Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
"Gondolkodásbeli akadálymentesítés" Nyomtatás E-mail
Írta: Kész Mónika   
2016. január 18.
ImageA Mozgássérültek Fejér Megyei Egyesülete és a Civil Centrum Közhasznú Alapítvány szervezésében került sor arra a fórumra, melyen a fogyatékosok ügyeivel foglalkozó szervezetek vettek részt. Az esélyegyenlőség jegyében zajlott összejövetelen Székesfehérvár Önkormányzata részéről többen is részt vettek, köztük Brájer Éva alpolgármester.
Tovább...
 
Kemény minuszok jönnek - figyeljünk az utcán élőkre Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2016. január 15.
ImageA hétvégén és jövő hét elején visszatér az igazi tél kemény minuszokkal. A téli időszakban a Kríziskezelő Központ kiemelt figyelmet fordít az utcán élő hajléktalanok ellátására, gondozására, az utcai szolgálat teajárattal egészül ki. Ha segítségre szoruló hajléktalant látunk, hívjuk a Krízis Központ utcai szolgálatát a 06-20-957-9410-es számon.
Tovább...
 
A Szerencsejáték Zrt. a Fehérvár AV19 támogatója lett Nyomtatás E-mail
Írta: Samu Miklós   
2016. január 15.
ImageÜnnepélyes keretek között írták alá azt a támogatói szerződést, melynek keretében a Szerencsejáték Zrt. is segíti ezentúl a Fehérvár AV19 jégkorongcsapatának működését.
Tovább...
 
Kiváló képminőség a legkisebb sugárterhelés mellett Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2016. január 15.
ImageÚj, digitális fogászati röntgenkészülék működik a Távirda utcai rendelőintézetben. Az eszközt sajtótájékoztató keretében mutatták be, amelyen jelen volt Östör Annamária egészségügyi és sporttanácsnok, Varga Márta, a Humán Szolgáltató Intézet igazgatója, valamint Dr. Fitos Katalin, a fogszabályozó szakrendelés főorvosa.
Tovább...
 
Országos Nyílt Próbaérettségi Nap Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. január 15.
ImageA Studium Generale a Budapesti Corvinus Egyetem hivatalos, ingyenes érettségi előkészítőjeként minden év januárjában megrendezi nyílt próbaérettségijét. A próbaérettségi időpontja Fehérváron is 2016. január 16., szombat és a jelentkezők számától függően egy délelőtti és egy délutáni időpontban írható meg a próbaérettségi, így a két idősáv lehetőséget biztosít, hogy két tárgyból is kipróbálják magukat a próbaérettségin a diákok.
Tovább...
 
Kajakkal távoli vizeken - beszélgetés és élménybeszámoló Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. január 15.
ImageKajakkal távoli vizeken című beszélgetésre és élménybeszámolóra várnak minden érdeklődőt Sukorón, a Kultúrházban. A beszélgetés előtt Kölyök Kaland Klub várja a gyermekeket.
Tovább...
 
Első ízben rendezik meg az Alba Regia Felsőoktatási Expo-t Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea, Veres Richárd   
2016. január 14.
ImageSzékesfehérvár Önkormányzatának kezdeményezésére első ízben rendezik meg az Alba Regia Felsőoktatási Expo-t január 26-án, kedden a Vodafone Sportcentrumban.
Tovább...
 
A Csónakázó-tó szigetére kerül a Deák Dénes-kút Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2016. január 14.
A tervek szerint a Csónakázó-tó mederkotrása és partfalfelújítása után, a kibővített szigeten lesz a végső helye a Deák Dénes-kútnak, melyet még 2014 októberében bontottak el a Bartók Béla téren. A bonyolult működésű szökőkút felújítására terveket készített a Városgondnokság. A szökőkutat a hazai mobil szobrászat jeles képviselője Haraszty István készítette és 1993-ban állították fel a Bartók Béla téren.
Tovább...
 
Az Év legjobb sportolóit köszöntötték a Városházán Nyomtatás E-mail
Írta: Samu Miklós   
2016. január 13.
ImageA hazai sportszövetségek 1964 óta minden esztendőben megválasztják saját sportágukban az év legjobb versenyzőit. A Magyar Távirati Iroda felkérésére megtartott szavazás dupla sikert eredményezett legutóbb Székesfehérvárnak. A Volán Fehérvár öttusázója, Kovács Sarolta és a Fehérvár AV19 válogatott kapusa, Rajna Miklós is első helyen végzett.
Tovább...
 
Civilek segítsége civileknek Nyomtatás E-mail
Írta: Kész Mónika   
2016. január 13.
ImageSzociálisan rászorult gyermekek részesülhetnek abból az adományból, amit tegnap délután vittek el az Alba Kölyök Egyesület tagjai a Dévai Szent Ferenc Alapítvány égisze alatt működő Szent Imre Iskolaházba.
Tovább...
 
Nyílt órák, előkészítő és Sakkpalota Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. január 13.
ImageTöbb programot is szerveznek a leendő első osztályosok és családjaik számára a Székesfehérvár István Király Általános Iskolában. Január 13-án „A mi iskolánk Téged vár!” című délutánra a gyerekeket és szüleiket is várják, 20-án délelőtt nyílt tanítási órák lesznek több évfolyamon és időpontban, közben pedig hétfőn délutánonként folyamatosan zajlanak a nagycsoportosoknak szóló Sakkpalota foglalkozások.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1221 1222 1223 1224 1225 1226 1227 1228 1229 1230 Következő > Utolsó >>

Eredmények 13432 - 13442 / 20337