Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
JÁKYS DIÁKOK SIKERE AZ ORSZÁGOS SZAKMAI TANULMÁNYI VERSENYEN Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2013. április 23.

Image Tolner Tamás negyedik, Sándorovits Richárd Pál hatodik, Bognár Róbert tízedik lett a budapesti versenyen.

Tovább...
 
Gazdasági kerekasztal a Megyeházán Nyomtatás E-mail
Írta: Dominkó Anita   
2013. április 22.

Image Vállalkozókkal egyeztetett a Fejér Megyei Önkormányzat a 2014-2020-as fejlesztési időszak stratégiai célkitűzéseiről a Megyeháza Címertermében.

Tovább...
 
FÖLD NAPJA - KI MONDTA, HOGY NEM TUDOD MEGVÁLTOZTATNI A VILÁGOT? Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2013. április 22.

Image Április 22-én és az azt megelőző hétvégén világszerte, így Székesfehérváron is megannyi programmal ünnepeljük a Föld napját. Több mint egymilliárd ember cselekszik egy időben 192 országban - a Föld napja ma már a világ legnagyobb környezeti eseménye. Április 22-e az egyetlen olyan környezetvédelmi jeles nap, amit nem valamilyen világszervezet hozott létre, hanem alulról jövő kezdeményezéssel alakult.

Tovább...
 
FÉLEZREN VOLTAK A TAVASZI CRITICAL MASS KERÉKPÁROS FELVONULÁSON Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2013. április 22.

Image Csodálatos időjárás fogadta azt a több mint ötszáz biciklistát, akik a felszáradt Haleszben gyülekeztek tegnap délután, hogy a városon végigkerekezve demonstrálják a kerékpáros közlekedés fontosságát. Födi Attila a fehérvári Critical Mass főszervezője elmondta, hogy maximálisan elégedettek a szervezők, hiszen sikeresen, jó hangulatban zajlott a rendezvény.

Tovább...
 
Mezőgazdasági és kertészeti kiállítás a Bregyóban Nyomtatás E-mail
Írta: Dominkó Anita   
2013. április 22.

Image A hétvégén megnyitotta kapuit a Mezőgazdasági és Kertészeti Expo, melyet idén már hatodik alkalommal rendeznek meg április 20 – 21 - én Székesfehérváron, a Bregyó Szabadidőközpontban. A színpadi programok mellett színes vásári hangulattal, a magyar népi kézművesség látványosságaival, sok-sok virággal, vidámparkkal, állatsimogatóval, Fejér Termék vásárral várták a látogatókat.

Tovább...
 
Matek Kamill: Isten magyarjai Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. április 22.
Matek Kamill őstörténet-kutató, kristálygyógyász lesz a Fejér Szövetség 170. Hétvezér Estjének vendége 2013. április 23-án.
Tovább...
 
ÖSSZEKÖT A TÖRTÉNELEM Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2013. április 22.

Image Buda, Esztergom, Sopron és Pozsony küldötteinek részvételével rendezték meg a Koronázóvárosok Találkozóját Székesfehérváron, a 2013-as Szent István Emlékév keretében. A történelmi szempontból is kiemelkedő, nagyszabású programsorozat délelőtt a városok közös kiállításának megnyitójával vette kezdetét. Először a delegáltak virágokat helyeztek el a Nemzeti Emlékhelyen, Szent István sírjánál, majd közös szándéknyilatkozatot írtak alá a szent istváni örökség méltó ápolására tett elkötelezettségük kifejezéseként. Az aláírást Emlékülés követte a királykoronázásokat bemutató előadásokkal.

Tovább...
 
Tégy, higgy, fuss az egészségért! Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2013. április 19.

Image Egészségnapot szerveznek 2013. április 27-én, szombaton, az Öreghegyen. A városrész közösségi házában, a Fanta-villában sokféle szűréssel, tanácsadással és mozgáslehetőséggel várják az érdeklődőket. Östör Annamária egészségügyi és sporttanácsnok, önkormányzati képviselő a művelődési intézmény vezetőjével, Kiss Dorottyával közösen tartott sajtótájékoztatót a jövő heti eseményről.

Tovább...
 
Katasztrófavédelmi ifjúsági verseny Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2013. április 19.

Image A tudás életet menthet! – jelmondattal hirdették meg idén a felmenő rendszerű katasztrófavédelmi ifjúsági versenyt. A szerdai dunaújvárosi forduló után tegnap a Székesfehérvári Katasztrófavédelmi Kirendeltség illetékességi területéről jelentkező csapatok mérték össze tudásukat és ügyességüket a tanév során elsajátított veszélyhelyzeti ismeretekből.

Tovább...
 
Fejér Termék Vásár a Kert-Expón Nyomtatás E-mail
Írta: Dominkó Anita   
2013. április 19.

Image Ismét várja látogatóit a Mezőgazdasági és Kertészeti Expo. Idén VI. alkalommal rendezik meg a magyar agrárágazat egyik jelentős szakmai kiállítását és vásárát április 20 – 21 - én Székesfehérváron, a Bregyó Szabadidőközpontban. A színpadi programok mellett színes vásári hangulattal, a magyar népi kézművesség látványosságaival, sok-sok virággal, vidámparkkal, állatsimogatóval, Fejér Termék vásárral várják a látogatókat. A részletekről sajtótájékoztatón számoltak be  a Megyeházán.

Tovább...
 
INGYENES LAKOSSÁGI SZOLGÁLTATÁS AZ ÁLLATI HULLADÉK BEGYŰJTŐ TELEPEN Nyomtatás E-mail
Írta: Városgondnokság   
2013. április 19.
Székesfehérvár Városgondnokság tájékoztatja a lakosságot és a vállalkozásokat, hogy Székesfehérvár Megyei Jogú Város megbízásából 2010. április 1-től üzemelteti az Állati hulladék begyűjtő és átrakó telepet.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1411 1412 1413 1414 1415 1416 1417 1418 1419 1420 Következő > Utolsó >>

Eredmények 15577 - 15587 / 20297