Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
MEGHOSSZABBÍTOTT NYITVA TARTÁSSAL VÁR A VÁROSI PIAC Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. szeptember 08.

Image

Hétfőtől-péntekig reggel hat és este hat óra között várja a vásárlókat a Városi Piac, szombaton délután kettő óráig, vasárnap pedig délig tart nyitva. Eddig hétköznap csak délután négy óráig volt nyitva a Városi Piac, azonban a vásárlói szokások indokolttá tették, hogy egészen este hat óráig tartsanak nyitva. A Városi Piac szolgáltatásai nem változtak, a megszokott rend szerint van gombavizsgálat és bolhapiac is.
Tovább...
 
Új futballpálya Fehérvárcsurgón Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. szeptember 08.

Image

Még az idén új focipályán sportolhatnak a fehérvárcsurgói iskolások. A közel 240 millió forintból megvalósuló „A fehérvárcsurgói Károlyi-kastélykert helyreállításának első üteme: A kastély környezete és a tó helyreállítása” című projekt keretében nemcsak a megújult kastélykertet élvezhetik a látogatók, hanem egy új, modern, élőfüves labdarúgópályát is létrehoznak a kastély területén.
Tovább...
 
Alba Mária örökség bolt a Koronázó téren Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. szeptember 08.
2015. év Földanya hava 8. napján, azaz szeptember 8-án, Kisasszony napján 16 órakor nyitja meg a Fejér Szövetség közéleti, közművelődési és képviseleti irodáját és az Alba Mária örökség boltot a Koronázó tér 4. számú épületének I. emeletén, a Gyümölcsoltó Boldogasszony napján felavatott - helyreállított - és felszentelt "Felajánlás" dombormű alatti teremben.
Tovább...
 
Manufaktúrában az erő Nyomtatás E-mail
Írta: Kész Mónika   
2015. szeptember 07.
A Székesfehérvári Királyi Napok ünnepélyes megnyitóján átadott Szent István Emlékjel elkészítője, az OTTI Manufactura Kft. invitálta üzemlátogatásra dr. Cser-Palkovics Andrást. Most a sajtó munkatársai is betekintést nyerhettek a különleges burkolatokat készítő szakemberek munkájába.
Tovább...
 
Megnyílt az enyingi kormányablak Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Megyei Kormányhivatal   
2015. szeptember 07.

Image

Enyingen, a Batthyány-kastély felújított szárnyában adta át a Fejér Megyei Kormányhivatal hetedik kormányablakát dr. Kovács Zoltán területi közigazgatásért felelős államtitkár és dr. Simon László kormánymegbízott. Az esztendő végétől már 11 integrált ügyfélszolgálat áll Fejérben az emberek rendelkezésére, széles körű közigatási szolgáltatásokkal.
Tovább...
 
Hétfőtől folytatódik a parlagfüves területek légi felderítése Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Megyei Kormányhivatal   
2015. szeptember 07.
A Fejér Megyei Kormányhivatal munkatársai szeptember 7-étől, hétfőtől folytatják a parlagfüves területek helikopteres felderítését. Ennek kapcsán sor kerül a már ellenőrzött területek bizonyos részeinek utóellenőrzésére, illetve a megye északi felének azon részeinek ellenőrzésére, ahol az idén még nem volt légi felderítés.
Tovább...
 
Csákberényi kirándulás és somgyűjtés Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2015. szeptember 05.
Kilencedik alkalommal indul Herbarius-túra szeptember 6-án, vasárnap „Csákberényi kirándulás és somgyűjtés” címmel a Fekete Sas Patikamúzeum szervezésében. Az érdeklődők Lencsés Rita fitoterápiás végzettségű szakember segítségével kapnak ismereteket a gyűjtést és a felhasználást illetően. A gyógynövényszezon vége közeledik, a bogyótermések közül viszont ebben az időszakban elérhető a som: hatékony emésztőszervi panaszok esetén, a termése pedig frissen antioxidáns hatású, és rengeteg benne a C-vitamin.
Tovább...
 
Kemenceavató és főzőverseny a 6. Börgöndi Mulatságokon Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. szeptember 04.

Image

Egész napos programokkal várják az érdeklődőket a 6. Börgöndi Mulatságokon szeptember 5-én, szombaton. A kézműves kirakodóvásár, ügyességi versenyek és a zenés-táncos bemutatók mellett idén is meghirdetik a főzőversenyt. A mulatságok keretében avatják fel a városrész új, közösségi kemencéjét.
Tovább...
 
Székesfehérvári Mangalica Fesztivál Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. szeptember 04.

Image

Ismét megnyitja kapuit a Belváros éléskamrája Székesfehérváron. Szeptember 4-6-a között, péntektől vasárnapig tartanak a IV. Székesfehérvári Mangalica Fesztivál programjai az Alba Plaza előtti téren, ahol közvetlenül a tenyésztőktől és a termelőktől lehet vásárolni eredeti, ellenőrzött termékeket, finomságokat. Lehet találkozni élő állatokkal, napközben pedig népzene, gasztro bemutatók, vásári komédia és koncertek színesítik a fesztivált.
Tovább...
 
IDÉN IS MEGRENDEZIK A SZEDRESKERTI MULATSÁGOKAT Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. szeptember 04.

Image

2015. szeptember 5-én ismét megrendezik a hagyományos Szedreskerti Mulatság. A programok 15 órakor kezdődnek, az esemény helyszíne a Palotai úti sportpálya lesz. A délután folyamán lesz néptánc, gyermekműsor és sláger egyveleg, valamint fellép Solymos Tóni is. A mulatságot rock and roll party zárja este nyolc órától.
Tovább...
 
IX. Vadgasztronómiai Fesztivál Soponyán Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. szeptember 04.

Image

Soponyán az Ökoturisztikai Központban rendezik meg szombaton a IX. Vadgasztronómiai Fesztivált. Az érdeklődők főzőversenyen és korongvadászaton vehetnek részt, szerveznek kutyabemutatót, valamint számtalan zenés, táncos színpadi produkció szórakoztatja a kilátogatókat. A hétvégi fesztiválhoz kapcsolódó programok közül például terepjáró tesztvezetés, gasztro-udvar, vadmalacsütés és kézműves kirakodóvásár kínál tartalmas időtöltést.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1251 1252 1253 1254 1255 1256 1257 1258 1259 1260 Következő > Utolsó >>

Eredmények 13839 - 13849 / 20303