Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Takarító kenutúra Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. október 03.

Image Takarító kenutúrákat szerveznek a Velencei-tónál, hogy az önkéntesek megtisztítsák lebegő szennyeződéseitől a tavat. A kenutúrák időtartama 2,5 óra. A részvétel ingyenes. Amit garantálnak a szervezők, az egy kellemes túra, mely a Velencei-tó legrejtettebb tisztásaira is elvezet! Indulás: 9.00, 13.00

Tovább...
 
FEHÉRVÁR IS CSATLAKOZIK A NEMZETKÖZI BABAHORDOZÓ HÉT PROGRAMJAIHOZ Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. október 01.

Image A Szabadművelődés Házában október 3-a és október 5-e között rendezik meg a Nemzetközi Babahordozó Hét programjait. A rendezvényen szó lesz a várandóságról, szülésről és gyermekágyas időszakról, a gyermekek hordozásáról, a szoptatásról és gyermekétkeztetésről is. A belépés ingyenes, a gyerekeket játszóház várja!

Tovább...
 
MEGJELENT A SPORT ALAP PÁLYÁZATI KIÍRÁSA Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. október 01.

Image Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlésének Humán Közszolgálati Szakbizottsága pályázatot ír ki székesfehérvári székhelyű, telephelyű sportszervezetek, szövetségek részére működésük vagy az általuk szervezendő sportprogramok, szabadidősport támogatására. A pályázat leadásának határideje: 2013. október 4., péntek.

Tovább...
 
Jelenczki István: Az igazság soha nem késő Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. október 01.

Image Jelenczki István, filmrendező lesz a Fejér Szövetség 191. Hétvezér Estjének előadója. A művész nevéhez több mint 20 film kapcsolódik, amelyek közül a legismertebb a Duna Televízióban is bemutatott, „Háború a nemzet ellen” c. négy részes dokumentumfilm. Ebben a filmben azt a történelmi folyamatot mutatja be ahogyan a magyarországi rendszerváltás után belső és külső hatalmi erők felszámolták a nemzeti vagyont, átjátszották és játsszák át a magyarok által évszázadokon át létrehozott, örökölt és megtermelt tulajdont.

Tovább...
 
Közszemlén a tervmódosítás Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. október 01.

Image Október 4-étől egy hónapon át tekinthető meg az Ifjabb Ocsaky Gábor Jégcsarnok és a FeVita cég területére vonatkozó szerkezeti terv, valamint szabályozási terv és helyi építési szabályzat módosításának tervezete. Az anyagok a Városház tér 1. szám alatt, a földszinti hirdetőtáblán tekinthetőek meg ügyfélfogadási időben.

Tovább...
 
ŐSZI ORSZÁGOS ÉREMGYŰJTŐ TALÁLKOZÓ Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. szeptember 27.
A Magyar Éremgyűjtők Egyesülete Fejér Megyei Alba Regia Szervezete szeptember 29-én vasárnap rendezi meg Őszi Országos Éremgyűjtő Találkozóját. A rendezvényre reggel 8 és délután 2 óra között Székesfehérváron a III. Béla király tér 1. szám alatt, a Megyei Művelődési Központ Művészetek Házában minden érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők.
Tovább...
 
Hoki kapu alakú buszmegálló az ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnoknál Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2013. szeptember 27.

Image Szurkolói kezdeményezésre egy hoki kapu felnagyított mása várja mostantól a SAPA Fehérvár AV19 mérkőzéseire érkező szurkolókat. A speciális buszmegállót az Alba Volán Zrt. szakemberei készítették el. A kapu sajtónyilvános bemutatóján részt vett Mészáros Attila tanácsnok, Ocskay Gábor szakosztály igazgató, a menedzsment részéről Gál Péter Pál és Tóth István, az Alba Volán Sport Klub társelnöke.

Tovább...
 
X. SZÉKESFEHÉRVÁRI SÁRKÁNYHAJÓ FESZTIVÁL A CSÓNAKÁZÓ-TAVON Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. szeptember 27.
Idén tizedik alkalommal szólalnak meg a sárkányhajók dobjai Székesfehérváron a Csónakázó-tavon pénteken, szombaton és vasárnap. Az évek óta sikeresen zajló fesztivál immár hagyományos záró állomására ebben az évben is sok legénységet várnak a rendezők. A fehérvári sárkányhajó fesztivál három napja alatt nemcsak a szegedi világbajnokságon nyertes sportolók, de más egyesületi, gyakorlottabb, kevésbé gyakorlott és több teljesen kezdő csapata is rajthoz áll majd.
Tovább...
 
IX. Fehérvári Lecsófőző Vigasság Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2013. szeptember 27.

Image Baráti és céges csapatok, családok és érdeklődők ezreit várják ismét szeptember 28-án és 29-én a Fehérvári Lecsófőző Vigasságra. Az idén kilencedik alkalommal megrendezésre kerülő program – a Nemzeti Kulturális Alaptól elnyert támogatásnak köszönhetően – kétnapos lesz, sőt a kulturális rendezvények már 27-én, pénteken este elkezdődnek. – hangzott el a Brájer Éva alpolgármester és F. Szegő Krisztina, a Székesfehérvári Turisztikai Közhasznú Kft. ügyvezetője részvételével rendezett sajtótájékoztatón.

Tovább...
 
Kutatók Éjszakája 2013 Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2013. szeptember 27.

Image Légi felderítés robothelikopterrel, robotverseny, fény graffiti, 3D animáció, térképkészítés, távcsöves bemutató. Többek között ezekkel a programokkal várják az érdeklődőket szeptember 27-én, pénteken a Kutatók Éjszakája 2013-as székesfehérvári helyszínein az Óbudai Egyetem Alba Regia Egyetemi Központjában, a Nyugat-magyarországi Egyetem Geoinformatikai Karon és a Terkán Lajos Bemutató Csillagvizsgálóban.

Tovább...
 
Változik a forgalmi rend a Lecsófőző Vigasság idején Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. szeptember 27.

Image A hétvégi Lecsófőző Vigasság ideje alatt változik a forgalmi rend a Belvárosban, és az autóbuszok is terelő útvonalon járnak.

Tovább...
 
<< Első < Előző 1391 1392 1393 1394 1395 1396 1397 1398 1399 1400 Következő > Utolsó >>

Eredmények 15324 - 15334 / 20330