Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Már csak 3 "angyalt" keresnek Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2015. december 14.
ImageMindig felemelő érzés rászorulókon segíteni, főleg, ha gyerekekről, családokról van szó. Mint arról már beszámoltunk, egyre aktívabban tevékenykedik ezen a területen a Velencei és Velencei-tó környéki Nagycsaládosok és Rászoruló Családok Klubja.
Tovább...
 
Városi Nyugdíjas Karácsony Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. december 14.
Az előző esztendőkhöz hasonlóan, idén is megszervezi december 15-én, kedden Székesfehérvár Önkormányzata a Városi Nyugdíjas Karácsonyt. A rendezvénnyel a város köszönetét fejezi ki a szépkorúaknak egész éves munkájukért, támogatásukért.
Tovább...
 
Velencén duplázik az EFOTT Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. december 14.
ImageEgy évre abbahagyja a vándorlást, és 2016. július 12-17. között ismét Velencét veszi birtokba az EFOTT. Nem ez lesz azonban az egyetlen duplázás a fesztivál szervezésében: a házigazda szerepét ezúttal két egyetem megosztva látja el. A hallgatók már most felpörögtek mindkét helyen, és a tökéletes fesztiválhangulathoz konkrét ötleteket várnak. A látogatók kényelmének fokozására a szervezők Velence várossal összefogva területet is fejlesztenek.
Tovább...
 
Gyerekeknek szerveznek jótékonysági gyűjtést az Alba Plazában Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2015. december 14.
ImageHagyományos karácsonyi Adomány Expressz jótékonysági gyűjtést szerveznek december 17-ig. Az akciót Östör Annamária egészségügyi és sporttanácsnok, Dr. Szücsné Szigeti Hedvig, a Magyar Vöröskereszt Fejér Megyei Szervezetének mb. igazgatója, Deresné Tanárki Mária, a Fejér Megyei Gyermekvédelmi Központ igazgatója és Almási Márta, az Alba Plaza marketing igazgatója hirdették meg a Mikulás Házikó előtt. Az Adomány Expressz idei kedvezményezettje a Fejér Megyei Gyermekvédelmi Központ.
Tovább...
 
Jövőre sem emelkednek a parkolódíjak Fehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2015. december 14.
ImageSzékesfehérváron a jelenlegi parkolási rendelet több mint tíz éve készült, az akkori parkolási szokásoknak megfelelően. A város közlekedési szakemberei felülvizsgálták a mai parkolási szokásokat és indokoltnak találták az övezetek és a bérletrendszer átalakítását, egységesítését.
Tovább...
 
Pénteken rendezik az Állatok Karácsonyát a HEROSZ-nál Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. december 11.
ImageNagy szeretettel várnak minden érdeklődőt az Állatok Karácsonyára, melyet december 11-én, pénteken 14.00 órától tartanak a HEROSZ Fehérvári Állatotthonában. A rendezvényen kihirdetik az állat- és természetvédelmi kiskövet cím elnyerésére hirdetett pályázat eredményeit és lesz ünnepi műsor is.
Tovább...
 
Idén is lehet karácsonyi fényüzeneteket küldeni Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. december 11.
ImageA Székesfehérvári Egyházmegye idén is lehetőséget biztosít karácsonyi jókívánságok, üzenetek megjelenítésére a Püspöki Palota homlokzatán december 20-án 18 óra és 22 óra között. Az üzeneteket december 16-ig lehet elküldeni.
Tovább...
 
KreAlba designvásár szombaton a Museumcafeban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. december 11.
ImageInnovatív közösségépítő iparművészeti fórumot szerveznek a hétvégén, Székesfehérváron. A trendteremtő találkozón azon túl, hogy a helyi képzőművészek alkotásait meg lehet vásárolni, még különböző programokkal várják mind a gyerekeket, mind a felnőtteket.
Tovább...
 
Még nem késő szavazni Nyomtatás E-mail
Írta: Kész Mónika   
2015. december 10.
ImageA „MegSzépülAVárosom” országos kampányban Székesfehérvár a vidéki városok sorában jelenleg a negyedik helyen áll. A szavazás lezárásáig azonban még van egy hónap. Voksoljanak még többen, hogy szeretett városunk egy közterülete az „ÉpítkezemFelújítok” társulás jóvoltából megszépülhessen! Szavazni a http://megszepulavarosom.hu oldalon lehet.
Tovább...
 
Dr. Papp Dénes kapta a Székesfehérvár Gazdaságáért díjat Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2015. december 10.
ImageA legnagyobb fehérvári cégek számára szervezett évzáró keretében adta át dr. Cser-Palkovics András polgármester a "Székesfehérvár Gazdaságáért" díjat dr. Papp Dénesnek. A Novotel Hotelben rendezett ünnepségen jelen volt Vargha Tamás honvédelmi államtitkár, a város vezetői, önkormányzati képviselők, valamint a székesfehérvári vállalkozások és cégek vezetői, képviselői.
Tovább...
 
Szavazzon Ön is a Pulutykára a Pávában! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. december 10.
ImageAz Alba Regia Alapfokú Művészeti Iskola Pulutyka csoportjának szurkolhatunk ismét a Fölszállott a páva tehetségkutatóban. A népszerű versenysorozat középdöntőjét december 11-én, pénteken este közvetíti a Duna Televízió. A csoport várja az Önök szavazatait is!
Tovább...
 
<< Első < Előző 1221 1222 1223 1224 1225 1226 1227 1228 1229 1230 Következő > Utolsó >>

Eredmények 13487 - 13497 / 20302