Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Hangsebesség felett Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. január 20.
3220 óra repült idő, harminc levegőben eltöltött év és öt repülőgéptípus – mindezek Boros Pál ny. alezredes, vadászrepülőgép pilóta katonai pályafutásának főbb számai. Ezekről, és még több érdekességről számol be csütörtökön este a Tiszti Klubban, ahova a szervezők mindenkit szeretettel várnak!
Tovább...
 
50 éves lett Kincsesbánya Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. január 20.
Idén jauárban ünnepeli 50. születésnapját Kincsesbánya. A település elmúlt fél évtizetedes történetével Szatzker Csaba kutatási összefoglalójából ismerkedhetünk meg.
Tovább...
 
Rendhagyó évadnyitó a Nemekből Igenek Klubban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. január 20.
ImageRendhagyó évadnyitót tart a Nemekből Igenek Klub január 28-án 17 órától az Igézőben, ahol a munkavállaláshoz kapcsolódó sikertényezőket kutatják szakértők segítségével. A résztvevők betekintést nyerhetnek egy hamarosan induló programba, ami változást hozhat az életükben és személyesen találkozhatnak a Nő a Siker Akadémia trénereivel.
Tovább...
 
Club Aliga: kedvezmények már most Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2016. január 19.
ImageA tavalyi kifejezetten jó év volt a balatoni szállásadók és vendéglátó egységek számára, a Balatonvilágoson található Club Aliga Üdölőközpont pedig régen várt remek nyári idényt produkált.
Tovább...
 
Parkolóbérletek cseréje - meghosszabbított nyitva tartás Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. január 19.
ImageMeghosszabbított ügyfélszolgálattal, este hat óráig várja az ügyfeleket 2016. január 18. és 22. között, illetve 2016. január 25. és 29. között a Városgondnokság Parkolási csoportja. A meghosszabbított ügyfélfogadást a parkolóbérletek cseréje miatt biztosítja a szolgáltató. Márkus Tibor parkolási csoportvezető elmondta, hogy szeretnék, ha munkaidő után is lenne lehetősége az éves parkolóbérletek cseréjére az ügyfeleknek.
Tovább...
 
Robot Race a mérnök szakma jövőjéért Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. január 19.
A Nyugat - magyarországi Egyetem Simonyi Károly Műszaki, Faanyagtudományi és Művészeti Karának nyílt napján megrendezett Robot Race országos középiskolai versenyen 93 középiskolás diák versenyzett az egyetem főépületének patinás folyosóin és a botanik us kertben. A futamot megelőzően a kari nyílt napon a z érdeklődök megismerkedhettek a Sopron környéki vállalatok tevékenysége ivel és a kar színes oktatási palettájával.

Tovább...
 
Bejöttek a csekkfejlesztések Nyomtatás E-mail
Írta: Magyar Posta Zrt.   
2016. január 19.
ImageA Magyar Posta tavaly bevezetett újításainak köszönhetően mérséklődött a csekkes befizetések csökkenésének tendenciája.
Tovább...
 
Alba Regia Felsőoktatási Expo Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. január 19.
ImageIdén első ízben rendezik meg az Alba Regia Felsőoktatási Expo-t január 26-án, kedden a Vodafone Sportcentrumban. A szakkiállításon az egyetemi, kiemelten a duális képzés nyújtotta lehetőségekről adnak széleskörű tájékoztatást a középiskolás fiatalok és családjaik számára.
Tovább...
 
Korszerű hőtermelés Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna, Kész Mónika   
2016. január 19.
ImageHivatalosan is beindult az a 20 MW-os gázkazán, amely ezentúl a Széphő Zrt. Bakony utcai telephelyén segíti a város távhőellátását. A korszerű berendezés ugyanazt a hőmennyiséget 7 %-kal kisebb energiafelhasználás mellett képes előállítani, mint a meglévő Királysori kazánok. A 200 milliós beruházás saját forrásból valósult meg. Az új, kondenzációs gázkazán üzembe helyezése nemcsak a környezetvédelem miatt fontos, hanem újabb lépés a Belváros tehermentesítésében.
Tovább...
 
Új telefonszámon érhető el a HEROSZ Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2016. január 18.
ImageMegváltozott a HEROSZ Fehérvári Állatotthonának telefonszáma. A korábbi vezetékes elérhetőséget megszüntették, mostantól a +36 30 9858 309-es mobilszámon lehet hívni a menhelyet a hét minden napján 9.00 és 17.00 óra között.
Tovább...
 
Szent Sebestyén-napi programok Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. január 18.
Szent Sebestyén tiszteletére hagyományőrző napokat szerveznek 2016. január 18-tól a Felsővárosi Általános Iskolában. A háziversenyek mellett sport- és egészségprogramot, valamint házi és városi tanulmányi versenyeket rendeznek a gyermekeknek. Az eseménysorozat Dr. Siklósi Gyula könyvbemutatójával zárul.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1221 1222 1223 1224 1225 1226 1227 1228 1229 1230 Következő > Utolsó >>

Eredmények 13421 - 13431 / 20338