Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Ismét a Plaza előtt a Fehérvári Állatotthon Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. augusztus 23.

Image Újabb állomásához érkezik szombaton a „Fehérvári Állatotthon – Közelebb a polgárokhoz” című programsorozat. A menhely kitelepül az Alba Plaza előtti térre, ahol trénerek adnak tanácsokat azzal kapcsolatban, hogy miként segíthetünk a zárt környezetben maradt, viselkedészavarokkal küzdő kedvencekkel.

Tovább...
 
Újabb tűzoltóautó érkezett Fehérvárra Schwäbisch Gmündből Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2013. augusztus 22.

Image Ismét egy tűzoltóautót adományozott Székesfehérvár német testvérvárosa, Schwäbisch Gmünd a Fehérvári Tűzoltó Egyesületnek. Az együttműködésnek köszönhetően ez már a harmadik ajándékozás. A teljes körűen felszerelt járművet az Alba Plaza előtti téren adták át, illetve mutatták be a sajtó munkatársainak.

Tovább...
 
Befejeződött a városfal és a Várfal-park rekonstrukciója Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2013. augusztus 22.
Bejárást tartottak ma délelőtt a székesfehérvári Várfal-parkban, ahol a napokban befejeződött a városfal rekonstrukciója. A 2007-ben kezdődött munkálatok végeztével megszépült és látogathatóvá vált a forgalmas Piac tér közelében található terület. A parkosítás tovább folytatódik a belső területű fal-szorosban, és fontos feladat lesz a terület szépségének és biztonságának megóvása. – hangzott el a bejáráson, melyen jelen volt dr. Cser-Palkovics András polgármester, Égi Tamás, a Belváros önkormányzati képviselője, Barabás Emőke városfejlesztési és városüzemeltetési igazgató, valamint Bozai István városgondnok.
Tovább...
 
Kormányzati lépések Székesfehérvár fejlődéséért Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2013. augusztus 22.

Image A megyeszékhely három országgyűlési képviselője, Brájer Éva, dr. Cser-Palkovics András és Vargha Tamás sajtótájékoztatón ismertette a kihelyezett kormányülésen született Székesfehérvárt érintő döntéseket. Napirenden szerepelt többek között a Fűtőerőmű-visszavásárlása, a Nemzeti Emlékhely fejlesztése, sportberuházások és az elkerülő út építésének folytatása is.

Tovább...
 
Daganatszűrés volt Bicskén Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. augusztus 22.

Image Az időben felfedezett emlőrák gyógyítható – ez az alapja a szervezett szűrésnek, melynek keretében kétévente szólítja meg a Népegészségügy a 45-65 év közötti hölgyeket és hívja őket mammográfiára. Bicskén  új módon zajlott a szűrés: támogatók jelentkezése révén a résztvevők között szimbolikus ajándékcsomagokat sorsoltak.

Tovább...
 
Új, mindent látó kamerák a Belvárosban Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2013. augusztus 22.

Image Öt új térfigyelő kamerát vásároltak és helyeztek ki Székesfehérvár Belvárosában az elmúlt héten. A város megbízásából az Önkormányzati Informatikai Központ Non-profit Kft. látja el a rendszer működtetését, azok figyelése és annak megszervezése pedig a Közterület-felügyelet feladata lett. A folyamatosan bővülő térfigyelő rendszer a közbiztonság erősítését szolgálja és bizonyítottan visszatartó ereje is van.

Tovább...
 
Augusztus utolsó hetében adják át a támogatást Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2013. augusztus 22.

Image Székesfehérvár jegyzője ezúton is tájékoztat minden érintettet, hogy a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre jogosultak számára - a jogszabályban előírtak szerint - Erzsébet-utalványt biztosít.

Tovább...
 
A SZÉKESFEHÉRVÁRI KIRÁLYI NAPOK PROGRAMJAI Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. augusztus 15.

Image A Székesfehérvári Királyi Napok programjairól alább tájékozódhatnak olvasóink.

Tovább...
 
Zárul a több éves Belváros rehabilitációjának folytatása projekt Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2013. augusztus 15.

Image Elkészült a Fő utca felújítása Székesfehérváron. A városlakók egész napos, látványos ünnepség keretében vehetik birtokba a Belváros legforgalmasabb közterületét. Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata 1.787.180.464 forint vissza nem térítendő támogatást nyert a „Belváros rehabilitációjának folytatása” című kiemelt projekt megvalósítására.

Tovább...
 
Megnyílt a Romkert építését bemutató tablókiállítás Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2013. augusztus 15.

Image Székesfehérvár polgármestere, dr. Cser-Palkovics András nyitotta meg ma délelőtt azt a szabadtéri tablókiállítást, amely részletesen bemutatja az 1938-ban, Szent István halálának 900. évfordulója emlékére felavatott középkori Romkert építésének történetét. A Szent István Király Múzeum által, Gärtner Petra kurátor vezetésével összeállított tárlatot – amely a 2013-as Szent István Emlékév kiemelt programja – október végéig tekinthetik meg az érdeklődők a Nemzeti Emlékhely árkádjai alatt.

Tovább...
 
Ünnepnapok: változások a munkarendben Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. augusztus 15.

Image Állami ünnepünk, augusztus 20-a ebben az esztendőben keddi napra esik, így – mint ismeretes -, munkanap-áthelyezések lesznek a jövő héten. Augusztus 19-e, hétfő pihenőnap.

Tovább...
 
<< Első < Előző 1391 1392 1393 1394 1395 1396 1397 1398 1399 1400 Következő > Utolsó >>

Eredmények 15390 - 15400 / 20337