Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Fehérvári Állatotthon  közelebb a polgárokhoz Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2013. április 19.

Image „Fehérvári Állatotthon – közelebb a polgárokhoz” mottóval útjára indul egy új, hatrészes programsorozat Székesfehérváron, a város Önkormányzata és az Alba Plaza támogatásával. A Takarodó úti létesítmény önkéntesei tanácsadással segítik a felelős állattartást, és adományokat gyűjtenek a menhelyen élő csaknem 300 állat ellátására, gyógyítására.

Tovább...
 
In memoriam Dr. Csomán István Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2013. április 19.

72 esztendős korában elhunyt Dr. Csomán István egykori önkormányzati képviselő, aki az Egészségügyi Bizottság elnökeként, majd alelnökeként is segítette Székesfehérvár Önkormányzatának munkáját. Alapvető hivatása a gyógyítás volt. Főorvosként, körzeti orvosként és tüdőgyógyászként sok évtizeden át dolgozott a fehérváriakért.

Tovább...
 
FEJÉR MEGYÉBEN IS HASZNÁLHATJÁK TULAJDONOSAIK A NYUGDÍJAS KEDVEZMÉNYKÁRTYÁT Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2013. április 18.

Image A Nyugdíjasok Országos Szövetsége által kibocsátott nyugdíjas kedvezménykártya bemutatójára került sor tegnap a Fehérvári Civil Központban. A NYOSZ által kibocsátott plasztik kártya felmutatása azonnali kedvezményt biztosít az elfogadóhelyeken, amelynek listája folyamatosan frissül a szervezet honlapján. Az eseményen jelen volt Róth Péter, Székesfehérvár alpolgármestere is.

Tovább...
 
Koronázóvárosok találkozója Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2013. április 18.

Image Magasztos és történelmi szempontból is jelentős programjához érkezik a 2013-as Szent István Emlékév. Április 20-án, szombaton Székesfehérvár ad otthont a Koronázóvárosok Találkozójának Buda, Esztergom, Pozsony és Sopron küldötteinek részvételével. A városok közös kiállításának megnyitóját követően a delegáltak leróják kegyeletüket Szent István szarkofágjánál, majd szándéknyilatkozatot írnak alá a magyarság- és a nemzettudat erősítése érdekében. A programokat sajtótájékoztatón ismertette Róth Péter alpolgármester és dr. Csurgai Horvát József, a 2013-as Emlékbizottság elnöke.

Tovább...
 
Jövő hét elején lesznek az óvodai beíratások Fehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2013. április 18.

Image Április 22-én, 23-án és 24-én, azaz jövő hétfőn, kedden és szerdán 08.00 órától - 13.00 óráig és 14.00 órától - 17.00 óráig lesznek az óvodai beíratások Székesfehérváron. Beíratható minden olyan gyermek, aki 2013. augusztus 31-ig betölti a harmadik életévét.

Tovább...
 
Dr. Paróczai Csaba Zoltán a Fejér Megyei Kormányhivatal főigazgatója Nyomtatás E-mail
Írta: Csathó Barna   
2013. április 18.
Dr. Paróczai Csaba Zoltánt a Fejér Megyei Kormányhivatal főigazgatójává nevezte ki dr. Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter, dr. Dorkota Lajos kormánymegbízott javaslatára.Mint ismeretes, dr. Paróczai Csaba Zoltán korábban a Fejér Megyei Kormányhivatal igazgatójaként végezte kormánytisztviselői munkáját.
 
Táborfigyelő: Idén a vegyesvágott lesz a sláger Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. április 16.

Image Habár még közel két hónap van hátra, vészesen közeleg a nyári szünet, amikor is a szülőnek meg kell oldania a gyermek elhelyezését, táborozását. A jó hír, hogy várhatóan stagnáló, vagy csökkenő árakkal szembesülhetnek az érintettek, míg a Taborfigyelo.hu oldal előrejelzésében a „vegyesvágott” táborok viszik majd a prímet.

Tovább...
 
ÁLTALÁNOS ISKOLAI KAMPÁNY A VÍZFOGYASZTÁS NÉPSZERŰSÍTÉSÉRE Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2013. április 15.

Image Mától indul és egy héten át tart az általános iskolák számára meghirdetett vízfogyasztást népszerűsítő program, melyet az Országos Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézet (OÉTI) már negyedik alkalommal hirdetett meg - közölte az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat.

Tovább...
 
ÖKOKÖZÉRT PIKNIK A KISFALUDI KÖZÖSSÉGI HÁZBAN Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. április 15.

Image Ahol a HELYI kultúrát teremt" - mottóval szerveznek ÖKOKÖZÉRT Pikniket április 20-án a Kisfaludi Közösségi Házban. A helyi termékek kóstolója mellett a Székesfehérvár környéki termelők előadásaival próbálják felhívni az emberek figyelmét a helyi gazdaság élénkítésének hétköznapi lehetőségeire. A részvétel ingyenes.

Tovább...
 
Középpontban a kisgyermekes édesanyák Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. április 15.

Image 2013.04.17-én 15 órától, az Európai Unió és az Európai Szociális Alap támogatásával, szervez tájékoztató előadást a SZÉNA Egyesület a Civil Műhelyben (Balatoni út 8.) A program vendége lesz Kincses Zsolt Dávid, a székesfehérvári Szociális Ellátási és Gyermekvédelmi Iroda vezetője, aki a törvényi és a helyi rendeleti szintű változásokat is ismerteti.

Tovább...
 
Szellemiség napjainkban - Q - Égi üzenet Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. április 15.
Barasits Zsuzsanna, a zalaegerszegi látó lesz a Fejér Szövetség 169. Hétvezér Estjének vendége 2013. április 16-án. A népszerű jósnő a szellemvilágból kapott üzenetek segítségével sok embernek tette rendbe az életét, családok oldhatatlannak tűnő ellentmondásaiban adott tanácsaival helyre állította a harmóniát, szenvedélybetegeket segített vissza a helyes útra, vagy tanácsot, bíztatást adott azoknak, akik nem találták meg helyüket, pályájukat az életben.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1421 1422 1423 1424 1425 1426 1427 1428 1429 1430 Következő > Utolsó >>

Eredmények 15621 - 15631 / 20330