Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Új arculat, megújult, színes programok a Civil Napon Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2013. szeptember 27.

Image Minden eddiginél színesebb, megújult és kibővült programsorozattal várják az érdeklődőket a Civil Napon, melyet hatodik alkalommal rendeznek meg Székesfehérváron. A Városház téren, a Liszt Ferenc utca tér felöli végén, az Oskola utcában, valamint a színpadon negyven helyi szervezet mutatja be tevékenységét szombaton. A délelőtt 9 órától este 10 óráig tartó Civil Nap keretében lesznek élő zenei koncertek is. - hangzott el a programokat ismertető sajtótájékoztatón.

Tovább...
 
15 éves a Fejér Megyei Osteoporosis Klub Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2013. szeptember 26.

Image Fennállásának 15 éves évfordulóját ünnepli a Fejér Megyei Osteoporosis Klub. Az 1998 augusztusában indult szervezet gyógytornát biztosít a betegeknek, előadásokat szerveznek, fórumot teremtenek a gondok megbeszélésére. Minderről sajtótájékoztatón számolt be Östör Annamária egészségügyi és sporttanácsnok és Schindler Endréné titkár.

Tovább...
 
Tudatos felkészülés a fűtési időszakra Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2013. szeptember 25.

Image Kéménytűz, füstmérgezés, robbanás és szén-monoxid-mérgezés! A fűtési szezon kezdetével országszerte egyre gyakrabban hívják valamelyik esethez a katasztrófavédelem tűzoltó egységeit, és a hírekben is többször találkozhatunk ilyen jellegű balesetekkel.

Tovább...
 
KRESZ-FESZT-en KRESZ-teszt ovisoknak és iskolásoknak Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. szeptember 25.

Image Játszva tanulhatják a közlekedés szabályait a gyermekek Székesfehérváron.

Tovább...
 
Székesfehérváron ülésezett a Hungarikum Bizottság Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2013. szeptember 25.

Image A csabai kolbásszal, a hízott libából készült termékekkel, a tokaji aszúval és a Béres Cseppel mától húszra bővült a hungarikumok száma. A Hungarikum Bizottság székesfehérvári ülésén döntöttek arról is, hogy a hungarikum tanúsító védjegyen a Szent Korona sziluettje szerepeljen.

Tovább...
 
Prima Primissima Junior Magyar Népművészet és Közművelődés Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. szeptember 24.
A Fehérvári Kézművesek Egyesülete által jelölt börgöndpusztai Vódli Zoltán ostorkészítő, bőrműves is a „legjobb a legjobbak között” Prima Junior díjban részesült.
Tovább...
 
Hogyan legyünk sikeresek a munkában, hogyan kommunikáljunk jól a családban? Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. szeptember 24.

Image Az Európai Unió és az Európai Szociális Alap támogatásával 2013.09.25-én, szerdán kommunikációs tréningre és vállalkozóvá válást segítő tájékoztatóra várja az érdeklődőket a SZÉNA Egyesület.

Tovább...
 
TDM-mel a Velencei-tó turizmusának fejlesztéséért! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. szeptember 24.

Image Gárdony Város és Térsége Turisztikai Egyesület 38.950.000,- Ft vissza nem térítendő támogatást nyert el a Közép-dunántúli Operatív Program „Helyi Turisztikai Desztináció Menedzsment Szervezetek támogatása” elnevezésű pályázata keretében a "Gárdony Város és Térsége Turisztikai Egyesület (TDMSz) tevékenységeinek fejlesztése II." című, KDOP 2.2.1/A-11-2011-0004 azonosító számú projekt megvalósítására. Ez az összeg a 2%-os ÁFA kompenzációnak köszönhetően 40.447.080,- Ft-ra emelkedett.

Tovább...
 
Egyre többen közlekednek kerékpárral Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2013. szeptember 20.

Image 170 reggelit tartalmazó csomagot osztottak szét a kerékpárral iskolába és munkába indulóknak. A GAJA Környezetvédő Egyesület és a Critical Mass önkéntesei három helyszínen, a Piac téren, az Országalma előtt és a Panorama Offices előtt várták meglepetéssel a kétkeréken érkezőket. A Mobilitási Hét programja a biciklisek felvonulásával zárul szeptember 22-én, vasárnap.

Tovább...
 
Kihelyezett mérleghitelesítés a fehérvári piacon Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Megyei Kormányhivatal   
2013. szeptember 20.

Image A Hivatal, a Hatóság házhoz megy? Igen, ráadásul nem is először. Két éve 38 mérleget hitelesítettek. Tavaly 30, míg az idei, a héten végzett akcióban 34 mérleg hitelesítésére került sor. A mostani hitelesítés során, 14 mérleg pontossága nem volt megfelelő, így hitelesítésükre csak megfelelő javítás után, a későbbiekben kerülhet sor. Az akció során a Fejér Megyei Kormányhivatal Székesfehérvári Mérésügyi és Műszaki Biztonsági Hatóságának szakemberei tájékoztatást is adtak az új mérleget vásárolni szándékozók számára.

Tovább...
 
Megújul a Szőlő utcai kereszt és környezete Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2013. szeptember 20.

Önkéntesek dolgoztak együtt a Szőlő utcai kereszt környékének megszépítésén Mészáros Attila önkormányzati képviselő és Tóth Tamás esperes vezetésével. Az 1902-ben közadakozásból állított és most felújított keresztet szeptember 22-én, vasárnap 15.00 órakor szentelik fel.

Tovább...
 
<< Első < Előző 1391 1392 1393 1394 1395 1396 1397 1398 1399 1400 Következő > Utolsó >>

Eredmények 15302 - 15312 / 20297