítás előkészületeiről hallhattak előadást.
Tovább...
 
Újabb véradó akció a Fehér Palotában Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. február 12.
ImageÚjabb véradó akciót szerveznek a Fehér Palota Üzletközpontban. Ezúttal február 12-én, pénteken 14.00 és 18.00 óra között várják az önkénteseket az épület emeletén.
Tovább...
 
A Polgármesteri Hivatal is kapcsolódik a duális képzéshez Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2016. február 12.
ImageÚjabb fontos állomásához érkezett a duális felsőoktatási képzés szervezése Székesfehérváron. A város Polgármesteri Hivatala egy fő számára biztosít gyakorlati helyet a Budapesti Corvinus Egyetem Fehérváron induló pénzügyi és számviteli alapképzési szakán, a helyre március 16-ig lehet jelentkezni.
Tovább...
 
Még hatékonyabban a kultúra szolgálatában Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2016. február 11.
ImageA Magyar Kultúra Napján, január 22-én Székesfehérvár Közgyűlése egyhangú támogatással elfogadott határozata alapján kifejezte elkötelezettségét a közművelődési és közgyűjteményi intézmények hatékonyabb formában, a város stratégiai kulturális céljainak elérése érdekében történő működése iránt, és célul tűzte ki a közgyűjteményi intézményrendszer áttekintését. Ezen határozat végrehajtása érdekében dr. Cser-Palkovics András polgármester több, a város kulturális intézményrendszerét érintő javaslatot nyújt be a Közgyűlés e hét pénteki ülésére.
Tovább...
 
Mederkotrással és partfalmegerősítéssel folytatódik a Csónakázó-tó rehabilitációja Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2016. február 10.
Mederkotrással, valamint a fenntartásához szükséges műtárgyak felújításával és kialakításával folytatódik a Csónakázó-tó rehabilitációja.
Tovább...
 
Afrodiziákumokról a Fekete Sas Patikamúzeumban Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2016. február 10.
Valentin-napi meglepetés előadással és bemutatóval folytatódik a Fekete Sas Patikamúzeum gyógynövényekkel foglalkozó Herbarius sorozata, Afrodiziákumok címmel. Lencsés Rita február 14-én, vasárnap 14 órakor várja az érdeklődőket: a téma ezúttal a szerelmi vágy fokozására használt bájitalok, a régmúlt idők hajmeresztő szerei, de a történeti ismeretek mellett a házilag elkészíthető gyógyteák és ételek is előkerülnek majd.
Tovább...
 
Ismertetik a Ligetsor felújítására vonatkozó terveket Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. február 10.
Lakossági fórum keretében ismertetik február 15-én, hétfőn a Ligetsor felújításának terveit és ütemezését, valamint a közösségi közlekedésre vonatkozó új hálózat- és menetrendterveket a Vörösmarty Általános Iskolában. Az eseményen jelen lesz dr. Cser-Palkovics András polgármester, a terület önkormányzati képviselői, valamint Nagy Zsolt, a Közlekedési Iroda vezetője.
Tovább...
 
Adományt kaptak a nehézsorsú kárpátaljai gyerekek Nyomtatás E-mail
Írta: Kész Mónika   
2016. február 10.
ImageNagyszabású rendezvény keretében, az Országház Delegációs termében ma „adták át” azt a 115 millió forintot, amit kárpátaljai gyerekeknek gyűjtött össze a Megyei Jogú Városok Szövetsége.
Tovább...
 
Brutális csapadékmennyiség jön Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2016. február 10.
ImageA meteorológusok által napok óta ígért erős hidegfront, viharos széllel és rengeteg csapadékkal keddől szerdára virradó éjszaka érkezik, s estére távozik is kelet felé. A prognózisok szerint 23-26 milliméternyi eső, havas eső, néhol hó várható, ami még egy hónapra számolva sem mindig jön össze.
Tovább...
 
Lőszermentesítés kezdődik a Sóstó Természetvédelmi Területen Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna, Kész Mónika   
2016. február 09.
Elkezdődnek az állami támogatással megvalósuló Sóstó Természetvédelmi Terület rehabilitációs munkálatai. A lőszerfelkutatás idejére a tanösvényt lezárják. A feltárási munkálatok befejezésének határideje március 31.
Tovább...
 
Városszerte folytatódnak az iskolanyitogató foglalkozások Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. február 09.
ImageVárosszerte folytatódnak ezen a héten is az iskolába hívogató programok. A foglalkozásokra szeretettel várják a leendő első osztályos tanulókat és szüleiket egyaránt.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1211 1212 1213 1214 1215 1216 1217 1218 1219 1220 Következő > Utolsó >>

Eredmények 13311 - 13321 / 20302