Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Honvédelmi programok májusban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2013. május 21.

Image A Magyar Honvédség Összhaderőnemi Parancsnokság - együttműködve Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzatával és a honvédelem ügyét támogató civil szervezetekkel – 2013 májusában több kiemelt rendezvényt szervez a Magyar Honvédelem Napja köré csoportosítva, a nemzeti, társadalmi és katonai hagyományok ápolása céljából.

Tovább...
 
Kunszállás a 2013-as Nyeregszemle helyszíne Nyomtatás E-mail
Írta: Nagy Orsolya   
2013. május 21.

Image Kunszálláson tartják meg a 2013-as Nyeregszemlét. A több száz lovast és több ezer látogatót vonzó nagyszabású lovas rendezvényre változatlan időben: 2013. május 31. és június 2. között, kibővült családi programokkal várják az érdeklődőket.

Tovább...
 
Családi fitnesz park - Felavatták a város első ilyen típusú játszóterét Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2013. május 21.

Image Hivatalosan is átadták azt a családi fitnesz parkot, amely elsőként a városban a nagyobb gyermekeknek, sőt a felnőtteknek is mozgási lehetőséget kínál. A terület rendbetétele és az eszközök ötmillió forintba kerültek.

Tovább...
 
Ópusztaszeren ünnepelte 70. születésnapját Levente Péter Nyomtatás E-mail
Írta: Kisházi Gábor   
2013. május 21.

„Az összes kitüntetésem közül legfontosabbnak az Ópusztaszeren kapott Szer Üzenete Díjat tartom” – mondta az idén 70. életévét betöltő Levente Péter az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkban tartott Kacagó Koncertje előtt. Péter bátyó közel kétszáz ópusztaszeri és kisteleki kisiskolás gyermeket, valamint egy Villányból érkező csoportot ajándékozott meg „égbőlpottyant" szerepjátékával, csodás hétköznapot teremtve az Emlékpark skanzenjében. Mint mondta, élete immáron elválaszthatatlan Ópusztaszertől, ezért itt ünnepli a gyerekekkel születésnapját.

Tovább...
 
BOTOND NAPI FEJÉR VÁSÁR Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. május 21.

Image Immár negyedik alkalommal rendezik meg a BOTOND NAPI FEJÉR VÁSÁRT, Székesfehérvár egyik legnagyobb és legismertebb hagyományőrző vásárát a hétvégén.

Tovább...
 
NEMZETKÖZI CSALÁDNAPOT ÉS IKERTALÁLKOZÓT RENDEZ A SZÉNA Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. május 17.

Image Május 18-án 15 órától, az Európai Unió és az Európai Szociális Alap támogatásával, szervez családi nagyrendezvényt a SZÉNA Egyesület. A program helyszíne a Bátky Zsigmond utcai játszótérnél lévő füves terület, rossz idő esetén pedig a Vasvári Pál Általános Iskola lesz.

Tovább...
 
Permetezik a gesztenyefákat Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. május 17.

Image Növényvédelmi munkákat végeznek tegnap óta a városban a Székesfehérvár Városgondnoksága Kft. megbízásából. A felhasználásra kerülő szerek méhekre mérsékelten, vizekre pedig kifejezetten veszélyesek.

Tovább...
 
SM Világnap 2013 - Pozitív hozzáállással minden könnyebb! Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2013. május 17.
Magyarország ötödik alkalommal csatlakozik a Sclerosis Multiplex Világnaphoz, melynek célja, hogy világszerte felhívják a figyelmet a betegségre, és a betegséggel élő emberek helyzetére, mindennapi küzdelmeire. A Magyar SM Társaság elnöke, Vincz-Marton Nikolett sajtótájékoztatón számolt be a május 18-án, szombaton megrendezésre kerülő székesfehérvári programról, melynek keretében figyelemfelhívó lufis séta is lesz a Plazától a városközpontig.
Tovább...
 
Folytatódik a Fehérvári Állatotthon - közelebb a polgárokhoz sorozat Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2013. május 17.

Image Folytatódik szombaton a „Fehérvári Állatotthon – közelebb a polgárokhoz” című tájékoztató, adománygyűjtő és az örökbefogadást támogató programsorozat az Alba Plaza előtti téren. Ezúttal az állattartási bejelentésekről, az állatkínzásokról kérhetnek tájékoztatást az érdeklődők az önkéntesektől és a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársától.

Tovább...
 
Tovább bővül a Kormányablakok ügyköre Nyomtatás E-mail
Írta: Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium   
2013. május 17.

Image A Kormányablakokban intézhető ügyek köre 2013. július 1-jétől 87 új ügykörrel egészül ki, így az állampolgárok már 150-féle ügyben fordulhatnak országszerte a Kormányablakokhoz. Az év végétől kiépülő Kormányablakok - ezzel együtt - már több mint 2000 ügyben állnak majd az ügyfelek rendelkezésére.

Tovább...
 
Rekordszámú jelentkező a közösségi virágosítási pályázaton Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2013. május 17.

Image Több mint kétszer annyian jelentkeztek a „Virágosabb és zöldebb Székesfehérvárért" közterületi és intézményi növényültetési pályázatra, mint tavaly – jelentette be dr. Cser-Palkovics András polgármester és Bozai István városgondnok. A Szent István Emlékév keretében meghirdetett programra összesen 264 közösség jelentkezett és vállalta, hogy megszépíti környezetét.

Tovább...
 
<< Első < Előző 1411 1412 1413 1414 1415 1416 1417 1418 1419 1420 Következő > Utolsó >>

Eredmények 15511 - 15521 / 20288