Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Közel háromszázan vettek részt az Egészségnapon Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2013. április 09.

Image Közös rendezvénnyel készült az Egészségügyi Világnap alkalmából Székesfehérvár Önkormányzata és a Fejér Megyei Szent György Kórház. Két helyszínen várták a szűrővizsgálatokra és tanácsadásra érkezőket. A szervezők ezúttal a fiatalabb korosztály figyelmét szerették volna a megelőzésre irányítani. Kezdeményezésük sikeres volt, hiszen közel háromszázan kapcsolódtak be a Városi Egészségnapba. A rendezvényre dr. Cser-Palkovics András polgármester, valamint Östör Annamária egészségügyi és sporttanácsnok is ellátogatott.

Tovább...
 
Megalakul a PaKK Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2013. április 09.

Image A környezettudatos és fenntartható életmódra hívja fel a figyelmet és lehetőséget nyújt a közösségi szemlélet erősítésére, valamint a városi terek átértelmezésére a PaKK. Székesfehérvár első közösségi kertjét a Palotavárosban alakítják ki önkéntesek – jelentette be sajtótájékoztató keretében Viza Attila a 8. számú választókerület önkormányzati képviselője, környezetvédelmi tanáncsok.

Tovább...
 
A régiós és határon túli turizmust is népszerűsítették Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Szűcs Gábor   
2013. április 09.

Image - A Szent István-Emlékév alkalmával arra törekszünk, hogy bemutathassuk, mire is vagyunk büszkék, hiszen ezen a helyszínen a kultúrák, történelmi emlékek és turisztikai látványosságok egyaránt összekapcsolódnak – fogalmazott Székesfehérvár polgármestere  a Hiemer- házban megrendezett utazás kiállításon. A rendhagyó idegenforgalmi börzén számos turisztikai cég, utazási iroda és kulturális központ tárta a látogatók elé sokszínű kínálatát, turistacsalogató látványosságait.

Tovább...
 
Utazás és Szabadidő Kiállítás Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2013. április 05.

Image Aki már tudja hova utazik, és aki még nem; aki szeretné megismerni a határon túli magyarok lakta területeket, aki idegen országokba vágyik, és aki itthon barangolna – mindenkit várnak a szervezők április 6-án és 7-én a Székesfehérvári Utazás és Szabadidő Kiállításon. A Hiemer Rendezvényközpontban megtartott program ingyenes, sőt délutánonként a gyermekeknek játszóházat szerveznek, hogy közben a szülők zavartalanul megismerhessék a közel húsz stand kínálatát.

Tovább...
 
Székely utcával kapcsolatos határozatot hozott a Védelmi Bizottság Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2013. április 05.
A Székesfehérvári Járás Helyi Védelmi Bizottsága 2/2013. (IV. 4.) számú HVB határozatában a belvíz által veszélyeztetett Székely utcai zártkerti ingatlanokat érintő döntést hozott. Az áramszolgáltatónál a baleset- és életveszély elkerülése érdekében a vételi pontok átvizsgálását és a veszélyes csatlakozások leválasztását rendelte el a Védelmi Bizottság.
Tovább...
 
Városi Egészségnap április 6-án Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2013. április 03.

Image Közös Egészségnappal készül az Egészségügyi Világnap alkalmából Székesfehérvár Önkormányzata és a Fejér Megyei Szent György Kórház. Április 6-án két helyszínen várják a szűrővizsgálatra és tanácsadásra érkezőket, ezúttal a fiatalabb korosztály figyelmét szeretnék a megelőzésre irányítani a szervezők – minderről sajtótájékoztatón számolt be Östör Annamária egészségügyi és sporttanácsnok, valamint Dr. Reiber István, a Fejér Megyei Szent György Kórház orvos igazgatója.

Tovább...
 
Pál apostol gondolatai a szeretetről mindig is aktuálisak Nyomtatás E-mail
Írta: Szűcs Gábor   
2013. április 03.

Image „Pál apostol gondolatai a szeretetről mindig is aktuálisak” – Juhász Illés színművésszel beszélgettünk.

Tovább...
 
Felmentették dr. Balogh Ibolyát Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Megyei Kormányhivatal   
2013. április 03.

Image Dr. Dorkota Lajos kormánymegbízott javaslatára, dr. Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter március 20-án kelt okiratában, bizalomvesztés jogcímen, felmentéssel megszüntette a Fejér Megyei Kormányhivatalnál fennálló kormányzati szolgálati jogviszonyát dr. Balogh Ibolya főigazgatónak. A felmentést az indokolta, hogy megrendült a bizalmi viszony a főigazgató és a kormánymegbízott között, amely a kormányhivatal működőképességet nehezítette. A felmentés 2013. május 31. napjával hatályos. Dr. Balogh Ibolya 2013. március 31. napjától a felmentési idejét tölti, ebben az időszakban a munkavégzési kötelezettsége alól mentesítésre került.

 
Újabb állomására érkezett a megyei területfejlesztési koncepció Nyomtatás E-mail
Írta: Dominkó Anita   
2013. március 27.

A megyeszékhelyen folytatódott ma délelőtt az a konzultáció sorozat, melyen Fejér megye területfejlesztési koncepcióját mutatták be a Megyeházán. A székesfehérvári fórumon többek között a járási települések polgármesterei mondhatták el ehhez kapcsolódóan véleményüket, javaslataikat. A koncepció megalkotása azért meghatározó, mert a 2014 -2020 közötti támogatási időszakban ez alapján dől el, hogy milyen fejlesztésekre lehet pályázatot benyújtani.

Tovább...
 
Nyuszifutás téli körülmények között Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2013. március 27.

Image Húsvéti meglepetéssel várták a gyermekeket az idei Nyuszi Futás – Nyúl Félmaraton rendezvényen A Szabadművelődés Házában. A Magyar Tartalékosok Szövetsége (MATASZ) Fejér megyei Szervezete harmadik alkalommal szervezte meg a programot. A téli időjárás miatt idén közel húszan vállalkoztak a távok teljesítésére.

Tovább...
 
Műszaki biztonsági felülvizsgálat indul áprilisban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2013. március 27.

Image A Székesfehérvári Városfejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft. 2013 áprilisában megkezdi a kezelésében lévő mintegy 300 önkormányzati tulajdonú lakás és nem lakás céljára szolgáló ingatlan esetében a gázcsatlakozó vezetékek, valamint a felhasználói berendezések műszaki biztonsági felülvizsgálatát - minderről a mai napon sajtótájékoztatón számolt be Bárdos Péter műszaki vezető és Kappel Imre épületüzemeltetési csoportvezető.

Tovább...
 
<< Első < Előző 1421 1422 1423 1424 1425 1426 1427 1428 1429 1430 Következő > Utolsó >>

Eredmények 15632 - 15642 / 20319