Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Élményekkel teli pillanatok a Székesfehérvári Diáktanács adventi napján Nyomtatás E-mail
Írta: Samu Miklós   
2015. december 07.
ImageHarmadszor szervezett egész napos adventi programot szombaton a Székesfehérvári Diáktanács. A több helyszínen megrendezett eseményen az érdeklődők délelőtt kézműves foglalkozásokon és teabörzén is részt vehettek a Hiemer-házban, majd délután a városismereti versennyel folytatódtak a programok.
Tovább...
 
Iskolába hívogató programok több helyszínen Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. december 07.
ImageTöbb helyszínen szerveznek iskolába hívogató programokat a héten Székesfehérváron. A foglalkozásokon szerepet kap a játék, a sport és a drámapedagógia is. Az intézmények szeretettel várják a nagycsoportos óvodásokat és szüleiket.
Tovább...
 
Társadalmi összefogással a tanulókért Nyomtatás E-mail
Írta: Kész Mónika   
2015. december 07.
Az intézmény alapítványa és a város összefogásának köszönhetően összesen több mint 2,5 millió forintos beruházás történt a Hétvezér Általános Iskolában. Kilenc új játszóeszközt telepítettek az udvarra, melyeket ünnepélyes keretek között adtak át. Az iskola és a szülői munkaközösség vezetőjén túl jelen volt a Hétvezér Alapítvány kuratóriumának elnöke, valamint a város polgármestere és a körzet önkormányzati képviselője is.
Tovább...
 
Adventi napot szervez a Székesfehérvári Diáktanács Nyomtatás E-mail
Írta: Samu Miklós   
2015. december 04.
ImageEgész napos adventi programot szervez szombaton a Székesfehérvári Diáktanács. Az érdeklődőket délelőtt a Hiemer-házba várják, ahol színes programokkal kedveskednek a vendégeknek. Ezt követően délután felső tagozatosoknak és középiskolásoknak szóló városismereti túrával folytatódik az esemény, majd este a Vörösmarty Színház előtt flashmobbal ér véget a rendezvény, amely jótékony célt is szolgál: a Székesfehérvári Diáktanács tagjai idén is adománygyűjtést indítanak a Fejér Megyei Gyermekvédelmi Központ javára.
Tovább...
 
mentőállomás javára futnak Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2015. december 04.
ImageA mentőállomás eszközparkjának korszerűsítése érdekében szerveznek jótékonysági futóversenyt december 6-án, vasárnap Dunaújvárosban.
Tovább...
 
Mikulás Buli szombaton a Korzón Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2015. december 04.
ImageImmár második alkalommal rendezi meg Mikulás Buliját szombaton (december 5.) a Velencei és Velencei-tó Környéki Nagycsaládosok és Rászoruló Családok Klubja a Velence Korzón 15 és 20 óra között.
Tovább...
 
Milyen programok lesznek advent második hétvégéjén Fehérváron? Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. december 04.
ImageAdvent második hétvégéjén is sok program vár bennünket Fehérváron. A gyerekek szempontjából talán a legfontosabb, hogy december 6-án a Mikulás egész nap járja a belvárost, és kis segítőivel szaloncukorral jutalmazza a sétáló gyermekeket. Aki még nem látta annak érdemes megnéznie a karácsonyi fényfestést a Magyar Király előtt, de koncertekből és különböző gyermekprogramokból sem lesz hiány. A programok ingyenesek és az időjösok szerint eső és fagy sem lesz a hétvégén.
Tovább...
 
A télhez közeledve Nyomtatás E-mail
Írta: Rendőrség   
2015. december 03.
ImageA rendőrök a hűvösebb idő beköszöntével kiemelt figyelmet fordítanak a fedél nélküliekre Fejér megyében.
Tovább...
 
A magyar családok fele nem tudja kire bízni gyermekük felügyeletét Nyomtatás E-mail
Írta: Molnár Judit   
2015. december 03.
ImageA kisbaba születése után a szülők egyharmadánál fél éven belül megjelenik az igény, hogy egyedül, párjukkal vagy barátaikkal kimozduljanak otthonról, azonban jelentős részüknél erre nincs lehetőség. A magyar családok fele nem tudja kire bízni kisgyermekük felügyeletét – derül ki a Sudocrem® megbízásából készült Ipsos kutatásból.
Tovább...
 
Kérdezz-felelek a gazdálkodás- és társadalomtudományi képzésekről Nyomtatás E-mail
Írta: Kész Mónika   
2015. december 03.
ImageA jövő szeptemberben Székesfehérváron induló szakokról, a felvételi eljárás menetéről, de még a duális képzésekről is tartanak előadásokat a Corvinus Egyetem oktatói, valamint hallgatói pénteken délelőtt. A campus nyíltnapjára minden érdeklődőt szeretettel várnak, ahol a tájékoztatókon túl, villámelőadások lesznek, és együttműködési megállapodást ír alá az egyetem az Alcoa-val.
Tovább...
 
Sakkpalota Referenciaintézmény lett az István Király Általános Iskola Nyomtatás E-mail
Írta: Samu Miklós   
2015. december 03.
Nagyszabású Sakkpalota konferenciát tartottak a Székesfehérvári István Király Általános Iskolában. A rangos eseményen hatalmas megtiszteltetés érte az intézményt: az elmúlt időszak szakmai munkájának elismeréseként az iskola Polgár Judit, nemzetközi sakk nagymestertől, a Sakkpalota módszer megálmodójától vehette át a referenciaintézmény címet. A szakmai előadások mellett az érdeklődők bepillantást kaphattak a sakkpalotás osztályok munkájába.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1221 1222 1223 1224 1225 1226 1227 1228 1229 1230 Következő > Utolsó >>

Eredmények 13509 - 13519 / 20303