Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Záhonyi András: A tatárlakai csillagnaptár Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. május 26.
A Fejér Szövetség által rendezett Hétvezér Estek 272. előadásának vendége lesz ismét Záhonyi András írástörténész, orientalista, akinek eredeti foglalkozása mérnök.
Tovább...
 
SM Világnapi rendezvény Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Samu Miklós   
2015. május 26.

Image

Több, mint harminc város érintésével, az SM Világnap székesfehérvári családi napján fejezte be országjáró útját Ternován Zoltán. Az SM-beteg amatőr sportoló tizenhat nap alatt kerékpározta körbe hazánkat annak érdekében, hogy saját példájával reményt adjon a betegeknek, továbbá felhívja a figyelmet azokra a betegtársakra, akik az idegrendszert megtámadó betegség miatt mozgáskorlátozottakká, kiszolgáltatottakká váltak.
Tovább...
 
Eredményhirdetéssel zárult a Pünkösdi Virágálom Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2015. május 26.

Image

Zenés körsétával, eredményhirdetéssel és a Kákics Együttes táncházával zárult a Pünkösdi Virágálom programsorozat tegnap délután a Belvárosban. A közönségszavazatok alapján a székesfehérváriak az Országalma, a Fekete Sas Patikamúzeum és a Ciszterci templom virágdíszeit találták a legszebbnek. Az eredményhirdetésen Földi Zoltán, a Humán Közszolgálati Szakbizottság elnöke adta át a díjakat.
Tovább...
 
Nagy siker volt a Botond Napi Vásár és Hagyományőrző Családi Nap Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. május 22.

Image

A Maroshegy kapujában, a Vásártéren tartotta a Fejér Szövetség Botond Napi Vásárát. A program igencsak sikeres volt idén is, hiszen reggeltől estig, gyerekektől a nyugdíjas korú „vásározóig” mindenki remekül érezte magát, talált az érdeklődési köréhez illő elfoglaltságot, legyen az előadás, koncert vagy „hétpróba”.
Tovább...
 
Mind egy szálig  adománygyűjtés kezdődött a Honvédelem Napján Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2015. május 22.

Image

A „Mind egy szálig” jótékonysági kulturális programsorozat Vargha Tamás honvédelmi államtitkár és dr. Cser-Palkovics András polgármester adományázásával kezdődött a Városház téren. A rendezvény célkitűzései között szerepel a hadiözvegyek és hadiárvák támogatása, valamint Székesfehérvár katonai emlékhelyeinek felújítása. A 2013-ban indult kezdeményezés idén május 21-től, a Honvédelem Napjától a Hősök Napjáig, azaz május 31-ig tart.
Tovább...
 
Gálaműsor és díjátadás a Magyar Honvédelem Napja alkalmából Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2015. május 22.

Image

A Honvédelem Napján Székesfehérvár, a nagy történelmi és katonai hagyományokkal rendelkező város, ünnepi gálaesten köszöntötte katonáit. A Vörösmarty Színházban rendezett esemény keretében díjátadásokra került sor, majd az est a Kákics Együttes „Ferenc Jóska fújatja a trombitát” műsorával zárult a Vörösmarty Színházban.
Tovább...
 
Idén tizenkét köztéri alkotást öltöztetnek fel a virágkötők pünkösdkor Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2015. május 22.

Image

Tizenegyedik alkalommal öltözik virágdíszbe a pünkösdi hétvégén Székesfehérvár Belvárosa. A város virágkötői ebben az évben is látványos virágkompozíciókkal díszítik fel több középület bejáratát, de kerülnek virágok emlékművekre is.
Tovább...
 
Te se add fel! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. május 22.

Image

Több, mint harminc város érintésével gördül be május 23-án, szombaton 15.00 órakor Székesfehérvárra Ternován Zoltán. Az SM-beteg amatőr sportoló 16 nap alatt kerékpározza körbe Magyarországot, hogy minél több sclerosis multiplexes betegeknek reményt és erőt adjon.
Tovább...
 
Ismét kutyás szombat a Dog Gardennel Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. május 22.

Image

A kutyatartással kapcsolatban felmerülő fontos kérdésekre kaphatnak választ az érdeklődők a „Kutyás május” című előadás-sorozat keretében, amely a Dog Garden kutyapanzió és kutyanapközi, valamint több szervezet közreműködésével valósul meg. Az ingyenes programokra szombatonként, a délutáni órákban kerül sor a Vörösmarty Mihály Könyvtár Gyermekrészlegében.
Tovább...
 
FŰNYÍRÁS FEHÉRVÁRON TÖBB MINT HÁROMMILLIÓ NÉGYZETMÉTEREN Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskay Gergely   
2015. május 21.

Image

Székesfehérváron 3.5 millió négyzetméteren nyírja a füvet a Városgondnokság. Több fűnyíró traktorral és megannyi motoros fűkaszával továbbá mintegy kétszáz emberrel dolgoznak azon, hogy mielőbb mindenhol le tudják nyírni a közterületeken a füvet.
Tovább...
 
Perifériás érbetegség szűrés Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2015. május 21.

Image

Rizikófaktor felmérése, kockázatbecslés, boka-kar index mérése is szerepel azon vizsgálatok között, amelyekkel a perifériás érbetegség kialakulásának kockázatával leginkább veszélyeztetett korosztályt szűrik. Az előzetes regisztrációt követően 2015. május 30-án, szombaton 09.00-16.00 óra között A Szabadművelődés Házában várnak mindenkit – tájékoztatott Östör Annamária egészségügyi és sporttanácsnok és dr. Tóth László kardiológus főorvos.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1281 1282 1283 1284 1285 1286 1287 1288 1289 1290 Következő > Utolsó >>

Eredmények 14158 - 14168 / 20303