Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Táborfigyelő: Idén a vegyesvágott lesz a sláger Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. április 16.

Image Habár még közel két hónap van hátra, vészesen közeleg a nyári szünet, amikor is a szülőnek meg kell oldania a gyermek elhelyezését, táborozását. A jó hír, hogy várhatóan stagnáló, vagy csökkenő árakkal szembesülhetnek az érintettek, míg a Taborfigyelo.hu oldal előrejelzésében a „vegyesvágott” táborok viszik majd a prímet.

Tovább...
 
ÁLTALÁNOS ISKOLAI KAMPÁNY A VÍZFOGYASZTÁS NÉPSZERŰSÍTÉSÉRE Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2013. április 15.

Image Mától indul és egy héten át tart az általános iskolák számára meghirdetett vízfogyasztást népszerűsítő program, melyet az Országos Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézet (OÉTI) már negyedik alkalommal hirdetett meg - közölte az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat.

Tovább...
 
ÖKOKÖZÉRT PIKNIK A KISFALUDI KÖZÖSSÉGI HÁZBAN Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. április 15.

Image Ahol a HELYI kultúrát teremt" - mottóval szerveznek ÖKOKÖZÉRT Pikniket április 20-án a Kisfaludi Közösségi Házban. A helyi termékek kóstolója mellett a Székesfehérvár környéki termelők előadásaival próbálják felhívni az emberek figyelmét a helyi gazdaság élénkítésének hétköznapi lehetőségeire. A részvétel ingyenes.

Tovább...
 
Középpontban a kisgyermekes édesanyák Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. április 15.

Image 2013.04.17-én 15 órától, az Európai Unió és az Európai Szociális Alap támogatásával, szervez tájékoztató előadást a SZÉNA Egyesület a Civil Műhelyben (Balatoni út 8.) A program vendége lesz Kincses Zsolt Dávid, a székesfehérvári Szociális Ellátási és Gyermekvédelmi Iroda vezetője, aki a törvényi és a helyi rendeleti szintű változásokat is ismerteti.

Tovább...
 
Szellemiség napjainkban - Q - Égi üzenet Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. április 15.
Barasits Zsuzsanna, a zalaegerszegi látó lesz a Fejér Szövetség 169. Hétvezér Estjének vendége 2013. április 16-án. A népszerű jósnő a szellemvilágból kapott üzenetek segítségével sok embernek tette rendbe az életét, családok oldhatatlannak tűnő ellentmondásaiban adott tanácsaival helyre állította a harmóniát, szenvedélybetegeket segített vissza a helyes útra, vagy tanácsot, bíztatást adott azoknak, akik nem találták meg helyüket, pályájukat az életben.
Tovább...
 
Permetezik a platánfákat és a japánakáciákat Fehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. április 15.

Image Növényvédelmi munkákat végeznek április 15-től, hétfőtől a városban a Székesfehérvár Városgondnoksága Kft. megbízásából. A felhasználásra kerülő szerek méhekre nem veszélyesek, vizekre kifejezetten veszélyesek.

Tovább...
 
Székesfehérvári tűzoltó a százméteres síkfutás bajnoka Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2013. április 12.

Image Hetedik alkalommal rendezte meg a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság és az Országos Katasztrófavédelmi Sportegyesület az Országos Katasztrófavédelmi Atlétika Bajnokságot Kaposváron. A versenyre tíz megyéből százharmincnégyen neveztek. A Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságot a Székesfehérvári Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság négy tűzoltója képviselte.

Tovább...
 
MAGBÖRZE ÉS PALÁNTAVÁSÁR A JANCSÁRKERTBEN Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. április 12.

Image A termelői piac mellet április 13-án és 14-én megrendezik a Magbörzést is a Jancsárkertben. A palántavásár szombaton és vasárnap reggel 7-től 13 óráig lesz nyitva. Nem csupán vásárolni hanem cserélni is lehet. A szervezők ezen kívül konzultációkkal is készülnek, melyeken a tavszi kerti munkákról és vegyszermentes növényvédelemről lehet megtudni infomációkat.

Tovább...
 
TOROS PÁLINKAFESZTIVÁL MÁSODIK ALKALOMMAL SZÉKESFEHÉRVÁRON Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. április 12.

Image Második alkalommal lesz Székesfehérváron Toros Pálinkafesztivál az Alba Pláza előtti téren. A program célja, hogy közelebb hozza a városlakókhoz a vidék-Magyarország hagyományos ízeit, a disznótorok atmoszféráját.

Tovább...
 
VÁLLALKOZÁSOK TÁRSADALMI FELAJÁNLÁSÁRÓL IS DÖNTÖTT A KÖZGYŰLÉS Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2013. április 12.

Image A képviselőtestület nyílt ülésen 16 napirendi pontot tárgyalt, melyek között szó volt Tác-Gorsium működtetéséről, melyhez társulási megállapodást köt Székesfehérvár Tác önkormányzatával. Az Alba Geotrade és a Fehérvár Travel felajánlásairól is tárgyaltak: az utazási iroda a Falköz melletti közterületet tenné rendbe, a földmérő cég pedig több utca csapadékvíz elvezető rendszerét tervezi meg a városnak.

Tovább...
 
Őrangyalok nélkül Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. április 12.

Image A Székesfehérvári Rendőrkapitányság Baleset-megelőzési Bizottsága a fiatalok közlekedési kultúrájának és közlekedésre nevelésének programján belül filmvetítéssel egybekötött programot szervezett a város középiskolásai számára tegnap a székesfehérvári Comenius Angol - Magyar Két Tanítási Nyelvű Iskola nagy előadójába. A rendezvény keretén belül a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság társhatóságok bevonásával elkészített ,,Őrangyalok nélkül" című baleset-megelőzési filmje került bemutatásra.

Tovább...
 
<< Első < Előző 1411 1412 1413 1414 1415 1416 1417 1418 1419 1420 Következő > Utolsó >>

Eredmények 15599 - 15609 / 20302