Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Fejér Megyei Építőipari Nívódíj 2013 Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2013. május 07.

Image Május 10-ig várják a javaslatokat az idei Fejér Megyei Építőipari Nívódíjra. Az ARÉV Baráti Kör Egyesület, a Fejér Megyei Építészek Kamarája, a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, a Fejér Megyei Mérnöki Kamara által alapított díjra azok a magas színvonalon készült építőipari alkotások javasolhatók, amelyek legalább öt éve használatbavételi engedéllyel üzemelnek, kedvezően alakították a város arculatát, és karbantartatásuk, működtetésük példaszerű. A díjat hagyományosan az Építők Napján, május 31-én adják át.

Tovább...
 
INGYENES SZŰRÉS AZ ORSZÁGOS MELANOMA NAP KERETÉBEN Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2013. május 06.

Image Beköszöntött a jó idő, s ezzel növekszik a napon töltött órák száma. Nem árt az óvatosság, hiszen a túlzásba vitt napozás előidézője lehet a bőrrák halálos változatának, a melanomának is. A Magyar Bőrgyógyász Társulat Onkodermatológiai Szekciója más európai országokhoz csatlakozva ismételten Országos Melanoma Napot szervez.

Tovább...
 
Adományosztás a Megyeházán Nyomtatás E-mail
Írta: Dominkó Anita   
2013. május 06.

Image Élelmiszer csomagokkal várták a rászorulókat a Megyeháza udvarán. Ismét adományosztást szervezett az Ifjúság a Jövő Családjaiért Kulturális és Közhasznú Egyesület, a rászorulók megsegítésére. A Fejér Megyei Önkormányzat és Székesfehérvár Önkormányzata által támogatott szerdai jótékonysági akción 300 családnak elegendő élelmiszercsomag kiosztásában segédkeztek a megye és a város vezetői.

Tovább...
 
Tűzoltónapi állománygyűlés az igazgatóságon Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2013. május 06.

Image Flórián-napi ünnepséget rendeztek a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságon. Az állománygyűlésen részt vettek a társ fegyveres és rendvédelmi szervek vezetői, valamint az igazgatóság személyi állománya. Az ünnepségen elismerések átadására került sor.

Tovább...
 
SZÉKESFEHÉRVÁRON JÁRT A SZÁZAK TANÁCSA Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2013. május 06.

Image Székesfehérvárra látogatott a Százak Tanácsának több tagja, akiket dr. Cser-Palkovics András polgármester fogadott a Városházán. Az 1997-ben létrejött közhasznú egyesület célja történelmi értékeink őrzése, nemzeti érdekeink védelmezése. Éppen ezért látogatásuk célja a 2013-as Szent István Emlékév programjainak megismerése volt. A megbeszélés során szóba került a Nemzeti Emlékhely jelenlegi helyzete és jövője is.

Tovább...
 
Keresik a Székesfehérváron élő legnagyobb családot Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. május 03.

Image A SZÉNA Egyesület a Családokért együttműködve a Székesfehérvári Turisztikai Desztinációs Menedzsment (TDM) Szervezettel pályázatot hirdet, melynek célja, hogy megtalálják a Székesfehérváron élő legnagyobb családot.

Tovább...
 
Hallal, vaddal, borral, pálinkával és kulturális programokkal vár a Velencei-tó! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. május 03.

Image Gárdony város önkormányzata szervezésében idén, május 3-4-5-én rendezik meg a turisztikai szezonnyitó, kulturális és gasztronómiai fesztivált Agárdon, mely immár hatodik éve hagyományos, népszerű fesztiválja a városnak, a Velencei-tó térségének. Bemutatkoznak a Velencei-tó körüli pincészetek, borosgazdák, a régió pálinkafőzdéi, házigazda a nemzetközileg is kiváló szakmai hírnévnek örvendő Agárdi Pálinkafőzde.

Tovább...
 
Herend köszönti Szent István városát! Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2013. május 03.
A Herendi Porcelánmanufaktúra 187 éves működése alatt a világ legnagyobb porcelánmanufaktúrájává vált. Több mint 16.000 különböző formát és 4.000 különböző mintát számláló termékválasztékuk közepette is megőrizték egyediségüket, hiszen máig kézi úton készítik a szépséges porcelán tárgyakat. Mindezekből a kincsekből nyújt ízelítőt a május 10-én, pénteken a Szent István Király Múzeum dísztermében megnyíló kiállítás. Itt több mint ötszáz kiállítási tárgyon keresztül ismerhető meg a Herendi Porcelánmanufaktúra.
Tovább...
 
Nyitott marad a pálya Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2013. május 03.

Image Nem sokkal azután, hogy Babos Rita, az ARAK atlétája a színpadon mesélt az atlétikáról a fehérvári Sportmajálison, aláírták a Regionális Atlétikai Központ kivitelezéséről szóló szerződést. A Bregyó Szabadidőközpontban az atlétikai stadiont az önkormányzat több ütemben építi meg. Az erről szóló szerződést Bozai István városgondnok és Pintér Árpád, a Regia Service Kft. ügyvezetője írta alá. Az építkezést a helyi cégekből alakult nyertes ALBA Atlétika Konzorcium végzi.

Tovább...
 
A hétvégén Budaörs is Székesfehérvár-lázban ég Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2013. május 03.

Image Székesfehérvári Hétvégét rendeznek május 4-én és 5-én a budaörsi Kika áruházban. A város Önkormányzata és a cég együttműködésének köszönhetően a más településekről érkező vásárlók megismerhetik a 2013-as Szent István Emlékév programjait, kosztümös élményfotózáson vehetnek részt, valamint megtudhatják, hogy milyen turisztikai látványosságok és rendezvények várják őket az egykori koronázóvárosban. A gyermekek eközben kipróbálhatják az ugrálóvárat és a Kika 5próbát. Szombaton és vasárnap Budaörsön a fehérvári vásárlók is jól járnak, hiszen ők – lakcímük igazolásával – kedvezményes vásárlásra jogosultak ezen a hétvégén.

Tovább...
 
Megújult a játszótér a tóparton Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2013. május 03.

Image Új, csúszdával felszerelt favár, homokozó, hinta és készségfejlesztő mászóka várja a kicsiket és nagyokat A Szabadművelődés Háza melletti területen, ahol teljesen megújult a játszótér. A beruházásról és a munkálatokról a helyszínen tartott sajtótájékoztatót Gyóni András, a 2. számú választókörzet önkormányzati képviselője és Szekeresné Kovács Ildikó, a Székesfehérvár Városgondnoksága Kft. városkarbantartási vezetője.

Tovább...
 
<< Első < Előző 1411 1412 1413 1414 1415 1416 1417 1418 1419 1420 Következő > Utolsó >>

Eredmények 15544 - 15554 / 20297